Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem 5 " Huawei teló bír 2 napot 2000 mAh. Nagyon jól dolgoznak energia gazdálkodás terén hüvelyék. Szerintem nem lesz gond neki még annál több üzemidő sem, az amoled miatt meg még inkább.
eszméletlenül gyönyörű óra fémszíjjal. ha zafír kristály az üvege, akkor sajnos vennem kell magamnak, de biztos nem lesz olcsó mulatság. -
válasz
Döglött Róka #10 üzenetére
40 féle számlap közül választhatsz, ami azt jelenti ,hogy nem kell, hogy analóg hatasú legyen éppen, főleg, hogy nem az. Aki órát akar vegyen azt. Aki okosórát akar az meg vegyen ezt. Nem az a célja ennek, hogy az analóg órákkal versenyezzen, hanem hogy végre egy minőségin kinéző androidos okosóra legyen.
Nekem nagyon tetszik, kivéve a szíj. Jobban el tudnék hozzá képzelni egy fém szíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest