Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Úgy néz ki, maradok a MIUI mellett. Gyors, stabil, és már a telót is fel tudom venni :-) Nagy pozitívum számomra, hogy rögzíti a beszélgetéseket, amire más ROM-mal nem volt lehetőség, még alkalmazásokkal sem. Sok mindent kipróbáltam ennek érdekében korábban, de a legjobb eredmény is az volt, hogy csak az egyik fél beszéd rögzült, illetve a felvétel mikrofonon keresztül történt, ehhez meg ki kellett hangosítania telót, hogy a párbeszéd mindkét szereplőjét rögzítse. Ez nem megoldás... A másik a riccenés nélküli zenelejátszás. Hátrány, hogy sok élőháttér, ami a CM7-en futott, itt nem megy. Általában nem használtam ezeket, mert erőforrás igényes, csak néha dobtam fel vele kis időre a telót, szóval emiatt nem szakad meg a szívem... Ami meg fontos, az jól megy rajta. Végre belaktam, csak jókat mondhatok róla. Amit még nem tudok, illetve még ki kell tapasztalnom, az akku idő, erre kell néhány nap.
A Baseband-et itt is át kell állítani, mert alapból kinai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Próba
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung Galaxy S23
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest