Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz Hável Zsolt #7315 üzenetére
Próbáld ki hogy kiveszed az akksit. Majd egy fél nap múlva vissza, ha merült látványosan akkor valami gond van vele.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz 105kacsa #7416 üzenetére
Vigyázz! A legújabb csak defy-re van, nem a +-ra. De ha a 21-re gondolsz, akkor azt meggondolnám. Eddig nem volt egy rommal sem gondom, de a 21-nél többször volt spontán restart, fc. És óriási belassulások. Nem értettem mi lehet a gond, már kezdtem aggódni, hogy az új sd kártya a ludas, mert az után tettem fel közvetlenül. Aztán lecseréltem quarx féle 16-i cm7-re. Az bizony hasít rendesen. Fen is marad, mivel semmi hiba benne.
ui.: Lehet csak nálam volt olyan a 21-i. Az előzővel sem gond nem volt. Az nagyon patent volt. -
RJocó
tag
Epsylon féle cm9-ről (28-i, a listában lent, nem pedig a mappában) tud valaki valamit?
-
RJocó
tag
A gyári rendszeren lévő időjárás app nincsen meg véletlenül valakinek telepíthető formában? köszi előre is
-
RJocó
tag
-
RJocó
tag
válasz Petike6 #7815 üzenetére
Elvileg függetlenül kapható az összes szolgáltatónál. Ha szeretnél buherálni vele akkor talán az a legegyszerűbb ha 2.3.5-ös android verziójút veszel. A 2.3.6 os rootolása macerásabb. Fontos, hogy nincsen magyar nyelv benne alapból. (de megoldható mókolással az is) Sokan voltak akik akkor jöttek erre rá mikor megvették...
Ha van lehetőséged, sztm mindenképpen újat vegyél. Ha használtat veszel akkor: Az oldalán a csavaroknál mondták többen, hogy egy esetleges leejtés után berepedt a műanyag. Nem szembetűnő de mindenképpen nézd meg közelebbről.
Ha azt hiszed, hogy vízálló és ütésálló telefonról van szó akkor nem igaz. A gyártó nem vizsgáltatta be hivatalosan a készüléket. (Így nem igaz az a IP-s dolog) Legalábbis erre nem vállal garanciát. Csak azt mondogatták, hogy megfelelNe neki... Az ütésekkel szemben nem véd a ház semmivel sem jobban mint egy más típusú műanyag házas telefonnál.
Nyilván sok videót láttál neten, hogy víz alá teszik és nem lesz baja. Így igaz. Elvileg bírja a vizet, de erre se szól a garancia. Szval csak óvatosan. Erről megoszlanak a vélemények. Volt már olyan aki a kislányainak adta oda fürdés közben játszanak vele és semmi baja nem lett. De volt olyan is akinek belülről bepárásodot az egész. (szakadó esőben és hóban telefonáltam én is vele, semmi baja nem lett)
Véleményem szerint nagyon jó kis telefon. Én több mint fél éve használom,és eddig karc (tokban hordom a zsebben) nincsen rajta. Hiba nem jött elő soha. Nem bántam meg hogy megvettem. Csak ajánlani tudom neked is (én is N73-as nokiát cseréltem erre)
Jah kérdésedre válaszolva még. Elvileg itt már nincsen több fajta, mint anno a sima Defynél volt. Csak ahogy mondtam a szoftver verzió száma lehet eltérő. (2.3.5, 2.3.6)
Ha valamit rosszul mondtam a többiek úgyis kijavítanak[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
-
RJocó
tag
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz 105kacsa #7856 üzenetére
Nem csak három értékkel. Volt már erről szó. hogy három értéket látsz csak, de valójában 4 lépcsőben változtatta a proci órajelét. Hogy miért nem látni azt nem tudom. Én azt figyeltem, meg hogy csak az első három értéket látod, a negyediket nem. De annak a sebessége az megmaradt azon az értéken amit én régebben állítottam egy négy lépcsős cm-be. Nekem is 29 van még fent. Az újnak nem tudom, hogy mennyivel dolgozik.
-
RJocó
tag
Hoho, milyen kernelt?? Sztm itt rontottad el, nem is kellett volna feltenned cm9 hez kernelt. Az csak a sima defy-seknek szól. Defy+ ra kernelcsere nélkül lehet telepíteni cm9-et, úgy tudom. (mikor én tettem fel 9-et akkor nem cseréltem, szabof1 leírásában világosan levan írva) A legjobban jársz ha ezen leírás alapján újracsinálod: link
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
2.3.6-ról indultál?
Am tuti ,hogy a kernellel ment el az egész. WR (cm7) hez nem értem miért akartad feltenni a cm9-hez való kernelt, ami defy-hez van.
Én sajna nem tudok neked segíteni. Ennyire nagy szakértő nem vagyok. De ne keseredj el, ezen a fórumon még nem olvastam olyat hogy valaki végleg téglává tette volna a telót. Előbb utóbb, így vagy úgy de összelehet azt hozni.
Esetleg keresd fel szabof1-et. Ő defykben itt az egyik nagy mester -
RJocó
tag
válasz lordyka #7871 üzenetére
Lehet kipróbálom majd. A legutóbbi kang félével kicsit befürödtem megvadult tőle a teló De azt asszem utána egy nappal le is szedték (rájöttek hogy elk**ták ). Szerencsére quarx félével eddig nem emlékszem hogy lett volna fc. Bár erre nem alapozok. Az gyári rendszernél is volt.
-
RJocó
tag
Valamit nagyon tud ez az új quarx féle. Kíváncsiságból lefuttattam egy quadrandot. Eredmény 2313, csak pislogtam. ( 1100 MHz) Nem vagyok ezeknek a progiknak nagy híve de az előzővel csak 2100 at tudott..
-
RJocó
tag
válasz lordyka #7900 üzenetére
Nyilván, ezért is írtam, hogy nem szoktam ilyeneket méregetni, csak az tűnt fel hogy meglepően többet produkált a telefon miután feltettem az új Quarx féle cm7 et. Ebből arra következtettem, hogy talán sikerült valamit javítani az előzőhöz képest. Érzésre is adja azt a többletet..
-
RJocó
tag
Értelek Mondjuk erről megoszlanak a vélemények. Az én véleményem az hogy nem árt neki ha rátöltögetsz, s az se ha lemeríted teljesen( sztm nem tudod teljesen lemeríteni egy folyamatos használattal, valami biztonsági elektronika kell hogy legyen ami védi az akksit) Ha rajta hagyod a töltőn az se baj, mert akkor is lekapcsol az elektrinika, vagy a töltési algoritmus.
Nyilván minden akkunak van egy élettartama, hány feltöltést bír. Ha használod attól megy tönkre, ha nem akkor meg attól. -
RJocó
tag
A hiszterézis a villódzás ellen kell. Legyen egy felső felkapcsolási és egy lekapcsolási érték. A kettő közötti a hiszterézis értéke. Ha csak egy érték lenne akkor hol bekapcsolna hol ki mikor elérné azt az értéket. Illetve a be meg a lekapcsolást értsd itt a fényerő növelésén és csökkentésén.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz szabof1 #8061 üzenetére
Jó nektek. Azokat is szokták frissíteni, vagy csak kiadják a hivatalosat és kész? Vagy az mit takar hogy hivatalos? Mit kell ez alatt érteni. Azt hogy a cmes csapat elkezdett a defyvel foglalkozni? Mitől függ az hogy milyen telefonra kezdik el fejleszteni a cm et? Azt látom hogy a htc-nél ilyen szempontból nincsen gond, de motorolákra alig van ilyen "hivatalos".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest