Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Hozza a szintet..
Nem rossz választás szerintem.
-
Garada
őstag
Viszonylag korrekt ajánlat, viszont a piac többi szereplőjével nehéz lesz felvenniük a versenyt.
-
ghiottone
nagyúr
A kamera nem sokat javult az elmúlt 2 hónapban, amikor nálam járt a G100-as. 190-et nem ér sajna, mert ehhez az árhoz több kellene, mint 1 főverzió és 2 év biztonsági frissítés + a beszélgetési hangminőség se olyan, mint a korábbi hasonló ár fekvésű Motoknál - sok a kompromisszum szerintem. Inkább rákölt még egy keveset az ember és tényleg ott van a snapdragonos S20FE, vagy az OP 8T.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
fornettisuti
veterán
a maradékot őediog a valószínűsített
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #4 üzenetére
Privátban írd meg a szerzőnek, sokkal hatékonyabb megoldás
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz termék, de az árazás erősre sikerült.
Ha egy kicsit is versenyezni szeretnének a többi gyártóval, akkor valamit ki kéne találniuk.
Ez a G100 megnevezés meg nem mond semmit.. Akár alapmodell is lehetne. Persze ez máshol se egy sokatmondó infó.
És ha már IPS - AMOLED, akkor ha mindenképp IPS vonalon kellene nézelődni, akkor én a Mi 10T Pro-t venném ezzel szemben.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Gábor-KJ
őstag
Viccnek elmegy egyszer. Ja nem.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Hallosz
senior tag
Miért ilyen hosszú egy telefon
-
jUUh
addikt
Ha esetleg 150k köré tennék, talán konkurencia lehetne, de szerintem ennyiért drága.
Samsung Galaxy S23+
-
Gábor-KJ
őstag
Ezek a fel M logozott Lenovo szennyek még az általad írt 150 szinten sincsenek! Ez kb indulóban ér 120-t és érdemes megvárni amíg bezuhan 100 alá - már aki szeretne egy szar hangzású, összegányolt kacattal bajlódni! Amúgy nem is értem ki a célközönség.!(?)
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
ghiottone
nagyúr
Ha igazak a pletykák, akkor az új Defy nem lesz valami nagy durranás:
- 6.51 LCD Display (1600 × 720)
- Qualcomm Snapdragon 662
- 5000mAh Battery
- 48MP + 2MP + 2MP Camera
- IP68
Forrás: [link]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mrbego
aktív tag
Mobilarenásoknak Audi RS4 van?
Amúgy a videókat elnézve nekem bejön a képessége, egy valami viszont furcsa. A 4K 60fps esti vidóban 0:27 másodpercnél a srác arca olyan mintha egy fáklya lenne, olyan utánhúzása van. Vagy ez valami személyes adat védelmi dolog, hogy el van mosva, vagy a YT-ra feltöltésnél valami korvártálási baleset?Üdv, P
-
MobilGuru33
tag
Specifikációs táblázatban van egy kis hiba... Amoled van írva
Ilyen áron ez nem ellenfele a Poco F3-nak... -
joergie
őstag
Az azért megvan, hogy mélyen keleten ez a készülék Motorola Edge S néven 320dollárnál kezdődik(95k), a 8gb-os verzió is megáll 360dodónál(106k), és küldik global rommal, amivel gyakorlatilag G100-á válik.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
8/128as 148k
Nincs ezzel baj szerintem árazást tekintve.
Kijött egy pioneer edition ilyen grafitszürke színben, csak 8/128 kiadásban, valamivel olcsóbban mint a többi színben.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Na megtaláltam, Szlovákiában a kék 8/128as, 10 eur kedvezménnyel 120ezer HUF(339eur), 4 eur a retur vonat vácról Párkányba(nyugatiból 8.6eur). ennél még aliexpress is drágább 27% áfával(persze a szlovák áfa 20%...)
-
plesoh
csendes tag
Én most vettem meg a g100-at egy samsung galaxy a52s-et cseréltem le.itt skóciában árban ugyan úgy 330 font viszont a g100 veri a samsung-ot hasonló teljesitménye van mint a galaxy s20fe-nek csak az 500 font és ugyan igy müanyag és az ip68rol a samsung-nál annyit kollégám pofára ejtette az s20 feát és pókhálósra tört a kijelzője,
és ennek itt a dokkoló is
a frissités is naprakész, most márciusban jön az android 12 is.
nekem nagyon bejött soha többé samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- TP-Link WR1043ND router
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen