- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam itt, csak Nimes helyett Arles-t néztem meg. Ott játszódott a Ronin vége. Szép helyek.
-
turbulencia8
őstag
Gyonyoru hely Nimes es a Pont du Gard!
-
Májkülnájt
tag
Ezért írtam a végét már offban. Senki nem írt olyat ami picit is passzol a cikkhez. Érdekelt valami, meg is kérdeztem. Bocsánatot nem fogok érte kérni. Én tudtam meg így is infót(videós képességek, előlapi kamera), te pedig csak belekötsz másokba mert unatkozol.
Ügyes vagy. -
palesz53
senior tag
válasz
Májkülnájt #12 üzenetére
Hogy jön ez egy 16. sz. erődhöz?
200e alatt (meg felett sem) lesz soha olyan csúcsteló. Egy gyártó sem fog túl jó telót csinálni, mert van ám jövő év is.vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Májkülnájt
tag
Azt tudom, hogy akksiban hozza a 7-9 órát, de a mostani telóm is 5-7 között mozog, előbbi kb. 1 óra rr3-mal. De 2 óra üzemidőért és egy lépésnyi kamera előnyért még nem adok 220ezret. Nehezemre esik de várom, hogy valami extra legyen a piacon. Jó lenne ha egyben összpontosulna a 4000-es akksi, a minimum 6"-os kijelző, a maximum dupla kamera(főképp ha két különböző látószögű, de jó rekeszértékű, stabilizált lencse lenne benne, amelyik közül egyik se fix fókuszos). Valamint amiben reménykedem régóta a sztereó előlapi hangszórópár. Ja és mindez 200-230e Ft alatt.
Nem látok ezek együttállására a közeljövőben sok esélyt...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Májkülnájt #8 üzenetére
Pont üzemidőben kiváló a cucc, pofánveri a Galaxy S9+-t, amit most használok (Nimes és Avignon már Samsunggal rögzült).
Egyébként a fotós képességekre nem panaszkodom, videóban viszont - ezen az árszinten - gyalázat, az előlapi kamera pedig rettenetesen gyenge.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Májkülnájt
tag
Na azt még nem kell vegyek XD
Sokáig forogtam rajta, de annyire nem adott semmi újszerű érzést amikor kipróbáltam, hogy úgy döntöttem várok még a teló váltással(mate 8-cam van). Ha elkap az ideg szerzek egy v30-cat talán, fontos a jó kamera de nem akarok egy nap 2-3x telót tölteni... -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Májkülnájt #6 üzenetére
Ezek még Huawei Mate 10 Próval...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Májkülnájt
tag
Milyen telóval készültek a képek?
-
bollokcs80
Korrektor
Ha jól tudom, az ottani "arénában" számos kiváló koncertfilmet forgattak pl. a Metallicával és a Dire Straits-el.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Ashitaka
tag
Fantasztikus és olvasmányos az írásod Bog! És igazad van, 1000 év múlva már nem állnak azok a lámpa oszlopok. Jó volt ez az áthallásos rész.. További jó utat és remélem Avignonról is születik majd egy új írásod!
-
Somatom
veterán
A Pont du Gard tényleg WOW. Nyáron voltam ott. Az alsó szint "korlátja" fél méter széles kövekből van. Azon napoztam, miközben gyerekek ugráltak róla a folyóba. Fantasztikus hely. Várnézéshez pedig ajánlom Carcassonne -t. A világ legnagyobb lovagvára. Legalább egy napot rá kell szánni. Van mellette low budget hotel.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Mr.Silkó
veterán
Klassz lehetett! 😎
-
Gyönyörű hely!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Barcelonából Nimes-be mentünk, útközben két helyen is megálltunk és mind a kettőt nagyon élveztük. Nem mellesleg Nimes is ezerszer jobb, mint vártuk.
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő