Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
Szerintem - eddig - ez az 'év meglepetése'. Bár azért annyira nem villámgyors, legalábbis a videón akad valami, de az biztos, hogy a legjobb WinMO 'skinek' közé tartozik. Az is igaz, hogy dizájnos meg minden, de nekem kicsit túl fehér
Valami fekete, vagy 'szürke színátmenetes' háttér jobban passzolna. Felépítettségében, átgondoltságában viszont nagyon nagy!! Kár, hogy a 'keret' (maga a készülék) szerintem kissé csúnyácsak.. Szóval nekem a Touch Max tetszik eddig inkább. Eddig a 3 befutó: ez, a Pré, és a Touch Max. Előbb meglepetés/lehetőségek, középső használhatóság, meg minden szempontból, viszont a készülék ott is randa, utóbbi meg egyrészt HTC, másrészt gyönyörű!! Nem tudom, mennyire okos dolog ezt előhozni - remélem nem lesz flame - csak annyit szeretnék mondani, az Applenek most nagyon fel kell kötnie a gatyát, mert ez az MWC igencsak komoly vízválasztó, ha nem dobnak nagyot májusban, akkor mindjárt lemaradtak az élmezőnyből!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest