Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz lordyka #16955 üzenetére
WajkIUI 2.5.27plus ezt tolom én is két napja,nagyszerű rom,talán gyorsabb mint a fuzzcm7,wifit jobban tartja. lehetne kicsit több beállítás,pl. a zárképernyőt ha lehetne változtatni. egy hibát találtam: ha beállítom,hogy hangerő gombra éledjen a képernyő,kb 5-ször kell megnyomni,mire feléled.
-
-
senior tag
válasz lordyka #17154 üzenetére
Igen működik próbáltam 2 kamerát lehet feltenni és az egyikbe belehet állítani.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Ákinard
aktív tag
válasz lordyka #17211 üzenetére
(#17210) belavagyokbp
Köszönöm mindkettőtöknek, valóban Legalább már nem piszkálja a fantáziámat
Az említett hangok hangerejét csak csökkenteni szerettem volna, de végül kikapcsoltam. Nem életbevágó
Mégvalami:
Valami egyszerű alap képernyőmentős screenshot megoldás van ebben? (Galaxy3-on visszagomb+nagygomb)Ha nincs melyik app tudja, hogy egy kombinációra ellövi a SH-ot? Amit nem kell elindítani és megmondani neki, hogy most fogok menteni? Mert arra használnám, ha valami érdekeset csinál a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
-
pete_21
addikt
válasz lordyka #17289 üzenetére
Köszi. Ugyanazzal a módszerrel, amivel a framework.jar-t cseréltem a múltkor? Csak most a /system/app-ba kell tenni? Root Explorer, másolás, engedélyek állítása, kicserélés, restart?
Illetve megfelelő a Pikachu romé is, ugye? (az már úgyis le van töltve)MOD: Megnéztem, eltérő a Pikachu és a MIUI.hu-s rom apk-ja. Tegyem akkor a MIUI.hu-sat?
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz lordyka #17293 üzenetére
Megcsináltam, újraindítottam, de nem látok változást. Főképernyőn röviden nyomva még mindig semmi, Adobe Readerben sem csinál semmit, Kingsoft Office-ban, és Opera Mobile-ban sem. Hosszan nyomva pedig a fényképező jön be.
Valamit ezekszerint rosszul csináltam, csak nem tudom, mit. -
pete_21
addikt
válasz lordyka #17300 üzenetére
Letöltöttem a MIUIAndroidról a romot, mert a Pikachu-snak más volt a fájlmérete. Betettem a mappába, restart, de semmi változás. Feltettem a GoogleQuickSearchBox.apk-t, de szintén semmi változás nem volt. Utána átírtam a qtouch-touchscreen.kl -ben azt a sort, hogy ne a kamerát hozza be, hanem a keresőt, utána elmentettem. Megnéztem újra azt a fájlt, de mintha nem is írtam volna át azt a sort. Maradt CAMERA-n. Ezt megcsináltam párszor, de semmi változás. Végül unmountoltam azt a mappát, majd újra mountoltam írásra, és akkor már megmaradt a SEARCH érték.
Újraindítottam a telefont, hogy most jó. Nem tudom, mi volt a baj. Unmoultolni kellett, majd újra mountolni? Vagy a qtouch-touchscreen.kl-ben mindenképp meg kellett változtatni azt a sort SEARCH-re, mert anélkül a kereső apk, és a SideKick.apk sem tud működni?
Végül sikerült, köszönöm szépen a segítséget. Működik a programokban is és a főképernyőn. Bár a főképernyőn hosszan nyomva, a keresőablak ami bejön, az kínaiul van. (és ha a Home gombot nyomom hosszan, az is kínai lett.) Ezzel mit lehet csinálni? A kereső apk-t töröljem le? -
pete_21
addikt
válasz lordyka #17302 üzenetére
Köszi azért.
Letöröltem a GoogleQuickSearchBox.apk-t, de nem lett jó. Aztán visszatettem az eredeti WIUI-s SideKick.apkt, és egyből magyar lett az ablak, ami a Home gombot hosszan nyomva jön elő. És működik a keresőfunkció is a programokban... Szóval most csak az van módosítva, hogy a qtouch-touchscreen.kl lett átírva... Lehetséges, hogy ez önmagában visszaállítja a kereső gomb funkcióját?[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz lordyka #17308 üzenetére
az a baj ,hogyha így állítom be ,akkor a sima menüben azt írja ,hogy max cpu freki :800mhz
leírom mégegyszer hogy mit állítottam az alapján,amit írtál,valószínüleg félreértettem valamit
scalling: Boosted
clk1 :300
clk2 :600
clk3 : 800
clk4 :1100
Vsel1: 22
Vsel2: 32
Vsel3 :42
Vsel4 :58[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lordyka #17510 üzenetére
mit takar pontosan az, hogy "2x cache-elős"? ezt leírnád részletesebben? bár igazából a kifejezést értem, inkább az okára vagyok kíváncsi.
ha már szakmai topic
egyébként ez a custom kernel ismét egy olyan dolog, amire eddig gondolni se mertem Motorola-val kapcsolatban...aztán tessék! szuper lesz! (mondjuk én még mindig bízok a bl nyitásban is... )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lordyka #17515 üzenetére
értem, köszönöm!
és mit gondolsz, van esély arra, hogy a custom kernel segítségével még jobb teljesítményt csikarjanak ki a telefonból? vagy nagyjából ez a maximum, amit most GB kernel alatt ismerünk?╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
bepken
veterán
válasz lordyka #18081 üzenetére
ez kérlek az egyik legkorrektebb leírás, amit az utóbbi időben olvastam, úgyhogy köszönöm! pár napja nyomozok már ebben a kérdéskörben, de érthető választ (értsd: amit én is fel tudok fogni) sehol nem találtam. de ezzel most letisztult a dolog, már azon a szinten, amennyire engem érdekel
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pete_21
addikt
válasz lordyka #18081 üzenetére
Köszönjük a felvilágosítást!
Így már azért tisztábban látunk.
Tehát akkor a lényeg az, hogy a 2.6-os kernel is tökéletesen megfelelő lehet nekünk?
Arról esetleg tudsz valamit, hogy a Quarx-féle 2.6-os custom kernelben benne vannak-e a JB feature-ök, pl. a Project Butter?(#18085) belavagyokbp és (#18093) konigjanos:
Köszi a tapasztalatokat! Kicsit fura, hogy eléggé mást tapasztaltatok sebesség terén...
konigjanos, Neked nagyon pörgős volt a rom? Nem is voltak lagok? Folyamatosak voltak az animációk is? Egy CM7-hez képest milyen a sebesség és válaszképesség? -
-
bepken
veterán
válasz lordyka #18832 üzenetére
nem tudom, hogy csak placebo e, de mintha kevésbé merülne.
bár most nincs bekapcsolva a zRAM meg a KSM, márpedig az plusz fogyasztás elvileg.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz lordyka #18832 üzenetére
Nekem sokkal jobb lett a fogyasztás, lehúztam a töltőről, nyomkodtam egy órát, neteztem, játszottam, közben végig ment a wifi + szinkronizáció + gsm jel, 1 óra alatt 91%-ra esett le az akksi szint. Nálam a gyári nem produkált iylen értékeket. Ez tegnap este volt, azóta nem volt töltőn, telefonáltam vele 3-szor, neteztem azóta 3-4szer mobilnettel, wifi végig bevolt kapcsolva, most 52%-on van! Én teljesen elégedett vagyok vele, már csak egy olyan launchert kéne találnom, ami elviseli a sok widgetet (5 kezdőképernyőt használok, mindegyiken van 2-3 widget, + ikonsor alul, ezért kb az összes akad, most go-t használok, az bírja.).
-
bepken
veterán
válasz lordyka #18839 üzenetére
egyszerűen csak feldobod és kész. nem kell semmit se babrálni pluszban, ugyanannyi idő alatt bootol elsőre, mint a többi rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest