Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
Ha a telefont mikor rádugod usb-n a gépre és kiválasztod a moto portál módot, akkor települ mindenféle drájver a gépedre ami fontos, ha jól tudom, majd bejön a böngésződben a motoportál mód webes felülete.
A portál accountot is ott kell létrehozni, és ha az meg van akkor már böngészőből is tudod buherálni a telefon különféle funkcióit, mint például fényképek, contactok, stb... -
p1ranha
csendes tag
Azokhoz fordulnék akik facebookoznak. Amikor kapok egy üzenetet, akkor notificationban megjelenik egy facebook jel, amire ugye rákattintok , akkor elolvashatom az üzenetemet. Ez a jel fekete színű, vagy szürkés és egyből megkapom, ahogy írtak nekem. Picit később megkapom ugyanezt a notoficationt kék facebook jellel. Arra gondolok, hogy az első notificationt azt nem a facebook programom küldi nekem, hanem lehet, hogy social networking vagy valami, viszont a social networkinget jegeltem. Van valakinek ötlete, hogy mi a helyzet? Köszönöm
-
sheep
addikt
utánaolvastam a fórumokon, sajnos semmi jóval nem kecsegtetnek:
a 2.1-nél magasabb android verziójú defy-ken fagy a sygic. Ez alapvetőleg az android/Motorola sara, nem a sygicé, a megoldáshoz rootolni kellene a telefont
csak ugye ha más telefonon meg működik root nélkül (pl most egy se live telefonom van 2.3.4, tökéletesen fut rajta) akkor nem értem hogy a Motorola miért nem tesz valamit mikor ez egy jól ismert probléma...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
ezt a sygic support írta nem én
a probléma jól ismert, a motorola rossz beállítást ad meg alapból a telefonon gyárilag és ezért nem megy a sygic
rootolással és a megfelelő fájlok konfigolásával javíthaó valószínűleg, csak még a rootolás se nagyon megy a defy+-on, meg alapból nem is engedélyezett mert ugrik a gari
ezért írtam hogy a Moto sara nem a sygicé, csak őket nem érdekli[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
van igo-m, de a sygicet nagyon szeretem és nem szívesen mondanék le róla
külföldön jobb mint az igo
én már évek óta mobillal navigálok, szinte minden progit kipróbáltam
ismerem a motonavot is, egy igo-klón, de nem olyan jó
értem én hogy a másik is jó, de az a lényeg hogy a Moto csinálja meg rendesennortol:
utánanéztem már, de nem mindenkinek sikerült a 2.3.6-ot rootolni
esetleg ha a tiéd rootolt meg tudod nézni hogy megy-e a sygic? tudok segíteni abban is hogy milyen fájlokat kell átírni[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
azért, mert mint írtam a Motorola nem jó beállításokat használ amit az usernek kéne rootolt telefonon megváltoztatni (mivel rendszerfájlok)
a többi gyártó jó beállításokat használ
2.1-es defy-n még frankón ment a sygic, 2.2-től kezdve azonban már nem
ez egy régóta ismert probléma, a sygic is azt mondja hogy minél többen forszolják a motrolát hogy változatsson a rendszerbeállításokon[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
Azt hiszem, hogy nagyon jó helyre tapintottál fogyasztás témában.
Otthon, ahol dolgozok általában a lakásban a régebbi telefonommal nem volt egyáltalán térerőm, sőt általában a házban nincsen térerő a család telefonjain :-)
A defy+ viszont majdnem full térerővel teszi a dolgát, és ez biztosan többlet energiával is jár, viszont mutatja, hogy mennyire minőségi szerkezetről is van szó.
Az én készülékem biztos, hogy kevesebbet teljesít akku időben, mint annak a telefonja, aki a belváros szívében nyomul :-) -
MiZY
tag
Nem kell tullihegni nyilvan, de hamarabb probalkozna az ember, ha tudja siman visszaallithatja a telefonjat a gyari allapotra.
Masreszt egy csupasz rendszernek jobban orulnek, mert folyton abba futok bele, hogy laggol az egesz telo, mert a Motorola altal felheggesztett "hasznosnak" velt ficsorok, fogjak a gepet. Jo az altalam feltelepitett cuccok is biztos kozrejatszanak az akadasba, de majdnem kizarolag olyan appokat pakoltak fel, amiket ugye Marketrol is leszedhetek. En mondjuk ezert orulnek az SBF-nek, es korantsem azert, mert hibaja van...[ Szerkesztve ]
-
nortol
senior tag
Nem lehet összevissza gányolni a romokat, erre már én is rájöttem, de amit mondtam azzal életrekelthető a telefon...
De ugye nekünk pont az a bajunk, hogy nincsen eredeti nekünk való sbf fájlunk, amit ilyen esetekben csak felnyomnák a telefonra...Vagyis marad az ilyen gányolásos módszer ha valaki telefonálni szeretne még a telefonjával.
Mivel én sem vagyok ebben a dologban teljesen biztos, így nem lenne probléma, ha ebben mások is megerősítenének engem :-)
Vagy pedig ellenkezőleg, okosabbat mondanának :-)
-
szekka
csendes tag
Az éjszakai szárítás után beindult, az első az volt hogy "lesöpörtem róla mindent" ( ki tuggya meddig működik ) az indikátorok nem színeződtek ( közben utána olvastam hogy kellene kinéznie) egyenlőre működik mindene csak még mindig van pára a kijelzőn.
Vissza kellene vinnem? -
YAS-dude
őstag
Vannak idióták akiknek muszáj azzal szórakozni, hogy sörbe meg jakuzziba mártogatják a telefonjaikat, némelyikük megszívja. De egy vihart, vagy egy wc-be ejtést még minden bizonnyal elvisel és ennyi a normális, hétköznapi többségnek éppen elég és éppen ennyivel kell több védelem, mint amit egy átlag telefon tud.
-
szabof1
őstag
1. Nekem tényleg nem rootolt a SOC 2.3.3-as csak állt a 7. lépésnél. Megnéztem a SOC honlapját és 20+ hozzászólás volt, hogy milyen készüléken nem működött 2.3.6-os rommal.
2. Blurt sosem használtam. Állítólag a kolléga sem csinált accountot.
3. Nem tudom, hogyan kapcsol a SIM kártyák között. Ha nagyon érdekel, megkérem, írja le és közreadom. -
addikt
Megint más, hogy időnként rendszergazdaként használod a gépet telepítéshez vagy amihez kell, meg az, hogy állandóra megnyitod root-nak és úgy is lépsz be. Linuxon ráadásul jelszó kell bármiféle root tevékenységhez, Androidon nem (mondjuk ezt nem is értem).
Én tisztában vagyok a jelentésével, mégis, miután visszaállítottam a játék mentéseimet, unrootoltam is. Normális használathoz nem kell root, csak feleslegesen van nyitva egy - jókora - hátsó ajtó bármi rosszindulatú kód vagy véletlen ellen. Ennél a telefonnál meg aztán különösen nem mindegy, mert nem lehet csak úgy visszatenni a gyári rendszert, ha valami balul sül el.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
-
nfcfx
tag
Defy+on Power Control a neve. Biztosan nincs? Milyen verziód van?
-
whatnot
őstag
Azért a nem túl sok memóriából mégis cirka 30 megát vagy többet foglalnak azok a programok, melyek teljesen feleslegesen, kéretlenül indulnak el.
És nem értem, miért kényszerítenek rám olyan programokat, amiket nem akarok és még csak nekik sem jelent semmit, mert nincs bennük reklám. Ez szimplán hülyeség, nincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Igen, böngészés közben is volt többször, hogy csak úgy megszakad. Lecsatlakozok, és vissza, és jó lesz.
Köszi a tippet, megpróbálom majd.tibi-d: Megkérdezhetném, hogy neked a routerben milyen csatorna van beállítva?
csl1982: Neked azóta is szakadozik, vagy sikerült megoldani?
-
nortol
senior tag
"boldog-boldogtalan használja majd"
Ez ugye egy panelben még igaz is lehet, ha 5 emelettel lejebb is látszik a wifid broadcast ID-ja.
De családi házas környezetben ez már felesleges para.Amúgy is az első dolog amit egy wifi tulaj jó ha megtesz az az, hogy elrejti a wifijének az ID-ját, hogy ne is látszódjon...
Plussz még a macadress szürés és normális élethelyzetben tökéletes védelmet ad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest