Hirdetés
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Defy felbontásához melyik iGo-t lehet használni?
-
xrvman
őstag
Hanem valami kiakasztja a procit, 100% on fut állandóan az Elixit szerint, de nem tudom megnézni melyik is az.
Úgy emlékszem, olyan 30% volt pár napja.
Power off és újra bekapcsolás volt, de ua.szerk. Most újra ránéztem, és most immár 10%. hmm Mi lehetett ez?
[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Az APNDroidot a Defyn hogy kell használni?
MMS
Notifications
Disable all APNs
Mindhárom elé pipa és "kikapcsolni a zöld csík kialudjon a főkapcsolóból? Majd kilépni az alkalmazásból?
Mert ha az utolsón is van pipa, akkor még a mobil kommunikációt is kikapcsolja.
Ha van jobb ilyen adatforgalom kikapcsoló, hogy csak a Wifi-t használja, akkor jöhetnek a tippek. -
xrvman
őstag
válasz canniball #15481 üzenetére
Ha ezt kirakom widgetként, akkor is belemegy a menübe és ott kell kikapcsolni, nem?
Asszem ez nem jó, mert mint mondtam a sima mobilt (telefonálni sem lehet vele) is kilövi, ha a disable all apn előtt is van pipa.
Légyszi hogy kell használni s mik a beállítási lehetőségek.
3G/EDGE/GPRS: ha zöld, akkor engedélyezve az adatforgalom.
MMS: ha pipa van, akkor az MMS-t engedélyezi kikapcsolt forgalom mellett is.
Notifications: értesítések, ez mondjuk nem is érdekes.
Disable all APNs: itt gondolom csak a 3G/2G vagyis az adatforgalom kapcsolódik ki, ha pipát teszek elé. Ám a DEFY esetében valamiért a mobilt is kilüvi.Samsung Galaxy Minin úgy látszik jó, mert ott mindhárom elé pipát tettem, majd kikapcsoltam a3G/EDGE/GPRS (zöld kialudt) és kis idő múlva kiírta disable internet. Wifin lehet csak netezni. Ám a telefon aktív maradt. Telefonálni és hívni tudnak.
Feltettük a DEFY-re Quick Settings nevű alkalmazást és ott kapcsoltuk ki, most jónak tűnik, mert csak wifivel tudunk internetezni.
-
xrvman
őstag
válasz BobChemistry #15816 üzenetére
Hogy lehet megnézni mikori gyártású?
-
xrvman
őstag
válasz BobChemistry #15835 üzenetére
köszi, beírtam a imeit nem adott ki semmit, beírtam a msn kodot akkor se, cak search again van.. mi a ludas?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Nektek is bármely név alatt van e olyan hogy linked little addressbook? Ha igen, akkor miért is van ez, és ezt hogyan lehet kivenni? Mert kissé bekavar a Google féle szinkronizációba és a módosított dolgokat is valahogy hozzárendeli a meglévőhöz. -
xrvman
őstag
Elképzelhető, hogy a Defyre kijön majd egy 2.3.4 es verziójú frissítés?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Wifi része nem a legjobb, ugyanis az itthoni routerre nem akar jó ideje felmenni, és nem bírom rávenni, sehogy se. Hozzáadtam manuálisan is újraindítottam, de sehogy se akar jó lenni. Pedig régebben jóideig ment már a routerünkről.
CyanogenMod 7.1 van fent.
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest