Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 14T modellek eurós ára
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
Épp elkezdtem vele szemezgetni, de így már biztos
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
aero.
veterán
Ehh, így kell ezt csinálni.
-
tolvaj!
őstag
csak az a baj, hogy a cikkben a moto X ről van szó. amúgy nagyon ott van a készülék, de a G éri meg a legjobban persze
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
viktorhmv
senior tag
Várjuk sok szeretettel az update-et. Nem ugy volt h csak januarban jon? Bar az enyemre meg nem erkezett meg szoval nem orulok elore
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
dsr
senior tag
Várom az updatet
-
dreamdancer
őstag
Na most akkor melyikre is jött most ki a 4.4, a G-re vagy az X-re?!
(Amúgy meg nagyon korrekt.)
Nem a lényeg a fontos.
-
vicze
félisten
válasz dreamdancer #8 üzenetére
Mind a kettőre.
-
addikt
Komolyan, ez a telefon egy főnyeremény!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
FET-MEN
veterán
Moto is jó vétel lesz mostmár
Iphone 7
-
moleculez
veterán
Afféle második nexusok, kis túlzással.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
citkar
addikt
Csak jöjjön már DUAL SIM-es is, kíváncsi vagyok annak az árára
-
Lecs@
addikt
Amcsiban nagyobb fogyóeszköz a Moto. Szerintem megbízható okés cég amúgy.
512 GB
-
Yokayee
tag
Ezt szeretem. A legtöbb gyártó csak beszél róla, hogy mikor jön a frissítés. A Moto(Google) végre csinálja. Mondjuk ez eddig is elvárás volt, úgy látszik, mostanra értek be a Google, mint új tulaj által elvárt változások.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem is ertem miert nem nyomul a Gugli a Motorola branddel jobban...3-4 jol atgondolt telo, frissitessel, supporttal nem hiszem hogy nem lenne sikeres. :-)
B.Cs.
-
GeryFlash
veterán
Hát majd ha megint lesz Magyarországon is gariztatás, addig kicsit rizikós, bár sokan vannak, akiknek megér ennyit a friss rendszer.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
zsirfecske
addikt
ez mi ez a cikk?! wtf, inkább ne írjatok semmit.
-
GALARDO
addikt
Helyes! Jövőre jöhet, a MotoNexus!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ádám16
addikt
A legtutibb vétel lenne, de szerintem nagyon unalmas a külső.
-
razorka777
veterán
Egyre jobban érzem, hogy kell ez a telefon.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
M5Norbi
őstag
Látok rá esélyt.
Persze nem nehéz rá frissítést csinálni mivel alig van különbség a stock android és az között amit a telefonra raknak.
Nincs tele egyedi dolgokkal,appokkal.
Ez a hozzáállás egyébként nem rossz.Sokan inkább a frissebb droidot választanák mint pl a Samu,Lg,HTC egyedi feature-eit.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
pit stop
addikt
Ezt akartam pont írni, szinte stock droidra nagy munka lehetett megcsinálni szinte ugyanazt - ez aztán a teljesítmény
Amíg csak Amerika létezik számukra engem nem hoz lázba
Ja és ha már válasz lett: én azokat jobban preferálom - de kinek a pap, kinek a papné[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
dsr
senior tag
Ma hajnalban meg is kaptam az OTA Updatet
-
halkow
őstag
kár hogy nem teljes ez a kit kat
Alcatel onetouch idol2s the king
-
kelly416
veterán
Valaki, aki egy picit is ért a telefonokhoz, kiszűrné az ekkorka baromságokat a hírekből? A Moto G ugyan megkapta már a 4.4-et, de sosem volt bambusz hátlapja és sosem lehetett a Moto Maker oldalon testreszabni a gravírozását, háttérképeit és előre telepített tartalmát. Ez megint egy fele bele, mind mellé cikk.
Legjobban akkor jár az ember, ha elolvassa a címét, és a többit hagyja a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok megbízható EU-s beszerezhetőséget? Anglia mondjuk?
Nexus 4-nek - amiről lecsúsztam - jó alternatívája. -
mobilizmo
addikt
Expansys teljesen megbízható. Én az elmúlt 2 hétben 4 telefont vettem tőlük (2 Moto G, 1 Nexus 5, HTC WP 8x). Kicsit ijesztő, hogy ha kártyával akarsz fizetni, minden adatot meg kell adnod, még cv kódot is. Nem is értem, miért nem én fizethetek egy kártyás felületen keresztül. De pl. a pénzt csak akkor emelik le, amikor ténylegesen feladták a telefont a DHL-nek (lehet utánvétellel is, de akkor 7 kHUF-al több), nagyon válogatósak a kártyával, nekem nem fogadták el az Amex Gold-mat, a barátomnak a Citi hitelkártyáját (neki jött a Nexus 5), pedig ezek mind nagy nemzetközi bankok kártyái, végül az én CIB dombornyomott, de debit kártyámat fogadták el. A gariztatásról annyit, hogy nekem egy nagy nemzetközi cégé sokkal többet ér, mint fisz-f@sz magyarországi bolté. Igaz az ügyintézés sokkal hosszabb is lehet, bár én hallottam olyan itthon hivatalosan forgalmazott márkáról, amit Csehországban javítanak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Teasüti
nagyúr
válasz mobilizmo #37 üzenetére
Ezek elég bizarr elvárások és a 7k-s utánvét sem szimpatikus. Inkább megnézem mit nyújt az Amazon.
Főleg, hogy a telefont itt ~175 fontért adják, Amazonon 160 (bár pillanatnyilag nincs készleten).
És a posta is barátibb Amazon-ról, ha sikerült megtalálnom a jó weblapot (a terméknél érdekes módon nem mutatja a postaköltséget, pedig az imént regisztráltam és már tudhatja a címemet is ).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128Gb Midnight
- Xiaomi 13T Pro 5G 12/512Gb, picit sérült, független, Gari 2026.01.-ig
- Apple iPhone 7 - 128 GB fekete független, garanciával (Rejoy) + tok
- Hibátlan fekete Nothing Phone (1) 8GB/128GB változat
- SAMSUNG S24 ULTRA titán 3 év GARANCIA Extrák Samsung.hu vásárlás FÜGGETLEN okostelefon S-pen 256GB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen