Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lordyka
aktív tag
időm se volt belakni egyedül a beautiful widget órája volt kint. mondjuk csináltam egy memória ürítést és úgy normalizálódott a rendszer, de aztán megint rájöttem h nincs sok kedvem kísérletezni, megnéztem, szép és jó, de inkább megy fel a wiui, az a biztos. meg ezt a másfél hónapot még kibírom GB-n, onnantól meg úgyis adom el a defyt.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Köszi szépen a segítőkészségeteiket!
Nos a proci beállítások visszaálltak maguktól,amikor updateltem v4re.
Ami appra gyanakodhatom,az csak az AUTO RAM OPTIMIZER app.
Akkor ezt uninstallálom,és meglátjuk mi lessz,mert eddig minden romnál használtam,ezelőtt nem volt vele semmi gubanc... -
senior tag
Backlight fix ez lett bele rakva és a file manager lett kicserélve ezek nem működtek
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
bepken
veterán
jó, hogy mondod! olvastam is, hogy Nálad megoldotta, csak ki ment a fejemből...na de most rápróbálok én is
egyébként csak a zRAM volt 18%-ra állítva, KSM az tiltva volt eddig is. na meglátjuk
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
nem mertem írni, hogy tegnap óta frissített pár log fájlt meg miegymást a szerveren...éreztem, hogy ma vagy holnap jön egy új zip
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
hj.jani95
aktív tag
olyat nem lehet hogy bemegyek a szervizbe és ott pluszba elmondom hogy cseréljek azt is?
Mate0314:nekem is volt már hogy kértem szoft. frissitést és belül megkarcolták a képernyő panelt?! egyáltalán mér szedték szét?!persze szó nélkül megcsinálták, de akkor is, milyen dolog...
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
peter077
aktív tag
Érzésre gyorsabb, mint a Quarx-féle, plusz be van építve az android 4.2-es billentyűzet, a galéria, a kamera és óra alkalmazás.
#19627 Dark Archon:
32GB-os Class 10-es Samsungot használok hónapok óta, semmi gondom nincs vele.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
oliverkiss32
aktív tag
Quarx xda-s cm10-es bejegyzésében ott van egy gapps: -with working Google Now
Minden tökéletesen megy rajta, dobálja a meccs állásokat/eredményeket, időjárást, utazási időt bkv-val, közeli szórakozóhelyeket stb... hangparancsok is mennek, csak néha kevés az egy mikrofon...
Persze angolul tud csak: az egész rendszer nyelvét angolra kell állítani + a Now-ban is.. javaslom az UK angolt![ Szerkesztve ]
;]
-
bepken
veterán
szerintem érdemes feltenni, mert dob ki hasznos infókat bár nekem valamiért helyszíneket nem igazán dobál...nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. (ráadásul azt hiszem, ehhez a térképet is telepíteni kell)
de igazán csak angol nyelvtudás birtokában fogod tudni kihasználni a funkciókat, és itt most természetesen a hangutasításokról beszélek. én pl elég csekély százalékban tudtam neki "értelmezhető" utasítást adni (sajnos gyenge vagyok angolból...)egyébként ez nemes egyszerűséggel a Google Search része, azon belül is a Google Asszisztens. azt nem tudom, hogy a Play-ről letöltött működik e, vagy csak a gapps-ból telepített szuperál
-
bepken
veterán
olvass tovább!
safariking:
"***New Version***
Fixed Email: http://www.mediafire.com/?8cavwe3wenacypy" - gyorsan javítva lett, szerintem azóta már az OT-ban található zipben is a javított van. de még nem próbáltam, csak találgatok╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
senior tag
Kösz, akkor megpróbálkozom vele. Ha nem, akkor végre rendesen megtanulok németül.
(#20063) oliverkiss32: Egyszerűsítem: Német/osztrák defy+-ban van angol nyelv?
(Más se értette? )
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
bepken
veterán
fil és dh66e! ezzel én természetesen tisztában vagyok, hiszen az XDA-t is nyomon követem. a dologban annyi a zavar csupán, hogy onnan több embernek sikerült elindítania, még ezen hibaüzenetek dacára is. nálam valamiért az általuk leírt megoldás nem akar működni...nem tudom, hogy ez mitől függhet.
a CMX-el nem áll le szerintem, hiszen relatíve kevés választja el az ajánlható állapottól. de én azt se tartom kizártnak, hogy párhuzamosan fogja csinálni mindkettőt (lásd: XT910 )
-
senior tag
(+ maaniac) Köszönöm mindkettőtöknek. Valóban benne volt (az angol nyelv a német defy+-ban). (Plusz francia, spanyol, olasz, holland (meg a német, természetesen), ha valakit érdekel).
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
bepken
veterán
na nemár...szóval a "wipe batterystats" is értelmetlen? felesleges CWM funkció? - a .bin fájlban igenis lehetnek fals adatok, ha mondjuk egy merülési ciklus alatt 4x cserélsz romot. (ezt tegnap saját bőrömön tapasztaltam!)
azt mondjuk aláírom, hogy az ajánlott program (meg az ilyen programok úgy általában) kissé túlmisztifikálják ezt a dolgot. viszont egy relatíve laikus embernek, vagy annak, aki nem akar CWM-ben wipe-al foglalkozni, vagy RE-el rendszerfájlokat törölgetni...annak egy ilyen program a legkényelmesebb.
-
bepken
veterán
igen, ez a tegnapi nap valóban erős volt próbáltam ugye összehozni a 4.2 camera + photosphere-t, de csak félsikerrel. és mivel teljesen behülyítettem a telefont, az új build hírére nyomtam is neki egy full wipe-ot, majd mikor erre is próbáltam felvarázsolni a photosphere-t, ismét sikerült behülyíteni egy korábbi patched verzióval, úgyhogy másodjára is full wipe-ot kapott - na és ekkor az aksi a valóságban valahol 30% körül lehetett. viszont amikor bekapcsoltam, majdnem csurig volt! plusz ehhez még hozzájön az az info is, hogy új battd-t kaptunk, ezt a kettőt én valahogy összefüggésben láttam (pedig lehet, hogy semmi közük egymáshoz)
a lényeg, hogy én spec ezért kalibráltam tegnap este.de most, hogy ezt így kivesézzük - legközelebb amikor ilyen lesz, nem csinálok semmit se, csak rádugom a töltőre.
-
bepken
veterán
fenébe...nem...ez kimaradt :/
igazából maga a Nexus 7 megszerzésének esélye valahogy háttérbe szorult most nálam (valószínűleg ezért nem voltam elég alapos) - reméltem pedig, hogy a szavazatomat azért érvényesnek veszik. kár...
én személy szerint Quarx-ra adtam a voksom, igazán megérdemelné ezt a "kis" nyereményt[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
mondjuk így nem sok értelme van egy szavazásnak szerintem...pláne egy nemzetközileg aktívan látogatott szakmai fórumban...
minden esetre, ahogy néztem Quarx és egy ::INDIE:: nevezetű fejlesztő kapta a legtöbb szavazatot.de Quarx-nak (vagy bárkinek, akinek tisztelitek a munkáját!) biztos jól esnek a szavazatok. akár egyszerű köszönetnyilvánításként is felfogható. (bár erre van külön Donate app )
(#20286) nud: nagyon szívesen!
(#20287) mistar: szuper![ Szerkesztve ]
-
addikt
félreérthetően irtam, az "..ameddig a telefon kikapcsolja a képernyőt" helyett "ami idő alatt"
maga a képernyő kikapcsol rendesen, csak azt akartam írni, hogy miután kikapcsol, olyan mintha az addig "gyorsítótárazott" alkalmazásokat elfelejtené, azaz kezdődhet a várakozás ismét.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Frenky89
addikt
Kösz, viszont már sose derül ki, hogy nálam mi volt a gebasz, mert inkább mindenestől újraraktam az egész rendszert - úgyis se ártott már neki.
CM Filemanager-t, hogy lehet rávenni, hogy root módban is működjön? Jelenleg az Access Mode pont nincs engedélyezve a menüjében és nem tudom, hogy hogy kellene engedélyezni, hogy választhassak a módok közül.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
először a legújabb 11.30-ast tettem fel azt írta 4.2-eshez jó, itt találtam a fórumon, de kiléptek a kuglis dolgok
aztán visszatettem a 07.24-est és azzal működik mindende míg az elsőben 102 dolog van ebben csak 75
azt sem tudom, hogy jó e az úgy ahogy a végén megoldottam, hogy csak ráfrissítettem, de működik
pár program hiányzik, és pár új is van benne4.1.2-őt ír ki a teló verziószámra
igen hagyományos módon a kék lednél persze bemegy
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
bepken
veterán
végül is...utána köti a paksi atomerőmű hűtőrendszerét, aztán hadd szóljon!
kérem a Kollégát, ne értse félre!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
apropó! friss CMX-el hogy érzed, nálad nem merül jobban? én spec mióta CMX-et használok, minden nap töltöm, de most a 28-i mintha 1-2 órával hamarabb kérne enni - XDA-n pedig sokan nyafognak, hogy rosszabb a fogyasztás (mint mondtam, az én felhasználói szokásaim mellett kevésbé számottevő a változás)
ami még érdekes, a 18-i és most a 28-i is képes belassulni sajnos...én speciel reménykedtem, hogy a Linaro meglepően gyors nyugdíjazása után már nem lesz ilyen probléma, de valami nyoma még mindig maradt szerintem ebben a rendszerben is.
hogy hol vettem ezt észre? olyan 35-40 üzemidő elteltével próbáljatok zenét hallgatni! nálam ez kicsit kínszenvedés, ugyanis már akkor megakad a zene, amikor kikapcsolom a kijelzőt! a feloldásnál azonban 1 bő másodpercet is képes ácsorogni! ilyen bug utoljára a CM9-ben volt, szóval remélem, hogy lesz rá megoldás.ez sem veszi el a kedvem a CMX-től, mert egyébként teljesen elfogadható a sebessége (gyárit talán veri is! ), és az említett akadozó zenét is megoldja egy egyszerű újraindítás. bár én még mindig nem tudtam rászokni a napi 1x újraindításra....igazából ezután se szeretnék
-
bepken
veterán
szerintem belátták, hogy nagyon szűkre szabták azokat a feltételeket...lehet, hogy azok szerint olyas valaki nyerte volna, aki 1-2 szavazatot kapott vagy valami ilyesmi - lusta vagyok végig olvasni, csak kombinálok. meg igazából lényegtelen...az nyert, aki megérdemelte
-
bepken
veterán
várj most elvesztettem a fonalat - ha a "csak töltés" üzemmódot választod, akkor nem háttértárként fogja kezelni, tehát az SD kártya érintetlen, ugyanúgy tudod nézegetni, akár telepíteni róla adott esetben. - de újra elolvasva, a kérdés nem éppen erre irányult, szóval bocsi
tehát...az USB mindenképpen tölteni fogja a telefont, ezzel pont.
az már más kérdés, hogy "USB háttértár" vagy "csak töltés" üzemmódban vagy csatlakozva. értelemszerűen csak akkor tudsz a kártyáról telepíteni, ha azt a telefon használja...tehát vagy lehúzod vagy átlépsz "csak töltés" üzemmódba.szerintem ezzel maximálisan kimerítettük a témát
-
bepken
veterán
nem akarom elkiabálni, de egyenlőre gyorsabbnak tűnik
meglátjuk mi lesz a 40. óra után! (feltéve, hogy nem jön új build 40 órán belül )╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest