Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android szakmai topik
Hozzászólok Aktív témák
-
SwaZy1337
tag
Várós, én kíváncis leszek rá nagyon.
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
HELLAFLUSH
senior tag
nálunk sose lesz semmi....se HBO MAX se Disney+
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsolesz967
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Joe Taslim, mint Sub-Zero - hibátlan! győzelem
Jónak tűnik nagyon, én várom!"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Laraxior
titán
"...nem jó, de nem is tragikus..." "Michelinbe az autóra gumit használunk, nem csillagokat"
-
Micsurin
veterán
...ez nagyon zs kategória így.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
Dr. Akula
nagyúr
Ha ugyanolyan színvonalú lesz mint az eddigiek, akkor a torrentoldalra feltöltéssel se fáradjanak...
-
De hát már a Christopher Lambert-es változat is B kategóriás volt, miért baj ez?
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Az alap, a háttérsztori is B kategóriáért kiált, lehet ezt színvonalasan csinálni, lásd Feláldozhatók!
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
Látod, ilyen színvonalú B-kat adaptáció bármikor jöhet!
-
wesder
veterán
A MKL: Scorpion's Revenge egész jó volt szerintem. Kivàncsi leszek hogy ez milyen lesz.
Every 60 seconds in Africa, a minute passes.
-
zsolesz967
tag
Volt ott egy Mortal Kombat Legacy sorozat is.Szerintem az se volt rossz,a filmeknél jobb volt.Viszont a filmek vissza repítenek a gyerekkoromba
Ps4 slim,s10e
-
Micsurin
veterán
válasz
AxBattler #11 üzenetére
Mert valahogy ez a téma ordít egy tisztességes feldolgozásért.
És most nem arra gondolok, hogy dobjanak bele Mark Wahlberget meg Dwayne Johnsont.
Peace is a lie. There is only Passion. Through Passion I gain Strength. Through Strength I gain Power. Through Power I gain Victory. Through Victory my chains are Broken. The Force shall free me.
-
És most nem arra gondolok, hogy dobjanak bele Mark Wahlberget meg Dwayne Johnsont.
Látod, mennyivel ígéretesebb már most ez a project?Nekem Jason Statham ugrott be...
-
atike
nagyúr
Nekem jöhet...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp Áprilisban lesz a premier, de trailert még mindig nem kaptunk sajnálatos módon.
- PlayStation 5
- OLED TV - Mélyvíz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- nVidia kártyát mindenkinek!
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- [Re:] ASUS ROG Strix RTX 3060 Gaming OC: Ampere a kispályán
- [Re:] 10 ok, amiért érdemes kipróbálni az Outriders demóját
- [Re:] iPhone 6S ÚJ!
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- Fractal Design Meshify S2 White TG Clear
- MacBook Air 13 Core i5 1.3GHz/4GB/256 GB flash (2013 Mid)
- [noblechairs] HERO FEKETE (Bőr)Real Leather / +3630 992 0009 / NBL-HERO-RL-BLA
- Eladó bővíthető 6 kártyás bányász rig 160-170mh 820W
- 540MHS ! BÁNYA RIG /// MINING RIG ELADÓ.... VADONAT ÚJ /// 3 ÉV GARI !!
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest