Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
sziasztok!
úgy döntöttem veszek egy defy-t Tnél venném. kérdésem, h vodás kártyával működik-e? pár helyen olvastam, h elvileg működik.
-
szuszinho
őstag
sziasztok!
pár napja nekem is megvan minden nagyon frankó, kifogástalanul működik (cm7). az advanced telepfone alkalmazás nem működik egyedül. valami hasonló programot tud esetleg valaki?
-
szuszinho
őstag
üdv!
valamivel több, mint 1 hónapja van meg a defy, tés és független mert vodkával használom. rögtön ment rá a frissítés és a cm7. soha, semmilyen problémám nem volt vele, se a barátnőmnek, akivel egyszerre vettük. sokat járok külföldre, és a gps-szel (ájgo) sem volt még semmilyen gond, pedig megjártam olaszt is, és hetente megyek osztrákokhoz is vele.
teljes mértékben jó vásárnak tartom!
persze szeretném megköszönni a fórumnak is a segítséget, mert itt találtam meg mindent, amire szükségem volt!
-
szuszinho
őstag
sziasztok!
volt már valakinek, ha a wifi megadta magát? 2 napja nem látja a hálózatokat. cm7 van fent, eddig hibátlanul működött.
másik problémám, h a setvsel proginál beállított értékek újraindításkor eltűnnek, az apply @ boot ki van pipálva. itt jelenthet gondot, h a progi az sd kártyán van?
-
szuszinho
őstag
üdv!
milyen beállítást kell alkalmazni, hogy az osztrákoknál, osztrák kártyával ne roamingot jelezzen?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Playről szeretnék letölteni (swiftkey3), de csomagfájl érvénytelen üzenettel nem sikerül. QCMX van a Defy-n. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest