Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordyka
aktív tag
ezt én is észrevettem, miután megvettem elkezdtek előjönnie zek a kis fránya karcok, úgyhogy rendeltem is eBay-ről fóliát. első körben én mattot rendeltem mert h huh de fasza lesz ha nem csillog be a napon, hát nem jött össze a dolog, nagyon sokat rontott a képminőségen, fájt a szemem tőle stb.. de mondom megvárom amég megjönnek az újak. másodszorra már sima fényes felületü fóliát rendeltem.
nem ront a képen se, az érzékelésén se, és így nem kell attól tartanom h benyel a cucc vmi nagyobb karcot szerintem mindenképp megéri az a 800 Ft a fóliákért (3 db van a csomagban.)
én ezt rendeltem meg kb 2 hét volt mire megjött de nagyon megérte, főleg h nagyon strapabíró, van még belőle kettő szóval szerintem ezek ki is szolgálják majd a telefont -
bepken
veterán
"barátnőm Samsungjában meg kiírja pontosan"
az, hogy nem 70%ot ír (tehát nem kerekít), nem jelenti feltétlenül azt, hogy a 67% pontosabb, mint a 70% szerintem egy üzemelő telefonnál LEHETETLEN pontos akkumulátor töltöttségi szintet megállapítani. mármint százalékban persze!...egyébként is...emlékezz vissza egy kicsit, nem is olyan régen, a Nokia telefonok hőskorában még 5 (?) rovátka alapján tudtál tájékozódni ilyen téren
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
belavagyokbp
aktív tag
Más processzor van a két telefonban, a sima Defy-ben TI OMAP3610 található, a Defy Plusban pedig TI OMAP 3620. A plusban van még 1 GB ROM, meg ugye az 1700-as aksi, másban nem nagyon különböznek. Szerintem ennyiért nem érdemes pluszt venni, a sima defy-t nem ritka hogy 1.2Ghz-en használják stabilan
-
bepken
veterán
nem a program méri az értéket, hanem az is csak kiolvassa a megfelelő helyről. (mondjuk nem tudom a motocharge hogyan tudja mégis százalékra "pontosan" mutatni) én azért nem variáltam vele, mert szerintem nem hiába "nem kompatibilis"-ként a Google Play... bár ettől nyílván könnyedén rá lehet hegeszteni a telóra.
egyébként szerintem is teljesen jó ez a gyári rendszer, én pár hack miatt szeretném csak rootolni, utána valószínüleg unroot lesz belőle és nem bántom többet nem idős még a telefon, de asszem talán 2 újra indulás volt eddig, mindkettő megbízhatatlan forrásból származó app futtatásakor történt. és az FC-ket is meg szokta oldani egy clear data vagy app reinstall (talán 2-3 progival volt eddig gondom)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
RJocó
tag
Nekem egy N73-as Nokia volt szintén olyan optikával. (viszont 3mp) De én is azt vettem észre, hogy a Defy plus gyári rendszerének szoftverével, a képek minősége a közelébe sem ér a Nokiával lőtt képeknek. Sok olyan kép készítésére nem tudtam használni amire addig a Nokia nekem nagyon hasznos volt ( pl: nyomtatott vagy kézzel írt szöveg fényképezése). miután olvastam a hozzászólásod, lőttem pár képet a quarx féle 04.08 as cm-ben található szoftverrel is, és úgy veszem észre, hogy sokkal jobb az eredmény, a gyári rendszeréhez képest.
-
addikt
Nyilván felhasználás-függő, csak arra akartam kilyukadni, hogy messze ennek a telónak van a legjobb aksija. Aki meg egész nap nyúzza, ne csodálkozzon, ha "csak" 1 napig bírja.
A legfrissebb EU verzió a 2.3.6. A 2.3.7 azt hiszem a németeknél van, de majd korrigál valaki, ha mégsem. Ha szolgáltatónál vetted, akkor 99.9%, hogy EU verziód van. Ha a mobilmaffiánál, akkor bármi lehet... egyébként nyugodt lehetsz benne, hogy a telefon tudja, ha indítasz egy frissítést (WiFi-n), akkor kiírja, mi a legfrissebb.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nortol
senior tag
"Vaterán hirdettek egy Vodásat és ott kérdezték is hogy biztos megy másik kártyával és az eladó azt mondta hogy csak Vodásat fogad el!"
Szerintem ez csak hozzánemértés...
Eddig senki sem hallott kártyafüggő defy+ -ról ebben a topikban, erre egy vaterás jobban tudja?
Ha vaterán árulja, akkor meg biztos nem pár napos a készülék, szal méginkább arra gondolok, simán csak gőze sincs a dologról... -
törölt tag
Az a vaterás eladó tudatlanságból dezinformálja a jónépet (nem ő az első ilyen), ugyanis a mai napig minden Magyarországon eladott Defy/Defy+ kártyafüggetlen volt. Neked se kéne továbbterjesztened a fals híreket holmi vaterás eladóra hivatkozva. Az egy hírforrás, aki a Vaterán árulja az okostelefonját?
(#6936 ) Szati20: Nincs ilyen típushiba a Defy/Defy+-on.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Icetee #17088 üzenetére
Cím és telefonszám ott van az 1.hsz-ban.
Voltam én is ott csak egy rendszer összeomlásom volt,1nap alatt végeztek.Viszont tájékoztatás 0,semmit nem tudtam meg arról hogy mi miért történt.Egy recepciós átveszi a telót és ha kész sms-ben értesítenek.Gar levelet ne felejtsd el vinni más papír nem kell nekik.
Szerintem ez gyorsabb mintha beviszed egy vodába és onnan tovább küldik Újpestre. -
105kacsa
őstag
válasz Icetee #17088 üzenetére
Csinálj full wipeos újra telepítést vagy ha még gyári rom van fent akkor gyári adatok visszaállítását.Kint szabad téren ha fél óráig nem talál műholdat akkor tényleg meghalt a gps része a telódnak.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
pete_21
addikt
válasz Icetee #18405 üzenetére
A 4.1 tényleg nagyon jó úton halad, merjük remélni, hogy hamarosan egy teljesen stabil rendszer lesz belőle. Most még viszont nem eléggé kiforrott, inkább csak a kísérletezni vágyóknak ajánlott.
Nekem Te olyannak tűnsz, aki inkább olyat tenne fel, ami atombiztosan megy, és használja addig, ameddig nem lesz egy újabb/gyorsabb/szebb rom is atomstabil. Jelenleg a 4.1-et Android nagyon csiszolgatás alatt áll. Értsd úgy, hogy párnaponta (van, hogy naponta) jön új verzió, hibajavításokkal, optimalizálásokkal, és nagyon ajánlott ezt feltenni.
Neked inkább egy CM7-et, vagy WIUI 2.9.27-et ajánlok. Ezek szerintem annyira megbízhatóak, mint a gyári rom, de még gyorsabbak is nála.
Olvasd el az első hozzászólást, találsz leírásokat, és hidd el, hogy nem egy művészet feltenni egy ilyen CM romot. Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- RAM topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest