Hirdetés
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- [Re:] CAD rendereken az iPhone 13 Mini
- Telenor topik
- [Re:] Poco M3 - felújított állomás
- [Re:] Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Fotók, videók mobillal
Hozzászólok Aktív témák
-
Joccc07
őstag
Köszi, de még ingyen se.
https://prohardver.hu/tema/dauntless_pc_xbox_ps4_switch/friss.html <-Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla.->
-
djtom1981
tag
Árban pariban van a JBL T100A-val, igaz azt akcióban vettem 5490-ért, és annak csak 8,5 mm a hangkeltője, ennek 10 mm. A szilikonok annál sem állnak a helyzet magaslatán, a kábele ugyanolyan kemény és kicsit rövid (110 cm), a közepek ott is halványabbak, nagy V betű a karakterisztikája, de nem vészes.
Ebből is látszik, hogy ennyiért nincsenek csodák, de ha visszagondolunk arra, hogy 10-15 éve miket lehetett kapni pár ezer forintért, akkor már más a helyzet.
Mindent összevetve, valószínűleg jobban szól, mint az eredetileg 10000 Ft-os JBL, ami nagy szó.
Ugyanígy voltam a Proda X6 speakerrel, ami jobb a JBL Flip 2-nél, de talán még a 3-nál is, cseppmentes, bika akksi, microSD, jó BT antenna, jó kihangosító mikrofon, hangos és szépen szól.
Oda kell figyelni a kínai cuccokra, legalábbis némelyikre.
Miket beszélek, minden Kínában készül...ASUS fx505dt-al087; iPad Air 2; Xiaomi Mi A3
-
Fitzgerald
veterán
Én elvagyok a Vsonic VSD5-el szeptember óta. A Mi Note Pro-ban lévő Sabre DAC-el nagyon jól szól, nem érzem úgy hogy váltanom kéne a közeljövőben. Előtte Piston 2-t használtam 10 hónapig LG G3-al, az sem volt rossz.
-
-Faceless-
őstag
Sima es18-at használtam kicsivel több mint egy évig. Áráért nagyon jó a hangja, de anyag minőség borzalmas. Elenged a ragasztás, és több helyen is eltört a kábel burkolata.
-
G-Guts
aktív tag
Köszi a tesztet, nem rossz készülék.
-
trepxe
tag
Na ez az ár-érték arány. Semmi különös kevés pénzért fiataloknak. Korrekt darab.
Hozzászólok Aktív témák
ma A kínai gyártó mikrofonos fülhallgatója alig kerül többe 5000 forintnál, az anyaghasználaton látszik is az olcsóság, ugyanakkor nagyon jó hangminőséget produkál.
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] Lenovo Thinkpad X250 - i5 - 8Gb - 250Gb - IPS - olcsón eladó
- Bitcoin topic
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- [Re:] Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- [Re:] Törökország betiltotta a kriptopénzekkel való fizetést
- További aktív témák...
- Minőségi hálózati eszközök! (Cisco, Meraki (kb 4 éves licenszel) stb..)
- Dell Latitude Alaplap Bazár!! Bontott Működő és Nem Működő Alaplapok
- GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WF OC 4GB GDDR6 128bit (GV-N165SWF2OC-4GD) + SZÁMLA
- ZOTAC GeForce GTX 1650 Low Profile 4GB GDDR5 128bit (ZT-T16500H-10L) + SZÁMLA
- Lian Li BR120 Digital RGB PWM Fan 3-Pack + Vezérlő. Nem használt.
Állásajánlatok
Cég: CorvinSoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest