Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz syraly #10411 üzenetére
Én egy hete nyomatom 3310-essel Már majdnem hozzászoktam... Ma kicseréltettem a majd 10 éves SIM kártyámat, szóval holnapra minden klappol (már csak ide kell érnie)
Van még DEFY csak nem 70-ért (vagy olcsóbban előfizuval)bikkamokka & Stevat köszi!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
LEGIOX
tag
válasz syraly #16038 üzenetére
Szerintem ebben az árkategóriában inkább a Samsung, LG, ZTE triumvirátusból válassz. Én is beleugrottam, de megbízhatóságban össze se lehet hasonlítani az előbb említett három cuccal. A terméktámogatás nulla, állandóan van valami apró bosszantó hibája, sokszor lassú mint a tetű,stb. A kijelzője tényleg jó, de aki nem játszani akar, hanem egy megbízható "okos munkatelefont" akar, az a Motorolát felejtse el.
[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
válasz syraly #16073 üzenetére
Amikor bedugod az usb kábelt, felülről a notifications bart le kell húzni, majd ott ki kell választani a storage mode-ot vagy vmi sd cuccot (most fejből nem tudom)!
Ezután már a telefonod egy sima sd card readerként fog viselkedni
1.HSZ
"- Nem akar csatlakozni a számítógéphez a telefon, mit tegyek?
Amikor rákötöd a gépre a telefont, megjelenik felül az értesítési sávon egy figyelmeztetés, a kis sávot le kell húzni, és ott ki tudod választani, hogy milyen módban szeretnéd létrehozni a kapcsolatot."Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
rbalint88
addikt
válasz syraly #19028 üzenetére
azt gyanítom, hogy csak a gyári launcher lecserélésével lehet elérni és a feltelepítettben beállítani.
ha már témánál vagyunk: ezek az utólagos launcherek mennyire szerkeszthetők?
az igények: statusbarban ne legyen óra.
akksi százalékos kijelzése kis karikában teljesen jó, de nem kell kétszer ott lennie, ergo vagy gyárilag ilyen legyen, vagy a gyárit lehessen eltüntetni.
home screenek körbelapozhatósága.
home screenről elérhető tárcsázó és contacts, mint a gyáriban
témázhatóság.köszi
-
premete
veterán
válasz syraly #20445 üzenetére
Nem valószínű, hogy átlag ~5 milliampernél kevesebb elegendő lenne a cuccnak, de az is standbyban olyan 12 napot jelentene, az 1, vagy 2 milliamper pedig 2, illetve 1 hónapot.
Annyira nem pontos a mérés sem, tegnap valaki linkelt ~6 milliamperes átlagfogyasztást, 2 órára, az 12 mAh lenne, azaz 0.8%, mellette az akkuja pedig 3%-ot, 45 mAh-t csökkent, tehát valahol sántít az eredmény. Standby esetén éjjel, kikapcsolt adatforgalomnál a fél százalék, nappal, 3G-vel, adatkapcsolattal az 1% hihető, persze ekkor semmit sem csináltál. 3 perc beszélgetés rögtön 1% akkuidőt levesz, bekapcsolt képernyő+wlan szintén eszi az akkut, úgyhogy a 2 nap átlagos használatnál, a 4 nap minimálisnál reális.
Persze, napi 2 óra telefonálás+ 3 óra játék estére le fogja meríteni, a mai fizikai és matematikai ismeretek szerint.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- 3D nyomtatás
- Hálózati / IP kamera