- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
-.-" elolvastad a hírt? Úgy indult mint eddig hogy velük kezdtek ki.. Biztos te is olyan vagy mint amit elvársz, hogy valaki beperel téged annak ellenére hogy neked is van perelni való okod csak te nem tetted és azután hogy beperelt te hagyod az egészet mert jó ember vagy...
Btw korrekt kis hsz volt amit írtál, igazi építő eleme eme forumnak.
Egyébként egyetértek előttem szólókkal és reklámfogás az egész.
-
atikó
őstag
nyomorék csamcsung mást nem tud!
-
TTTotya
senior tag
Per+visszaper= senki nem fizet senkinek és mindenki befogja
-
Potrien
senior tag
Roppant érdekes hír, az ilyen hírek előrébb viszik a világot
-
atike
nagyúr
...soha véget nem ér. Hol ezzel, hol azzal... "Szegény" jogász teamnek is meg kell élnie valamiből....
-
Fejvadi
nagyúr
Ebben van a vitamin. Pénzmosás sem utolsó.
-
Kormi76
aktív tag
"dollármilliárdos jogi költségek"
lol. pihenjetek mára szerintem.
-
RaveForce
veterán
válasz
fornettisuti #12 üzenetére
a huawei már a pereskedés-reklámot is copyzza
-
fornettisuti
veterán
ezzel el lesznek egy darabig, aztan jon a kereszt szerzodes es mindenki orul
-
Ricardo
titán
Azért az sem mindegy milyen szabadalomról van szó. Olyan műszaki megoldás amiben valóban komoly fejlesztői munka van, vagy esetleg egy lekerekített sarkú téglalap forma.
-
törölt tag
Arra is kíváncs lennék, hogy ebből a hírből a Samsung és a Huawei mennyit profitál, mert szó szerint 0 indormációs (forrás-) cikk. Biztos indul a Google keresés. Pár milló reklámköltséget így is spórolnak.
-
janeszgol
félisten
Egy mobiltelefon tíz-tizenöt dekás*, viszont több száz (ha jól emlékszem a PC World cikkére, 400-at írt) szabadalmat tartalmaz*. Szóval annyi szabadalom van, mint égen a csillag. Nem nehéz véletlen vagy direkt megszegni párat.
Elképzelhető, hogy jogos a sérelem, mert nagyon kereshették a Huawei pereskedése után.*Csak érdekességként vontam összefüggést a két dolog között.
-
törölt tag
Én sem találtam egyelőre részleteket, pedig kiváncsi lennék rá. Persze ugyanúgy jogos lehet, mint fordítva.
Az összeg viszont így sem vágja hasra őket, már ha eredményes pernél nem állapítanak meg kevesebbet. Jelenleg kb. -25 cent/készülék lenne, de ennek sem idén lesz vége...
-
rdt89
addikt
Mindig ez a Samsung. Nem sok olyan mobilos per van amibe ne szerepelnének.
De persze a Huawei egy szabadalmat nem sértett meg sose, főleg a kezdetekben....
-
ghiottone
nagyúr
Kínában úgyis bukja a pert a Samsung - ez szerintem borítékolható.
-
aha.e
tag
Negatív reklám is reklám
-
kovbandi82
őstag
Eléggé szánalmas ez az oda-vissza perlés
-
janeszgol
félisten
Nézegettem a híreket, de nem találtam konkrétumokat a hat szabadalmat illetően, amit a Huawei megszegett. Miért nem hozza nyilvánosságra a peranyagot a Samsung?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest