- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
feltételes módban írtam, ha ez az ára, akkor szívesen várok, sőt, a függő is megfelel, nemigen használok más kártyát. viszont azt mondjuk el, hogy az információ, miszerint a decemberi készlet már megbízható, korántsem hiteles forrásból származik. szerintem ezt csak úgy kitalálta valaki, aki decemberit kapott, aztán elterjedt a fórumon elvégre a Motorola el sem ismerte a hibát.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
JasonD
aktív tag
Decemberi készlet megbízhatósága szerintem is kétséges. Viszont valahol úgy olvastam december közepén, hogy a motorola elismerte a hibát (valamelyik gyártósor szarul forrasztott), tehát a januári gyártású készülékeknél már elvileg nem lehet hiba. Vagy mégis? Majd kiderül.
-
ujtordai
tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem.
Valamilyen navigációs progi/ami útvonalat tervez/ van a Motorola DIFY-hez?
Internet előfizetés nélkül működik?
Nem kevés a 800Mhz a telóhoz? /Elég gyors?/köszi,
☻♂♫
-
Adamul
tag
Hali!
A tegnapi Defy beszerző körutam eredménye ITT olvasható... Igazából ezek után kicsit félnék az új szériából venni, szóval ha vki merészebb, akkor írja már meg h az is független-e! (Csak mert nekem a jövőhétre ígérték, hogy akkor érkezik új készlet)[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
válasz mclaren777 #499 üzenetére
Ezt láttam én is korában, ez az alapján a kép alapján még nehéz eldönteni de remélem nem ez lesz, mert ennek a formája nagyon nem jön be..
-
Kobaljov
senior tag
A Media Markt fantasztikus ajánlata (a legújabb reklámújságukból): kártyafüggetlen Motorola Defy csak 119990 forint! (Ugyanez használt, 0 perces konstrukcióban kb. 76K most, tehát garanciával és áfával is csak kb. 100-ra jönne ki, kb. 20% a haszon. Mert hülye azért nem vagyok.)
-
Beri78
őstag
csak hát a vodánál nincs, és gondolom az MM-ben van.
bár más "boltokban" is olcsóbb 2 év gyári garival..."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
EG0
aktív tag
Valaki szól, ha lehet kapni Vodánál? Mert jelenleg nincs, nekem meg gyorsan kellene :-(
-
Adamul
tag
Továbbra sem lehet egész Mo-n kapni!
-
RootRulez
félisten
Várok Vodafone, várok...
═════════════════════════════════════════
-
Qbász
aktív tag
Én már lassan ott tartok hogy veszek inkább egy X 10-es....
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
bwoay
nagyúr
emberek, megint elmondom, 8-ik hét előtt ne is várjátok
-
MODERÁTOR
Meddig pörgünk még ezen a független dolgon Mert ha nem lesz az, akkor át leszel verve Mintha ennyiért nem lenne jó vétel függőn... Ha pedig valamelyik T-nél vagy, akkor meg lehet venni függetlenül, és még várni meg agyf4szt kapni sem kell
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
marosgabor2
csendes tag
Üdv!
Egyszer már irtam hogy egy hét alatt bes*art a hangszóróm Defy-n.. mivel voda-garis visszavittem, 2 hét mulva visszakaptam, 2 nap mulva ismét jelentkeztek a gondok, ill. már az első nap hallottam hasonló zavarokat beszélgetés közben, a lényeg hogy most sem birt ki többet 6napnál, mert megint csak ugy tudok beszélni vele hogy erőböl a fejemhez nyomom, akkor nem recseg mindig és csak néha megy el a hang mikor már az ujjamba állt görcs miatt nem bírom tovább nyomni, de kb 2perc után már gondolkodni sem birok, ill. az összefüggő szövegek képzése is gondot okoz, mert a fülem mellett lévő az agyamba futó erek elszorítása (a hangminőség megőrése érdekében) kis zavart okoz odaben..
szal most visszaviszem mégegyszer, de következőnek én fogom megcsinálni és les*arom a garit, nem állapot hogy megvan 2hónapja és nem használtam csak 8napot!..ha egy iphonet métszedtem és össze is raktam ugy hogy minden jó legyen, ezzel nem lesz gond, itt legalább vannak csavarok is
[ Szerkesztve ]
marosgabor2@gmail.com +36706162845
-
EG0
aktív tag
Jó viszonyba lehetsz Vodafone-nal, mert én kb. 3x telefonáltam e miatt ügyfélszolgálatra, de néztem facebookon is Voda Hungary hivatalos csatornáját és SEHOL nem voltak képesek válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy mégis mikorra ígért nekik a Motorola szállítmányt.
Szóval ez úton is üzenem Vodafone-nak, hogy ügyfélszolgálat kedvessége ötös, informáltsága egyes. -
bwoay
nagyúr
ez nem biztos, hogy a jó viszonyra vezethető vissza, lehet a legtrógerebb lerázó szöveg is, mert így biztos, hogy hetekig nem basztatom őket. ugyanakkor az információ forrása nem én vagyok, hanem egy kiemelt céges ügyfél. aztán majd meglátjuk február végén.
-
slimshady
senior tag
Nekem egy Voda üzletben azt mondták (02.08-án), hogy nincs nekik készleten (kis bolt és azt mondták ez drága telefon , de meg tudják rendelni, ami azt jelenti, hogy 1-2 nap és megjön.
Másik Voda azt mondta nincs és nem is tudják mikor lesz, mert msot nem rendelhető (ez ugyan aznap volt).
A 3. helyen azt mondták csütörtökön vagy pénteken lehet/esélyes, hogy lesz, mert a főnök megy áruért.Arról, hogy a Defy-t függetlenül értékesítették eddig és úgy fogják-e a továbbiakban is nem tudnak semmit (vagy csak nem akarnak).
De természetesen, ha lesz ma vagy holnap az üzletben közlöm velük, hogy nem vodával szeretném használni. Szóval, ha megoldható, hogy a T-s sim-em belepattintjuk egy röpke percre és működik vele, akkor megveszem egyébként nem. Vagy tetszik majd nekik az ötlet vagy nem, de mindenesetre a kis szerződött partnerek nem hinném, hogy túl elkötelezettek lennének a vode fele és remélem az, hogy egy kis forgalom reményében hajlandóak lesznek rá.
üdv.: SlimShady
-
MODERÁTOR
válasz slimshady #536 üzenetére
1-2nap és megjön, vagy nem SZVSZ ha az egyik boltban nem tudnak rendelni, akkor a többiben sem... Az meg, hogy a főnök megy áruért, megint nem jelent semmit
az meg, hogy majd te belepattintod a T-s kártyád egy röpke perc erejéig, a pofátlanság netovábbja
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Scorpion82
csendes tag
válasz mukibuci #537 üzenetére
Én sem értem, ezért a pénzért miért kell azon pörögni, hogy független lesz-e vagy nem a Defy a Vodánál. Én áprilisban a céges előfizetésemhez 54 000-ért fogom megvenni (ha lesz akkor készleten) de 69000 ft kártyásan is "seggem a földhöz verem" ár egy ekkora tudású telefonért ( és nem a strapabírására gondolok).
Mellesleg körül lehet nézni, 80 k körül függetlenül is hozzá lehet már jutni, és még az az ár is egyedülálló ebben a kategóriában. Ilyen ár-érték arányú androidos okostelefont én még nem találtam, pedig egy ideje nézegetem már, mibe lenne érdemes beruházni.
Csak legyen a Vodának addigra mire nekem aktuális lesz.
Pl. elég vicces, hogy a lassan "öregecske" HTC legend még mindig 90 000 fölött van még előfizetéssel is, ez meg kártyásan is 80 000 alatt...és annyival "rosszabb" csak annál, hogy nem amoled-es, viszont sokkal nagyobb a kijelzője. -
slimshady
senior tag
válasz mukibuci #537 üzenetére
Arra akartam kilyukadni én is, hogy van fejetlenség náluk rendesen. No de sebaj. Valóban vagy lesz vagy nem...
A pofátlanságról meg annyit, hogy ez van. Vagy tetszik majd nekik vagy nem.
Scorpion82:
"Én sem értem, ezért a pénzért miért kell azon pörögni, hogy független lesz-e vagy nem a Defy a Vodánál."
Azért, mert T-s kártyával akarom talán használni. A másik pedig az, hogy ha már megvehetem 70-ért a vodánál normális garival és tudom is használni T-s kártyával, akkor miért is adjak érte 80+ k-t máshol sufni garival? Na azért kell rajt "prörögni"...
-
bwoay
nagyúr
válasz slimshady #539 üzenetére
a 80k-s az biztosan független, a vodás meg olcsóbb, de nem akarsz kockáztatni, ezért görcsölsz. olyanról még nemigen hallottam, hogy vásárlás előtt civil kártyával fel lehetne küldeni az adott készüléket a hálóra, szerintem ilyen hivatalosan nincs is. tehát még akkor sem lenne túl nagy esélyed, ha vodás kártyával szeretnéd kipróbálni, de így legalább jól lejáratod magad.
-
Scorpion82
csendes tag
válasz slimshady #539 üzenetére
Én is sok mindent akarok, pl. nem akarok adót fizetni...azon flame-elni, hogy esetleg a vodánál "bagóért" megvehető okostelefon nem lesz használható T-s kártyával, kicsit vicces.
A kategóriájába tartozó egyéb cuccokat függőn se kapod meg 85-90 k alatt.
Persze ha T-s kártyával tudsz és/vagy csak akarsz telefonálni, akkor marad a független teló. vatera, teszvesz, vagy sufnigarancia, és 80 k körül már mehet bele a t-s kártya is ha szerencséd van...
Én örülök ha lesz a vodánál függőn ennyiért, előfizetéssel a lista szerint 60 000 alatt lesz. -
slimshady
senior tag
válasz Scorpion82 #543 üzenetére
Ki minek akar/tud annak örül.
kaller1: Nincs itt eltévedés. Őket a saját profitjuk növelése érdekli és nem az, hogy te milyen kártyával használod a telefonod meg lehet nem fogják titkolni a Defy függetlenségét...
mukibuci: Az ötlet jó.
bwoay: Az ár amúgysem rossz az tény, sufnigari nem kell, beszerzése nem sürgős. Minek adjak érte 80-at mikor 70-ért is megvehetem. Örülök neki, hogy neked a függő is jó. Amúgy meg szerintem mindenesetre jó tréfa lenne és egy próbát meg is érhetne de a leírtakat természetesen nem szó szerint kell érteni. És van vagy 1000 voda szerény hazánkban. Meg is kérdezhetem, hogy tudnak-e róla, hogy független továbbá lehet voda üzlet tulaj ismerősöm is...
-
Dotcom
aktív tag
Azért elég gennyedék lépés volt most a vodától hogy visszavette a mobilnet hobbit 50 megára...de tudom válságadó...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
-
higi24
csendes tag
Ma körbejártam a vodafone üzleteket a környéken és sehol sem kapható Defy. Neten sem rendelhető -szerződéshosszabbítással venném. Szerintetek 1-2 héten belül kapható lesz, vagy esélytelen ilyen rövid időn belül?
-
slimshady
senior tag
Hétfőn voltam benn pont egy voda üzletben, és ott a tulaj azt mondta, hogy rendelni sem tudnak most, de 1 hónapon belülre igéri a motorola, mert ők vannak gondban a gyártással. A bácsi azt mondta kb 1 hónapig álltak. Szóval lesz az biztos hamarosan. Nem tudom mit mondott már, hogy pontosan március hányadikára is igérték.
Ja, meg még annyi, hogy ő mondta először csak burkoltan, hogy függetlenek voltak az előző szériások amit árultak és utána meg már nyiltan is. Említettem neki, hogy én sem kimondottan erőltetném a dolgot, hogy vodás kártyával használjam és mondta, hogy arról még nincs konkrét információja, hogy vajon függetlenek lesznek-e majd az újak is, de mindenesetre bíztató, hogy ettől a "bug"-tól független okokból nem kapható a teló és nem ennek a problémának a megoldásán dolgoznak.
Amúgy, ha bejön neked a Defy szerintem megéri várnod 1-2 hetet még erre, pláne ha az se számít neked, hogy függő lesz-e vagy sem.
-
bran
csendes tag
Hali! Előfizetéssel sem lehet már defy-t kapni a voda-nal másfél hónapja de az országba voda-nál sehol. Oka sajnos van. Kb egy hónap múlva esélyes hogy lesz egyszer és ennyi...
-
Tealc
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy eladó Defy-m, ha érdekel valakit (2010 decemberében Vodától vásárolt, és tökéletes állapotban). Itt hirdetem az apróban is.
Eladás oka: LG Optimus 2x -
Tealc
csendes tag
2x
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Nekem decemberi van és semmi problémám nincs a hangszóróval.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Adamul
tag
Most hívott egy nőci a vodától, hogy lehet kapni ismét a Defyt!!! Tulajdonképpen az érdekelne, hogy ez a széria is független-e még!
Ja és jelen pillanatban elérhetetlen a voda készülékár-listája, de remélem nem ment feljebb az ára...[ Szerkesztve ]
-
lacika62
csendes tag
Most jöttem a debreceni vodából:
Van Defy és sajnos nem független. Kártyásan 69990Ft.Vkinek nincs eladó esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
corebonts
csendes tag
Ha valaki valamelyik szegedi vodánál tud defy-t küldjön egy privit pls
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest