Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancorleone
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas töprengés után vettem egy defy -t. Nagyjából meg vagyok vele elégedve, csak a fényképkészítése okozott némi csalódást. érdekes módon mikor lenyomom az exponálót szép a kép aztán a fotón már elmosódott. Gondolom ez software gond. Nagy nehezen frissítettem 2.2.2 -re. A gyári update program errorral leállít, mikor a sw t kellett volna telepítenije. Megállt bennem az ütő . Végül sikerült de a fotók még mindíg nem szebbek és laggol is néha, vagy éppen eltöprengve beáll egy kicsit h kb 40 mp múlva folytassa ahol abbahagyta. És a wifi -t is eldobálja, érdekes módon ha a routert újraindítom megint minden funky. Lehet h a tűzfallal van baj?...
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes nekem felrakni a CM7-et? Gyorsabb, stabilabb lesz? Esetleg jobb képeket csinál?
-
Dancorleone
csendes tag
válasz Shyciii #25377 üzenetére
Nem arra gondolok, hogy a számítógépen elmosódott a kép, hanem hogy a telón. Megnyomom a képernyőt, fókuszál, tiszta a kép, klatty, és elmosódott a már kész kép.
Látszik, h fókuszálásnál behomályosodnak a részletek, majd kiélesedik, de mikor elsül megint tiszta homály. Érdekes, hogy az Angel Camera nevű programmal sokkal élesebb képeket csinál. Kinagyítva sok a maszatolás, de nem tiszta homály.Ezt csináltam az eredeti programmal:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/i-DVMmhDY3zfLuN7bE61-CQVbusHWVh_m_f_L3C2CrI?feat=directlinkEzt pedig az Angel -el:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/BBl_156C_4Q9_IL_6ljjmyQVbusHWVh_m_f_L3C2CrI?feat=directlink[ Szerkesztve ]
-
Dancorleone
csendes tag
válasz Shyciii #25960 üzenetére
Ugyan ezt csinálja nappali fénynél is, csak nem ennyire durván homályos. Ha meg netán a célszemély be is mozog, akkor tuti elmosódik.
Ha már írok, kérdeznék még valamit:
Mitől van az (az idegeimre megy) hogy kézben tartva, esetleg éppen szöveg begépelése közben lezár a teló? Feloldom, és újra lezár és ezt többször is képes megjátszani velem.
Ráadásul a céges autóinkban bt kihangosítós autórádiók vannak. A zenéket és egyéb alkalmazásokat nem hangosítja csak a telefonhívásokat, és a képernyőn való szöszmötölést ha hozzáérek a képernyőhöz el kezd sisteregni a hangszóró, de a lejátszott zene nem hallatszik. Természetesen BT media módban van az autórádió amiből híváskor automatice átvált BT Phone -ba. A sistergés media módban hallatszik.
Problémás vagyok mi? -
Dancorleone
csendes tag
-
Dancorleone
csendes tag
Próbáld ki Angel Camera val! Azzal is pocsék, de nem annyira
Nemrég volt itt egy kis elmebajpárbaj, hogy hülye aki telóval fotót készít. Márpedig akkor én is hülye vagyok, mert a lányom sokkal gyorsabban csinálja a nüanszait, minthogy beszaladhatnék a fényképezőgépért. Kipróbáltam pár programot és eddig ez vált be leginkább. Ráadásul ingyenes. -
Dancorleone
csendes tag
válasz Neil Watts #26202 üzenetére
Én az Any Video Convertert használom mindenhez (Wayteq, HP PDA, Defy) és tökéletesen megfelelt. Ez is ingyenes és elég gyors is, valamint meg tudsz adni több filmet is és nyugodtan otthagyhatod, mert szép sorban megcsinálja. Ráadásul kimeneti mappának beállíthatod a Defy SD kártyáját is így nem kell a másolgatással sem bajlódni. A fizetősben tudsz kreálni profilokat, de az utolsó felbontást és beállításokat a free is megjegyzi, így hát ha csak egyfélére konvertálsz ez is megteszi.
[ Szerkesztve ]
-
Dancorleone
csendes tag
Segítsetek nekem légyszi!
Megvettem T- mobile nál a defy t vagy két hónapja. Persze akartam frissíteni, feltettem a MSU -t. Kiírta, hogy van rá update és bele is kezdett szépen, majd újraindulna a teló és fekete képernyő kiírt valami olyat, hogy vár az update re vagy valami ilyen.... a rutinosak biztos tudják a számítógép pedig, hogy a frissítés megszakadt próbáljam újra. Csatlakoztassam le, vissza és újra. Persze mindíg ugyanaz történt. Nem vagyok egy bepánikolós fajta, hát jó sokat olvastam itt a fórumon, leszedtem egy rom ot és feltettem rá azt. Megy is szépen kisebb fagyásokkal belassulásokkal néha néha. Viszont kellett csinálnom egy win újratelepítést, és mikor feltelepítettem a teló driver ét és akartam a hozzá tartozó programokat telepíteni azt írta, hogy nem ismeri fel az eszközt. A számítógép felismeri MB525, de a telepítő szoftver azt mondja, hogy nem támogatott készülék. Ez lenne a kisebb baj, mert ftp progival elérem amire szükségem van, viszont azóta eldobálja kb 3-5 percenként a telefon hálózatot és újra kéri a kártya sim kódját. Emergency only és persze senki nem tud elérni. Kikapcsoltam a sim kérését és így mindíg visszaáll a hálózatra, de azért ez csak nem normális. Van valami ötletetek, hogy miért csinálja ezt? Milyen romot tegyek fel ami stabil? Mert ezek a belassulások is tök kellemetlenek.
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbál!Nem tudom ez már mély víz kategória -e
[ Szerkesztve ]
-
Dancorleone
csendes tag
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a win telepítése utáni, driver és MML telepítése közben újraindulgatott a telefon, ami szerintem szintén nincs teljesen rendben.
-
Dancorleone
csendes tag
Hát köszönöm a válaszokat Megint egyedül kellett megoldanom, de nem baj. Végül is az segített, (hátha valaki más is beleszalad) hogy fullra legyalultam róla mindent, de mindent sd formázás is volt. Újra tettem a rom -ot és rászántam magam a CM7 mod -ra. Üzenem mindenkinek, hogy megérte. Tökéletesen használható és fényévekkel gyorsabb. Volt pár élő háttér amit nem tudtam használni, mert lefagyott tőle a telefon, most villámgyorsan megy. Az application manager kb egy perc alatt listázta be a programokat, most egy másodperc. Eltűnt az összes kis kellemetlenség. Egy hét múlva meglátjuk változik e valami...
Érdekesség hogy azt vettem észre, ha a fényerő beállítást nem hagyom automatán hanem feljebb húzom, az nagyon sokat elvesz a processzortól és el kezd beszaggatni.(persze csak akkor látszik, ha durva élőháttér van fent) Ez probléma lehet az akkumulátor időnél is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja