Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bad Pritt #16 üzenetére
Igen, sajnos nem mindig jó egy játékról tesztet írni, pláne, ha valamit nagyon vár az ember és utána pofára esik. De muszáj valamit írnom róla, ha már megkaptam. Mondjuk mostanra már úgy-ahogy kezdem kiismerni, de az első pályán anyáztam rendesen az irányítás és a QTE miatt.
Az első pálya kritikus része egy játéknak, hiszen itt születnek az első benyomások, melyek később nehezen változnak meg. Például a WildStar MMO-ból is hiába adtak HeadStart kódot, az űrhajóból sem jutottam ki, második szinten meguntam az egészet, mert az egész questelés baromi unalmas volt, az irányítás pocsék, ráadásul az egész rendszer tökre más, mint amit megszoktam MMORPG-k esetében.
Szóval erre én nagyon érzékeny vagyok, hogy adott egy x órányi játékidőt biztosító program, erre már az első pályán nem tudok átmenni valami hülye megoldás vagy elcseszett irányítás miatt. Ráadásul én nem tudok kontrollerrel játszani, ezért aztán ha egy PC-s játéknak nincs kézre álló (de legalább testreszabható) irányítása, részemről már nem is foglalkozok vele tovább.
-
Vistaboy
veterán
Alapjában véve nem lenne olyan rossz, ha rendesen lehet vele játszani, nem zavarnak a démonok és nem kell QTE-zni, meg persze ha nem ragadunk bent a menüben. Elsőre sok érdekességet lehet benne felderíteni, de kétlem, hogy másodszor is végigvinném. Nagy nehezen átjutottam az első pályán, remélem a későbbiekben nem lesz ennyi zavaró tényező. De előre is elnézést, ha picit késik a teszt megjelenése, néha kénytelen vagyok szünetet tartani...
-
Vistaboy
veterán
Ez egy nagy kalap szar úgy ahogy van. Azt hittem, hogy a nyomozás lesz a főszerepben, erre alig indultam el, máris démonokat kell elintézni, ami még nem lenne baj, de ez a ***censored*** QTE-megoldás felb@ssza az agyam. Egyszerűen nem tudom őket elintézni, mert mire meglátom, melyik gombbal kell kivégezni, észrevesz és menekülhetek. Utána rákészülök, erre már másik gombot kell nyomni...
Szóval részemről uninstall 10 perc játékot követően, inkább nem is írok róla semmit, mert elegem van.
MOD: Amúgy a nyomozós rész sem egy nagy eresztés, lineáris az egész, végig ugyanazt kell benne csinálni. Szóval most már értem a sok negatív kritikát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mentoloshypo #7 üzenetére
Kivéve nálam ha Halo-ról van szó. De már kaptam elég rosszat ahhoz hogy odafigyeljek az ilyenekre. Főleg a múltkori The Last of Us teszt után.
-
Bad Pritt
félisten
Jó trailer lett, kíváncsi leszek tényleg olyan harmatos lett-e.
A régi jó thriller sajátosság a futva menekülő emberről és a kényelmesen sétálva üldözőről itt is el lett lőve azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest