Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
FollowTheORI #13 üzenetére
Nem csak az x86 volt ott a key feature, de igen, a Larrabee-re gondoltam. Azt is a geforce/radeon ellen szánták. Aztán rájöttek hogy oda kevéske lesz ez a lendület. Knights cornerbe(ez most a rendes neve? már nem tudom követni) azért jó pár dolgot át tudtak lapátolni.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
FollowTheORI #9 üzenetére
Nekem nem ez rémlik. Az elején még nagyon ment a "most majd megreformáljuk az egészet és lenyomunk mindenkit" és a hozzá dukáló pénzeső.. Nem hiába lett orbitális nagy bukta... Kicsit olvass utána!
Nyilván nem ezt kommunikálták le, de ez volt a cél. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
FollowTheORI #6 üzenetére
Mert ha ugyanaz lenne, már rég inteles vga lenne a gamer pc-k minimum negyedében is.
Itt most nem az integrált prüttyögőkre hanem high end gpu-ra gondolok. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
FollowTheORI #4 üzenetére
Azért várjuk ki a végét! Ahogy a cikkben is írták, a cpu fejlesztés teljesen más kategória mint a gpu. Hosszú távon ha bejön akkor nagyon nagyot mehetnek vele, de ha nem akkor is vissza vásárolhatják magukat, szóval nagy kockázatot nem látok a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest