Új hozzászólás Aktív témák
-
k_laci
tag
ezen a képen első ránézésre azt olvastam : MOTOWTF ??
amugy ez is tetszik, mint ( majdnem ) minden új motorola
-
stratova
veterán
Ha tudásra nem is annyira. külsőre igen megnyerő. Nokiától átnézhetnének egy kis formatervért.
Az enyém is egy tégla, de leginkább a most megjelent modellek között van pár számomra ízlésficamos darab még ha a tudásuk nagyon is rendben van lásd N85. -
AMD Power
titán
Nah ez nem rossz. Kár ,hogy az áraáról nem tudunk semmit se.
-
mark75
senior tag
Szerintem is szép lett ez a Moto.Jó külső,és a belső is jó
-
yoman1
csendes tag
Sajnos csak EDGE lesz benne, 3G nem
Legalábbis más oldalak szerint, és szerintem is, mivel eddig 3G-s LinuxMoto még nem jelent meg és szerintem nem is fog bármennyire is szeretném... -
hemaka
nagyúr
Na, ez egész jónak igérkezik.
Külsőre is bejön, meg a belső is ígéretes, csak szoftveresen is jó legyen és sikeresebb telefon lehet, mint az eddigi Motok.
-
joey04
titán
ez nem hangzik rosszul, bár a kijelző lehetne 2.4
-
Jadro
veterán
Nekem is a vastagsága zavaró legfőképpen. Emellett ezt a formát nagyon nem nekem találták ki. Más gondom nincs is vele.
-
Robi BALBOA
őstag
Hát nem csicsás az bisztos!
Eléggé letisztult formavilág.
Egy tesztre kíváncsi lennék! -
orbano
félisten
kicsit lehetne vékonyabb. azt leszámíva nagyon szép... egyenesen gyönyörű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest