Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabesz75
tag
Pf-re gondoltam elnézést valamiért Ar ugrott be. Nekem magasfrekvenciás pf volt. A stressz,gyász,túlzott koffein,és túlzott alkohol fogyasztás okozta.Azt a Pf-t megérzi az ember ebben bárki biztos lehet. Pitvarfibrillációnál a vérnyomásmérés és pulzusmérés is jelzi hogy gond van. Köszönöm elolvastam már minden cikket. Engem nem győzött meg annyira hogy megvegyem 150 dollár volt február 12-ig.
Majd a fejlesztett verzió 1-2 év múlva. -
bgabesz75
tag
Bocsánat nem az AR jelzi az arythmiát a Wiwe-on? Betablocolot szedek 2.5mg concor. Elég érzékeny vagyok ha van egy kis ritmuszavar egyből érzem. És akkor pulzust sem tudok mérni szenzorral.
Egyébként hozzáteszem hogy álló helyzetben tudtam csak kipróbálni, kabátban a befűtött plázában. Ilyenkor nem vagyok a toppon. Nehezen viselem így a meleget. -
bgabesz75
tag
Ennek sokkal barátibb az ára Meskó Bertalan tesztelte ezt is.
-
bgabesz75
tag
Én kipróbáltam két különböző készüléket.
Az egyiket a budai Allie-ban a másikat az Arena plázában. Az egyiknél sárga volt a kamrai jelzés. Ezt a budai mérte. Átmentem az Arénába ott is mértem 2x. Az a készülék pirossal jelezte az ekg-t. Jól megijesztett. 2 órán belül intéztem egy hagyományos Ekg mérést. Tökéletes lett . Decemberben pitvarfibrillációm volt. Majdnem 24 óráig. Gyógyszerrel elmúlt. Érdekelne egy ilyen készükék ha megbízható. Ennél még várok. A szomszédomnak 50 alatt van a nyugalmi pulzusa. A Wiwe neki nem tudta mérni az Ekgt. 50-es pulzus alatt nem mér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest