Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát mondjuk tényleg nem átlagigény.
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.Itt egy kép, de főleg mozgás közben látszik, jinc3+ kivételével mintha háló lenne a kép előtt.
Egyébként 780Ti-t meglepően elég egyszerű kipörgetni, upscaling-nél 2x8 tap, + ar + magas bitrate és máris akadozik is. De nyilván 1080p-s anyagnál ez nem gond, csak srácnál van vagy 10 winyó 720p rippel teli (főleg sport) és inkább ezek 1080p-s beszerzése lenne a gond.
Mercutio_: Mivel itt alapvetően a skálázás minőségéről van szó, szerintem a képminőség javulás látványos a kijelző típusától függetlenül, lásd a fenti képet. Nyilván 1080p anyagnál nincs nagy difi (de lehet én vagyok vak).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.