- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #79 üzenetére
SD 820. Valahol volt egy reszletes cikk a vezetővel, ahol elmondta a limiteket is. Valami 5MPx remlik, ha tobb kamerat akar hasznalni a rendszer. Este megkeresem, ha gondolod.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #77 üzenetére
En palyazok ra...csak ha jol remlik, valami fel millas cucc lesz.
Valamint SD 810 v 820 remlik benne es limit arra, hogy nem fog tudni max felbontasu kepeket kesziteni a soc limit miatt. -
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #75 üzenetére
Azthittem ez marad csak egy elborult koncepcio
na kivancsian varom mit domborit
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #63 üzenetére
Nem, sajnos nem tudok, pedig szívesen segítettem volna, de csak őket tudom említeni. Nekem egyébként is jó volt, mert ki akartam próbálni a rendszert, most meg már nem akarok mást, szóval ez nagyon sokáig meglesz.
Az 5,5" az elején nekem is nagyon tetszett, mindig nagyobb telefonjaim voltak, amikor a 3,7-4" volt a normál, akkor nekem 4,7" volt, amikor az 5" körüli, akkor jött az 5,5". Az előző még nagyon kényelmes volt, az a méret majd telefonváltáskor még belefér, az 5,5" viszont sok esetben már kényelmetlen volt. Ha sokat telefonáltam kényelmetlen volt tartani valamiért, meg amikor hirtelen kellett volna valamit csinálni a telefonnal és csak egy szabad kezem volt, akkor azért kényelmetlen az átérhetetlen kijelző. De az elején még emlékszem, hogy nagyon élveztem, meg szerettem is, aztán csak eljutottam odáig, hogy 4,7"-nél meghúzom azt a bizonyos határt.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #61 üzenetére
Ja, értem, mondjuk én is rájöhettem volna.
Én csak az iPhone 5S-t és az SE-t tudom mondani, többről nem tudok, nekem pedig az előbbi van, ha viszont valaki nem szereti ezt a céget, akkor nem tudok segíteni, Androidos kompaktról sajnos nem tudok. Régen voltak ugye a 4,6"-es Xperia Z Compact-ok, de hát azt meg Neked mondhatom, Te jobban ismered őket.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #58 üzenetére
Hogy-hogy kapcsolni?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #5 üzenetére
De minek ez az egy éves kijelzőcsere garancia?
Ezt nem értem...bár nem ismerem az ottani garanciális feltételeket. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #5 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest