Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a CM9-et hanyagold még. CM7 vagy miui/wiui amit próbálj.
Motorola Defy: Felkészülés a CyanogenMod-7 (CM7) illetve a MIUI rom telepítésére kezdőknekMotorola Defy és Defy Plusz: A CyanogenMod-9 (CM9) telepítése kezdőknek
De a CM9nek még sok hibálya van.
[ Szerkesztve ]
-
baluking
csendes tag
Ugyanilyen gondoktól szenvedtem,főleg az zavart,hogy nem tudtam felvenni ha hívtak.Utána olvastam a CM7-nek és egy délután felraktam a CM7.2 RC1-est.Utólag bánom,hogy nem tettem fel korábban,mert nekem szuperül megy.Magyar,gyors,jó az akksi időm (bár a gyári froyo-nál se volt rossz). Persze csak saját felelősségre.De nekem megérte.
-
xtibi
tag
Hello, nekem is ugyanez, de spékelve mindennel, ami létezik (pl.: csengőhang átállás az utolsó MusicPlayer játszotta dalra, háttérváltozás, feloldódik zsebben, stb.). Naponta 2-3 újraindítás, iszonyat hektikus akkuidők, fagyás, merevedés.
Nálam ez már csereindok közelében áll. 1,5 éves a vas, pöpec kis jószág volt kb. az első évben, ki is volt és van használva, de ez már nem mókás. Egyszerűen olyan, mintha elfáradt volna. Kompletten újrarakni az egészet egy FR után nincs kedvem pedig lehet, segítene.
Jön a Sony acro S, ha tudom kivárom, ha nem, lesz más, Defy meg megy a Vaterára.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
szabof1
őstag
A LOGOUT blogomban mindent megtalálsz szájbarágósan.
Figyelj arra, hogy vannak külön leírásaim a Defy MB525-re és a Defy+ MB526-ra is, nehogy összekeverd őket!Első körben egy gyári rom újratelepítés is elég lenne (LINK). De érdemes kipróbálni a főzött romokat, ahhoz kell a felkészüléses leírásom kiindulásnak.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Nekem gyári 2.2 ROMmal alapállapotban 2G-n, folyamatos gmail és óránkénti vállalati szinkronizációval, böngészéssel, telefonálással is lazán elmegy két napot, úgy hogy este otthon wifi is aktív.
Nézz be a Task Managerbe, nincs-e valami alkalmazás ami 100%-on pörgeti a procit.
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest