- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez kevés lesz az üdvösséghez. Könnyen elbukhatnak, hacsak nem elégszenek meg azzal, hogy a szegényebb réteget szolgálják ki olcsó készülékekkel, mivel más nem nagyon fog ilyet venni. A HTML 5 és JavaScript alapú alkalmazások használata szerintem jó, de az egyelőre szingliként támogatott 320 x 480-as felbontás vér ciki.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
na most tényleg vasfegyelemmel próbáltam ezt végignézni...sajnos nem sikerült,kínszenvedés az egész...
Ezt a rendszer egész egyszerűen még arra sincs kész hogy megmutassák az érdeklődőknek,mert úgy jár mint én,elborzad."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Steve1207
veterán
válasz Rickazoid #13 üzenetére
"Ráadásul nem is egyedi. Olyan, mint egy Android, ami iOS akar lenni... à la MIUI."
Pontosan ez jutott eszembe nekem is, hogy összegyúrták a kettőt és bedobáltak pár firefox ikont pluszba (a MIUI-t szerintem ne keverjük ide, de világos a hasonlat).
Egy kicsit azért lehet megtakaríthatták volna a kijelzőt, mert elég koszos, lehet gyorsabb lett volna kicsit a látszódó lassúsága ellenére Mindenesetre én azért kíváncsi vagyok, lehet lesz benne pár jó ötlet.
.
-
Keeperv85
nagyúr
Már nem azért, de annyira Android alapú, hogy azt sem értem miért kell külön rendszernek tekinteni....
-
bajaki
őstag
Hmm, hát nem tudom.... Szerintem nem sok esélye lesz a jelenlegi telefonos operációs rendszerek mellett.
Engem nem fogott meg a rendszer.
-
batai15
félisten
lol. eleve halott ötlet. ios wp,droid mindent felmutat amit lehet jelenleg. ezek közül is a droid ami a legkönyebben integrálható bármibe. nem értem mér erőlködnek már ezzel. megvannak az uralkodo osek, többi úgyis eltünik.
-
AS
félisten
Sony-ra telepíthető már.
link De mikroSD nem működik.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nobela
senior tag
"Google- és Exchange-támogatás viszont állítólag nincs"
Köszönöm, viszont látásra.
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
butyek
senior tag
Egyre kevésbé tud meggyőzni ez a rendszer.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Cyberpunk
félisten
Hát nehéz dolguk lesz annyi szent, de majd kiderül mi lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
imi314
senior tag
ez idáig egy semmi, android ios massza az egész
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
atiapa
tag
Újabb (tűz)rókabőr. Hogy senki nem tud elszakadni ettől a koncepciótól.
-----Ivy-----
-
ecology_83
tag
Én is örülök, hogy lesz új OS a piacon, legyen is verseny, mert kezd leülni nagyon. Az, hogy itt-ott szaggat és nem olyan smooth, mint amit Android elért talán végre 3-4 év alatt... visszavonom, most sem az Nemrég nyomkodtam Samsung S3-mat és ott is voltak hülyeségek, azt sem tudtam mit csinálok. Tiszta káosz az android. Mielőtt beleköt valaki, nem vagyok láma!
Van még mit fejlődnie, de melyiknek nem? iOS-nek az új térképe volt katasztrófa, meg ott is voltak bugok, de még mindig jobban szeretem használni, mint androidot. Asszonynak a WP telója, meg majdnem jobban tetszik már, mint iOS.
Amúgy meg tényleg, ha az alsó kategóriába küldik, akkor versenyképes lehet, ha az árat is jól állítják be.
Na, de én minden jót kívánok Firefoxéknak! Legyen verseny! Abból mi húzunk hasznod. -
Tejberizs76
tag
Háááát! Lehet low-end teló OS-nek tökéletes lesz, máshol nem rughat labdába. Lásd szerencsétlen badát...
-
Sonyfan
tag
Kicsit IOS-érzésem támadt amikor néztem...
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Fabianus
tag
Azt, hogy tetőzik-e ezen a szinten az Android, nem merem megbecsülni, de kizártnak sem tarom. Ugyanúgy nem vagyok benne biztos, hogy az FF OS sikeres lesz, de azt, hogy az Android alá próbálnak beszúrni egy mobilOS-t, teljesen logikus lépésnek tartom. Az Android elterjettségének egyik legfontosabb oka, hogy minden szegmensben jelen van, de a legtöbb panaszt is a gyenge harveren nyújtott teljesítménye miatt kapja.
Ezen a fórumon hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a világ csak a fejlettebb gazdagabb részéből áll, és ahogy az itt lévők többségének már több okostelefonja is vot. De nem! Ezeknek a telefonoknak a potenciális vásárlóinak soha nem volt még okostelefonja, és nem is tudnának 40-50 ezer Forintot sem adni egy telefonért, pláne nem ennek az összegnek a 4-5-szörösét. -
fleetcmd
tag
Várom a tesztet, hogy megtudjuk, valójában milyen a Firefox OS, de így a videót elnézegetve olyan... semmilyen. Jó lenne pozitívan csalódni, de félek, hogy ez nem fog megtörténni.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
Cathulhu
addikt
nem kell dualboot, csak az ubuntu for android, Az volt az eredeti verzió, az "önálló" oprendszer csak később merült fel. Ne hagyjuk, hogy az feledésbe merüljön.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
vimes
senior tag
Igaz, h a videó legalább 15%-a töltögetéssel telt el. Maradok az Androidnál.
Bár mondjuk a ZTE Grand X-es béta verzió sebességénél jobb(szerintem). http://www.youtube.com/watch?v=5MzuGWFIfio
De ha nem is abban a tekintetben történt előrelépés, h a ZTE Fireben valószínű gyengébb hardver muzsikál..."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Péter747
tag
igen ez igaz nem eset szó róluk
-
hadrian77
csendes tag
Valamelyik nagy portál a Tizent is kipróbálta, és arra jutottak, hogy amellett nem rúg labdába az FF, low endben az lesz az igazi ellenfél. Apropo, Jolla nincs jelen? Kíváncsi lennék a Swordfishre is.
-
Péter747
tag
ha androiddal együtt indult volna lenne esélye de az android már ettől előrébb van
nem tudom menyibe fog kerülni de idén szerintem ujonan 1gz cpu,512 ram 4ich hes kijelzőt 480 800
androidba kb 50 000 FT szerintem na most ennek nagyon olcsonak kell lennie
mert küllőmben szerintem esélytelen
de a miota tudom hogy lesz vagy is van FF op rendszer azóta azon gondolkodom hogy az androidot kiteheti-e a nyeregből na most de mondjuk kb 2-3 év mulva úgy tudom most androidnak 70% részesedése van ez sok de vajon legyőzhet? ezen gondolkodom szerintetek léci véleményt nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre előre is kőszi -
saiyajin
senior tag
En partolom, hogy minel tobb rendszer legyen a piacon, legyen mibol valogatni, de egyelore nem latok ebben fantaziat. Varom a reszletes cikket, es erdekel mi lesz belole.
Erdekes probalkozas, hogy az also kategoriabol inditanak, es nem valami felso/felso-kozep kategoriaval."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Rickazoid
addikt
válasz Johnny194 #17 üzenetére
A Canonical (nem Ubuntu) egy kibelezett Android MOD-ot (CyanogenMOD) csinál egyfajta virtuálisan futó, Ubuntura emlékeztető rendszerrel.
Bár tény, hogy nem fognak beállni a Mozilla mögé.
Meg kb. senki sem, csak pár gyártó, akit zavar, hogy egyre kevésbé tudja testre szabni az Androidot és lassan már az átlagember is rájön, hogy frissített Android = jobb Android.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Html5 nem is rossz.
Főleg hogy pl youtube is már átál rá.
Kíváncsi leszek rá, mivel tudnak előrukkolni majd. -
Rickazoid
addikt
Hát ha nincs Google támogatás, akkor az olcsó androidos telefonról váltóknak már nem is alternatíva, pedig arra talán még jó is lenne. Talán. Ez így arra lesz elég, hogy a zárt op.rendszeres érintőkijelzős telefonokat kiváltsa.
Szerintem egyes gyártók is csak azért látnak benne fantáziát, mert az Androidnál már egyre inkább a frissítések elmaradása miatti panaszáradat visszhangzik mindenhol, illetve a felületén és hardveres szempontból is muszáj mostanra már megfelelni bizonyos elvárásoknak, míg ennél van HTML5 és azt csinál a gyártó, amit akar.
Ráadásul nem is egyedi. Olyan, mint egy Android, ami iOS akar lenni... à la MIUI.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
=Mentor=
őstag
Lehet hogy kezdetleges, de a gépigényből ítélve már most jobban optimalizál mint egy Android...
-
hxcforlife
tag
Tiszta Symbian Belle
-
quailstorm
nagyúr
Figyelj! Ráírod hogy Samsung, és 20 milliót eladsz. Persze ehhez kell egy 176x220-as 5 colos reziszív érintőpanel, meg egy 0,1 megapixeles kamera is... Értsd ezt sarkítva.
S5230-ból is elment 30 millió, meg használtan és függőn 6-7 ezer HUF a legolcsóbb... Annyiért meg már telefont is kapni, pl SE G502, W810, Nokia 6303i... -
[P]laci
senior tag
Vegyes érzelmeket váltott ki belőlem ez a FF OS... de inkább negatívakat...
Viszont a szám címe nagyon érdekelne, mert az viszont határozottan tetszik!
-
BenHans
addikt
Így első ránézésre nem hinném hogy van helye a piacon. Szvsz nincs értelme annak hogy legyen nekünk is alapon kiadja mindenki a sajátját....
[Ennek] pl sokkal több értelmét látom, pláne ha tényleg megoldják hogy android-ubuntu dualboot legyen...lehet abban fantázia, hogy mindkét rendszer más feladatokat lásson el.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
razzorr
őstag
Már elnézést a kifejezésért,de nekem ez egy ipari hulladéknak tűnik.
Az FHD,a gigaherzek és a gigaramok világában ez baromi kevés. Persze lehet fejlődik majd, de ki várja mindezt meg? És az emberek miért is vennék ezt,mikor van számos más,jobb és kiforrottabb rendszer...Na mindegy, szerintem ez óriási bukta lesz, az erre szánt forrásokat meg jobb lenne odaadni az éhezőknek és a szegényeknek.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Lassabb mint azonos hardveren a droid. Mindkettő emulátor, csak az FF OS kevesebbet tud. Szerintem semmi értelme. A videó számottevő részét a betöltés teszi ki, valamint laggokat is lehetett látni. A telefonkönyv dolog meg nekem új, hogy ilyen soká tölt...
-
Švejk
őstag
Tetszik, de ez a telefonkönyv tiszta MIUI! Kicsit lehettek volna kreatívabbak, de belegondolva alsó kategóriába nem is rossz.
-
daninet
veterán
Lehet, hogy jó, de ezen a hardveren elég gyötrelmesnek néz ki. Mikor nem akart semmire reagálni, és inkábba telefon külsejét mutogatta
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mathaus=)
senior tag
Szerintem ennek csak pár éve lett volna létjogosultsága, mivel ( szerintem ) az idei alsós droidok már teljesen megfelelő élményt fognak nyújtani. ( szerintem már a tavalyiakkal is egész jól el lehet lenni pl. Galaxy Mini 2, Xperia Tipo stb..)
-
Tybee000
aktív tag
hát szerintem ez a rendszer kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Windows 11
- No Rest for the Wicked - Hamarosan érkezik a következő nagyobb frissítés
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest