Hirdetés
- Sok a közös a Realme GT5 Pro-ban és a OnePlus 12-ben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hívást fogad a Garmin Venu 2 Plus
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Ennyiért ez szerintem nagyon drága, pedig a külseje nekem valamiért tetszik.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Thor71
tag
Ez nagyon nagyon drága a tudáshoz képest
-
Emericus Max
tag
"A mobil árkategóriájának és OLED kijelzőjének ismeretében kissé fájó, hogy csak a bekapcsológombba tudták tenni az ujjlenyomat-olvasót a kijelző alatti megoldás helyett, cserébe tényleg gyors és hatékony a rendszer."
Na mármost ez nem mindenkinek hátrány. Véleményem szerint a fizikai leolvasók a dzsunka kategóriától eltekintve sokkal gyorsabbak és pontosabbak, bármilyen kijelző alá épített optikai megoldásnál.
Egyszerűen agyfaszt kapok néha az általam jelenleg használt Samsung Galaxy Note 10 lite kijelző alatti olvasójától. Ha éppen olvas, akkor is jóval lassabban, mint a privát telóként használt Mi Mix 3 fizikai olvasója, de 10 esetből maximum 6-ban olvas csak elsőre, jellemzően többszöri próbálkozásra old föl csak. De sokszor a PIN kóddal oldom föl, mert még az is gyorsabb. A Mix 3 fizikai olvasója ezzel szemben alig-alig hibázik és fényévekkel gyorsabb is.
Most márkától függetlenül, én pont az értékelem a Lenovo-ban (szándékosan nem Motorol-át mondok) és pl. a Sony-ban is, hogy ragaszkodnak a fizikai olvasóhoz, ami szerintem a hátlapon, vagy oldalt a bekapcsológombba integrálva egy kényelmes és jó megoldás.
Tudom, a Samu note 10 lite csak középkategória, a mix 3 annó meg csúcsteló volt, de a kontraszt nagyon éles. De mondhatnám régebbről a HONOR 8 fizikai olvasóját is.
Szóval hajrá, én drukkolok a Lenovo/Motorola csapatának, mert tudnak egyedi és jó telefonokat csinálni. Várom a csúcsszériát és lássuk mit tud majd a teszteken.
P.S.: Ejj, egy RAZR elfogadható áron milyen jó lenne még
-
za75
csendes tag
Azt mondjuk nem értem, hogy egy amoled paneles telefonon miért nem lehet AOD-t használni? Ezt senki se fogja tudni nekem megmagyarázni...
-
Navaren
aktív tag
A tesztmobil színezése nagyon tetszetős, de formára nem biztos, hogy értem, mitől lenne 'egyedi' és felismerhető a külső.
Ezzel a szögletes dizájnnal, a középen ülő kameralukkal és azzal a hátsó kameraszigettel ha alulra valaki viccből felragasztana egy SAMSUNG feliratot és letakarná a Moto logót, nekem sose tűnne fel a turpisság.
Ettől függetlenül maga a cucc bejön, örülök, hogy a Moto visszakerült itthoni hivatalos forgalmazásba is, bár ez a moto ez nem az a moto, pedig anno több v3i-t is elhasználtam, görcsösen kitartva a dizájn mellett, mielőtt az okostelefon dili minden alternatívát ledarált maga mellől.
A tágabb családban egyébként volt Moto XT720, ami általános tetszést aratott (na AZ azonnal felismerhető és egyedi volt az akkor felhozatalban a HTC Desire, az első Galaxy S1 és a többi konkurens szappantartó forma között), illetve később RazR Maxx, amelyik szintén pöpec és kifejezetten dögös masina volt, talán az első 3000 mAh-s akkus telefonok egyike.[ Szerkesztve ]
iBalu :: Ordo Ab Chao
-
törölt tag
Srácok, 135E az alzán, épp tegnap vettem, és ha megnézitek hivatalos csatornákon, mindegyik dollárban is hasonlo áron megy már. A napokban lett ennyi, szoval azért láttok az arukereson mág pár helyen drágábban mert a beragadt elozo készlet annyiba ment. Nagyon nagyonjó telefonnak tunik igy 1 nap után. Galaxy Note10 után a stock android feludulés hogy nem akad és a 144hz is feltuno különbség. Samu tv-vel simán megy wifin az asztali felulet és brutál jol használhato.
-
MiklosSaS
nagyúr
Már régen kérdezni akartam hogy miért egy SD 888 kevesebb pontot kap mint egy SD 870 ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ghiottone
nagyúr
Szokásos Motorola szoftverbetegségek, amelyek már évek óta megvannak. Ezeket se nagyon fogják javítani. A Kamera szoftver talán már a 2019 szeptemberi Zoom óta ilyen, az összes lencse a fő szenzor felbontásának megfelelő nagysában készíti el a képet, ha kisebb, ha nagyobb a felbontása annak a lencsének. Ezt a szériát már ki se próbáltam.
Eladó Google Pixel 8 Pro: https://tinyurl.com/ghiottone
-
thomas92
aktív tag
Ennek a Motónak a dizájnja nekem is tetszik valamiért. Engem nem zavar,ha nincs a képernyő alatt a leolvasó, jobban bejön a hátlapon, vagy az bekapcs gombba épitve, pedig nekem nem igazán van gondom az S21+ leolvasójával.
-
scyllarus
veterán
"Középkategóriás szemmel nagyon korrektek a fényerő-értékek, " - Nem, nem azok, felébe-harmadába kerülő oledes telók jobbat tudnak.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Silenzio
addikt
"A kamera, ahhoz képest, hogy milyen abnormális módon áll ki a készülékházból, nem csinál ennek megfelelően remek képeket, sőt, az optikai képstabilizálás nélküli főkamera este erősen korlátozott képességekkel bír, ráadásul még a szoftveres oldalon is maradtak csúnya bakik. Ezen a szinten már nagyon simán bele kellett volna férnie egy jó minőségű, kijelző alatti ujjlenyomat-olvasónak a repertoárba, de ha marad is a bekapcsológombban, senkinek nem jutott eszébe lejjebb rakni a jobb oldali gombokat, mikor a hangerőszabályzók szinte elérhetetlenek?"
A kamera miatti fanyalgást megértem, bár a hibák zöme szoftveresen minden bizonnyal orvosolható. Azt is kapiskálom, miért szerencsétlen a gombok elhelyezése. De hogy egy kijelzőbe integrált fingerprint szenzor magasabb rendű lenne, mint egy gombba integrált? No way. Mi a francért? Mert "hájtek"? Fogást kell váltani, lassabb és kockáztatod a teló leejtését. Ez egy hülyeség, és ezt kb. egy tucat ilyen telefon birtoklása után mondom. Most Xperia 5 II van, ezerszer jobb, mint a kijelző tapicskolása.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Phoenixy
senior tag
+1. Én egy Edge 20 Pro-t vettem, ha kijelzőbe lett volna az ujjlenyomat olvasó valószínűleg nem vettem volna meg.
Kiváncsi leszek a Pro tesztjére (ha lesz), de amúgy annak sem jobb a kamerája. Eddig egy másik Motót használtam (One Hyper), ami szinte harmad annyiba került 2 éve, mint most az Edge 20 Pro, de annak !!!sokkal!! jobb a főkamerája.
#5: Én a Motorolákon lévő Moto Display miatt nem tudok szabadulni tőlük. Bár sose vettem volna Motót, akkor most 1 millió márka közül választhatnék, de enélkül már nem tudok élni.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 20 Pro
-
jUUh
addikt
Alzánàl én is valami 130 körüli árra emlékszem. A sztereó hangszóróért kár, a fizikai ujjlenyomatolvasó nálam pozitívum lenne.
A hosszú szoftveres támogatást viszont nem értem. Tudtommmal 2 Android verziót és 2 év security patchet kap. Android 11-gyel jött, de már kint az Android 12. Sztem ez azért nem kiemelkedő.
Google Pixel 7
-
noisia
aktív tag
Addig tudta fenntartani a kíváncsiságom, hogy nincs AOD. Utána már nem tudott érdekelni ez a teló különösebben. Az 1 dolláros értesítő ledet se nagyon értem, miért marad ki a készülékek 98%-ából, de az olednél csak plusz 10 kódsor lenne az AOD... szánalmas.
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
prolad
őstag
Érdekes, hogy a bekapcsológombba tett ujjlenyomatolvasók még mennek, ha a kijező alá is mehetne sokkal jobban. A Foldon együtt lehet élni vele (meg ott nyilván kényszer), de eddig akármelyik kijelző alattit próbáltam, jobb volt.
Egy hibája van a kijelző alattinak (legalábbis az optikai elven működőknek), sokkal érzékenyebb a bőrfelülelet sérüléseire. Aki fizikai munkát végez, annak tényleg csak korlátozottan alkalmas. -
M5Norbi
őstag
válasz
Emericus Max #4 üzenetére
Hmm érdekes nekem is Samsung Galaxy Note 10 Lite telóm van másfél éve és kétkártyásként ezt használom céges telefon helyett is és bár lehetne jobb de azért nem is olyan rossz az ujjlenyomatolvasója
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Rudiaszarvas
tag
Hello mindenki!
Én 2napja használom teljes elégedettséggel a készüléket! Kameráról/kamera bugokról nem tudok nyilatkozni (kb 20kép/év az átlagom szóval....), nagyon gyors a felület, jól használható, személyre szabható és az akku nálam kibírja az egy napot. Persze ha lenne kérdés, csak bátran!
Nem utolsó hogy a Motorola a 3év terméktámogatás mellett 3év jótállást (Motocare) is vállal a készülékre..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Rudiaszarvas #23 üzenetére
3év terméktámogatás? Az pontosan mit takar? 2évig kap csak szoftveres támogatást és az android 13 lesz az utolsó fő verzió.
Eladó Google Pixel 8 Pro: https://tinyurl.com/ghiottone
-
Máté94
addikt
Nem akarok butaságot mondani, de ez alapján a hír alapján csak egy főverzió frissítés lesz elérhető rá.
[link] -
peterlevente
csendes tag
Sziasztok. Két hónapja használok ilyen motot, meg tudom erősíteni, h tényleg tetszetős, egyedi a külső. Az akksi normál használat mellett kibír többet is egy napnál. A rendszer gyors és gördülékeny, a kamera szoftver lefagyásokat nem tapasztaltam még. A fotók minősége is (átlagfelhasználó) tökéletesen megfelelnek. A kamera valóban durván kiemelkedik, de a mellékelt, amúgy jó minőségű tok elfedi, kiegyensúlyozza. Nálam egy két rendszer funkció nem működik megfelelően, illetve szokatlanul számomra, de összességében örülök, h mellette döntöttem.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
peterlevente #29 üzenetére
A kamera szoftver frissült tegnap, majd jelezzétek hogy javult-e v.mit... elvileg hibajavításokat is tartalmaz.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #30 üzenetére
Igen, nekem is jött a frissítés a Pro-ra, ez volt az első kamera frissítés és elég nagy volt, mert 109 MB.
Gyorsan csináltam két képet a frissítés előtt, majd 2-t utána, és sokkal jobb lett.Motorola Edge 20 Pro
-
Elnézést, de jól értem, hogy 190ezres mobil középkategória? Nem. Kizárt. Ennyi pénzért felső-közép és onnan szemezgetve tuti nem ezt venném.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Magnat
veterán
válasz
Emericus Max #4 üzenetére
Maximálisan egyet értek, nekem S10 Light van, ugyanez a problémám, ráadásul ha 3 szem por van az ujjadon, kizárt, h működjön ... de még ha ugyanolyan hatékonysággal működne mint egy hátlapi vagy oldalsó szenzor, akkor is sokkal lassabb lenne, hiszem nem adja magát a pozíciója, így mindenképpen oda kell nézned, h az ujjadat jó helyre tedd, míg egy hátlapi olvasónál vakon rá tudod helyezni az ujjad, ráadásul kézre is áll ahogy a zsebből kihúzod, szóval mire a szemed elé emeled a készüléket, már rég fel van oldva. Én soha, semmi szín alatt nem vennék kijelző alá épített szenzorral telefont ha lenne megfelelő alternatíva ami minden másban ugyanazt tudja csak hátlapi szenzorral.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Emericus Max
tag
Na ugye
Ilyenkor, amikor mások azt írják milyen fasza a kijelző alatti szenzor, akkor mindig egy pillanatra elgondolkodom, hogy nem igaz hogy csak nekem szar, vagy nem igaz hogy csak én látom így. De ilyenkor megnyugszom, hogy igenis vannak mások is.
Lehet, hogy trendi, meg modern, de az optikai olvasó egy visszalépés a fizikai szenzorhoz képest...
Köszi a megerősítést! -
sokadik teszt az elmúlt ... egy évben.. de lehet 2-ben... és a 1500-adik telefon amiről senki nem mondja meg hogy ki gyártotta ha nem lenne rajta logó, szerintem szánalmas, nyugodtan jöhet a savazás, de pár éve meg lehetett ismerni melyik telefon a az LG melyik a SONY... SAMSUNG és igy tovább... most egymás klónjai... elkeserítő elszomorító és rendkívül bosszantó számomra ez az egyen kinézet... a csatlakozók a portok a gombok még a a kamerák is ugyan ott és ugyan úgy vannak... elhelyezve a hátlapon.. ennyire nincs igény az egyediségre ?? ennyire egysíkú semmit mondó küllem kell az összes telefonnak?
AMD volt AMD van AMD lesz
-
válasz
Rudiaszarvas #37 üzenetére
Nem kell se tekerhetöbse csukható se semmi effèle.. de nem hiszem el hogy nem lehetne valamit máshogy... De szerintem nem érted mire gondolok... Az összes telefon szó szerint ugyan úgy néz ki... Nem hasonlít meg hajaz egymásra. Ugyan úgy néz ki .... Pár éve miért sikerült elegáns és Joó kinèző telokat gyártani ... ???
-
Hát a pop up kamera eltünt .. pedig a leg elegánsabb megoldás... Akinek nem kell selfie kamera soha nem kell használnia ... Ellenben nem is ronditott bele sem notch sem lyuk a kijelzőbe... Azért a kijelzön kívüli burkolattal lehetne játszani ... Fém hátlap a matt üveg. Valami ötketesebb kamera elrendezés ... Nyilván piackutatás van hogy a jelenlegi kommersz semmit mondó formákkal nem lehet mellé nyúlni... Se nem szép se nem ronda egyik sem..
-
judas13
addikt
A pop up kamera kb úgy tűnt el, hogy valójában meg sem jelent. Néhány készülék megkapta az óriási hype után, aztán mintha misem történt volna, kifelejtették mindenhol. Lehet, hogy a sok mozgó alkatrész, költséghatékonyság egyebek miatt. Passz. Én is nagyon sajnálom.
Itt meg nincs AOD, sztereó hangszóró? Tovább nem is olvastam.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom egy ilyen telefon vételén. Akinek van, tudna esetleg feltenni vagy küldeni pár képet a frissítés előtt és után. Köszönöm.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Badboys
őstag
válasz
Emericus Max #35 üzenetére
10 ből 10 S20FE.
-
Zitta
őstag
Igazi fel-M-logózott lenovo szemét!
iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, Moto X 2nd Gen, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16', Mazda RX8 231 LE
-
Phoenixy
senior tag
Nekem a Pro változat van, de a főkamera ugyanaz. Csak ezt a kettőt lőttem előtte és utána.
https://drive.google.com/folderview?id=1_TDf9_7a9NWTDF5t5cZNNc9Wga6hVxB[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 20 Pro
-
peterlevente
csendes tag
válasz
Rudiaszarvas #30 üzenetére
A frissítésen túl vagyok, ami tapasztalat van vele azóta, az a múlt vasárnap este, esős időben készített felvételek éjszakai módban. Meglepően tiszta, éles fotók készültek (az én megítélésem alapján), ebben biztos javult a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyedi és felismerhető középkategóriás mobilt rakott le a Lenovo alá tartozó márka, viszont a sok ígéretes hívószó mellett zavaró hibákkal is találkozhatunk.
- Samsung A22 4gb 64gb Android 13 Dual Független Szèp állapotú, 4gb RAM /64 GB ROM eladó.
- OnePlus 10T 5G 128GB Jade Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 128GB deep purple kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone XS 64GB Space Gray 93%-os akku
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest