- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
-
zazenke
őstag
hát de ha leteszed energiakímélő módba az okostelefont akkor nagyjából a szuper okos telefonból egy fél tégla lesz. így neki vágni egy hosszabb útnak hát nem is tudom. amúgy fején találtad a szöget nálam , már látom magam egy trollként amikor be jön az írisz szkener mert már most feleslegesnek látom hogy ezért kiadjak x ezerrel többet. de ez tényleg az én hibám mivel le se zárom a telefont sose . nagyjából csak lopásvédelemnél lesz értelme . ha ellopják akkor megérte a befektetés ha nem akkor felültettek megint. sokal nagyobb bajnak látom ha lemerül a telefon amikor kellene
-
zazenke
őstag
igen kb 1.1 1.2 amper de ez mellett hogy használod még fel bír tölteni. ha lekapcsol a kijelző meg vissza áll full töltésre. magyarán nincs kiesett töltési ciklusod. na most a wireless mit csinál ? kínlódik 1 amperrel ha leteszed ha meg használnád és kézbe veszed akkor meg nincs töltés lemerül a teló. képtelen folyamatos üzemet tartani neked. és ehhez add hozzá hogy a g4 es nagyjából 3.5-4 óra kijelzőidőnél beadja a kulcsot. ergó én minden nap töltöm szinte. és ezmiatt nem lesz többet ilyen telóm és 90 % hogy az lg most is elkövette ezt a hibát(a g2 még jó volt) . de majd hamarosan meglesz a gsm arena battery tesztje . a g4-é siralmas. többet nem követem el ezt a hibát hogy ezeket a teszteket nem figyelem. az s7 edge majdnem duplája
-
zazenke
őstag
hát amit most elmondtál az szerintem nincs egálban azzal amivel én érvelek. az igaz én csak olyan étterembe járok ritkán ahol ez nem ismeretes de ahhoz hogy ez egálba legyen mindennap étterembe kellene járnom. mert amit én mondtam az nálam mindennapos hogy ágyba fekve is használom a telefont bár ezzel lehet egyedül vagyok. a melegedés az szerintem megint nem egészséges. az meg hogy vizes a csatlakozó nekem az még nem volt soha életemben pedig kerékpáros vagyok télen nyáron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest