- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
csernak75 #39 üzenetére
hát én lehet hard core user vagyok mert egy kis gps-sel megfejelve estére mire haza érek fel kell tenni mert nem reggel már nem ébresztene . de én mikor szabadnapos vagyok itthon is összejön a 3.5 óra kijelző idő(sokat böngészek). és tényleg jó munka hely
. nekem nem lett kényelmesebb inkább kötöttebb ezért is hagytam abba elveszed a telefont és nem tölt .idegesített. nem foghattam még a kezembe sem. a kikopott töltő csatlakozó az egy érdekes kérdés én is féltem tőle de még a 4 éves lg g2 csatija is bírja. ( 4 évente amúgy is váltanak az emberek ma már telefont. nekem eléggé fűtött a vezetéknélküli jobban mint a hagyományos. de pár ezer ft-ról beszélgetünk amúgy most . kb 2-3 ezer egy pad . az átalakítás pedig egy matrica felragasztása a hátlemez belső oldalára. szerintem egy g6 nál is menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- RAM topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest