Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2522 üzenetére
Blackmoore gitárjátéka egy korszakot teremtett, Malmsteené úgyszintén. Rory alapjában véve nem rock, hanem blues gitáros. Roryra nem lehet azt mondani, hogy zenei korszakot teremtett, de valahol mégis... Rory, mivel nem volt hajlamos, hajlandó a megasztárok allürjeire, nem is vált azzá. Ugyanakkor annyira a zenének élt, hogy semmilyen kapcsolatot nem alakított ki, barátai szerint ez váltotta ki alkoholizmusát, ami aztán korai halálát okozta. Annak ellenére, hogy 47 évesen halt meg, egy teljes zenei életművet hagyott maga után. A U2 gitárosát, Edge-t is ő tanította gitározni; a U2 mindig is nagyra értékelte Gallaghert. Rory mondta egy alkalommal Edge-nek, hogy nem a másodpercenként lefogott hangok mennyisége a lényeg; ennek ellenére jó néhány számban bizonyítja, "olvasta a Fürge Ujjak könyvét". A később, 1984-85-ben feltűnt gitárhero Malmsteennél egyre inkább a gitárnyűvő jub-jub-jub-jub, az egy másodper alatt kitekert 30 hang számít. Rory gitárjátéka tehát inkább Blackmore és Clapton zenéléséhez hasonlít, de azt hiszem, a kijelentésem, mely szerint legalább olyan gitáros, mint az iskolateremtő Blackmore, alátámasztja az, hogy Gallagher '78-ban Ritchie-t és Claptont megelőzve választották meg az év gitárosának. És ő még énekelt is - igaz, Clapton is.
De olyan jelenséget, hogy egy gitáros "madzagos" gitárral lemenjen a "küzdőtérre" játszani, olyat nem sok (inkább egyetlen) gitárostól nem láttam. [link]
Az igaz, hogy itt a gitárjáték minőségére megy a show, a dallam hozásának is jó része a szinte extázisba hozott basszer vállain nyugszik - helyesebben ujjain, mert majd a saját ujjait letépkedve karmolássza a négy húrt - de a zene, a közönség szeretete nagyon átjön, és szerencsére a gitárt se veri szét a show kedvéért, mint az megszokott volt Blackmore-tól vagy malmsteentől.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2526 üzenetére
I know what he's speaking about. I get involved in it all the time too.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2524 üzenetére
I aksed her to got ot bed with me. And she said no.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2497 üzenetére
A millions milesből is az a változat, amit a youtube-on hiába keresel. Eltér a többi előadástól (szintén élő, Dublin), hogy egy hosszabb gitárszólóval indít és kis túlzással ezerféleképp szólaltatja meg a gitárt benne.
Az az intonálás, az előzőleg belinkelt és ez is [link] arról győz meg, hogy Gallagher nagyobb gitáros volt, mint Blackmore.Nem ez a legjobb száma, de hol látsz ilyen örömzenét? Az elején, majd a gitárszóló közben is mutatott kockásinges homeless kinézetű öreg csóka a maga extázisával; a dobos és a helyzetbe hozott basszer a maga szólójával, arról nem beszélve, hogy Blackmore már szétverte volna az operatőrt is, nem csak a kamerát, ha így a színpadra merészkedik...
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2517 üzenetére
Csak az első német, amúgy dán az énekesnő.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2512 üzenetére
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2514 üzenetére
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2512 üzenetére
Nem mintha én ismernék felnőttfilm színésznőket, de a honlapon, ahol rákerestem a napra, kiírták.
Én pl. George Harrisonnal és Rudolf Steinerrel születtem egy napon. -
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2510 üzenetére
Lidi nénémnek öccse itt,
Batu khán pesti rokona,
kenyéren élte éveit
s nem volt azúrkék paplana;
kinek verséért a halál
öles kondérban főz babot -
hejh burzsoá! hejh proletár! -
én, József Attila, itt vagyok!Felcsapva az internetet, meglepve láttam, h sok más híresség is ezen a napon született. pl. Hernádi Judit is, sőt több gogo girlként indult felnőttfilm színésznő is.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2508 üzenetére
Szégyentelen gogo girl.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2506 üzenetére
Tudtam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2502 üzenetére
Erre meg azért nem lehet mosogatni, mert elhűlne a víz, ezt behunyt szemmel kell hallgatni....
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2502 üzenetére
Érdekes, h Manfred Mannról másoknak is a házimunka ugrik be: [link] Te is ilyen lengén öltözve és vadítóan sprickolod szét a Cillitet a mosogatóban?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2500 üzenetére
Mosogatnom kell, elindítottam ezt....
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2494 üzenetére
Éppen nemrég volt egy cikk a szabad akaratról az indexen, passzol hozzá a téma. Köszi.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2493 üzenetére
[link] na, ez se kutya...
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2487 üzenetére
Colin Powell, védelmi miniszter volt.
Értettem az idézeted, a többnyire miatt kétértelmű, ti. többnyire nem jó barátja, aki a jó könyveket írja.
Akkor hétvégén felhajtom a Vámos-könyvet, kösz.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2484 üzenetére
Ez most önfényezés akart lenni? - Jó írókkal kellett volna barátkoznia, nem rosszakkal.
Persze a nagy művészekkel nehéz kijönni, megértem, főleg ezzel az attitűddel. LOL
Beszédesek a második idézetben a nevek: idióta, pöcs, zsúrpubi. Régen minden jobb volt, még a politikusok nevei is.
Vámostól az Apák könyvét olvastátok? Ma ajánlották figyelmembe. Állítólag jó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2481 üzenetére
Á dehogy, amikor Rowlings még olvasni se tudott, már voltak sárkányok a meséskönyveimben.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2479 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2476 üzenetére
Nekem ilyen jár...
-
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #2476 üzenetére
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2474 üzenetére
Rossz végén ragadta meg a tudományt az elején, LOOL.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2462 üzenetére
Te nem ismerted ezt a számot? Born Yesterday?
A fiam már tíz éve is fújta, gyakorlatilag majdnem egyidősek...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2453 üzenetére
Nem az én érzéseimet sérti. A rideg egyenletek ezt kívánnák, amibe mindkét félnek bele kellene törődnie.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2449 üzenetére
Oké. Mindenki csináljon, amit akar. Elnézést, nagyságos asszonyom, hogy botorságokat írtam.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2446 üzenetére
azt írtad, hogy nem vesznek el a többségtől. Mármint tradíciót. Ha mi is hanukáznánk, kvázi elvennénk a zsidóktól egy ünnepet, ami addig csak az övék volt.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2440 üzenetére
Azért veszi el, mert mondjuk Kecskemét nem rakhat rá a fütyülős barackra Johny Walker címkét, nem gyárthat, mert az egy skóciai tradíció. Skóciában se mondhatják, hogy mától fogva a viszkink kecskeméti barack. Távolról indultam, menjünk közelebbre. Az emberiség különnemű tagjai évezredek óta összeházasodnak. Jó, rossz, mindegy, még jobbat nem találtak fel. Ha most kimondanánk, hogy a homók, a leszbikusok is házasodhatnak, akkor az emberiség 92%-tól de facto elvennének egy tradíciót. Mellesleg kérdezem: hol a határ? A következő lépés az lenne, hogy joguk legyen templomi esküvőre? Az már pláne egy felettébb penetráns dolog lenne. Ifjú pár belibbenne a templomba, az "arán" fátyol, fehér ruha, ahogy illik, csak a pikantéria kedvéért miniben jönne és esetleg látszana, hogy a heréje harangozik a remek combjai között....
Nem. Ahogy Walter mondta a Big Lebovszkiban, kell húzni egy vonalat és azon túl nem lehet.
A házasságot férfira és nőre találták ki. A homóknak legyen saját szertartásuk... S mielőtt túlzott tradicionalizmussal gyanúsítanál, az azért nem merült fel benned, ugye, hogy a keresztényeknek is kellene hanukát és szabbatot tartania? Cipész maradjon a kaptafánál... Amit leírtam, jogilag-társadalmilag indokolt és megérthető. Jogilag elismert élettársi viszony. De azért ne rúgjunk már fel mindent, mert az embereknek.. nem, a kisebbségnek jogai vannak, akár a nagy többség érzései kárára is... azért mindent nem írok alá. Az is baromság, ha véletlenül kiejteném azt a szót a buszon Párizsban, hogy néger, még tán pofán is vágna az egyik. Mert ea négernek rosszul esik, ha négernek szólítják. Engem meg ne hívjanak többé "fehér bőrűnek", mert az sértő rám nézve. Kirekesztő. A színesbőrűnél halványabb árnyalat, ezentúl így szólítsanak, ha etnikailag meg akarnak határozni. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2431 üzenetére
-
kraki
tag
válasz
moonlight115 #2428 üzenetére
A Mester és margaritát én is fogom nézni, nem tudtam a jútubos létezéséről, köszi Nektek!
-
kraki
tag
válasz
moonlight115 #2411 üzenetére
Köszi a nézést, hallgatást!
Halvány gőzöm nincs, hányan hallgatják a műsoromat, mostanában aznap, vagy egy-két nappal a műsor napja előtt csinálom meg, így aztán nem élő a dolog. Ha élő lenne, lehetne betelefonálókkal tesztelni.
Azt tudom, hogy az írótársaim, meg a fészbúkos ismerőseim egy része hallgatja (legalább is az ismétlést).
Ha kell magazin (a nyomtatott), akkor írj privátot, megoldjuk.
A fészbúkon meg írd be, hogy Andy Baron, aztán ott is kommunikálhatunk olykor! -
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2425 üzenetére
Kellene a kenőcsből neked is, mi?
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2422 üzenetére
Persze, a legjobb, ha mindkét irányból küldenek rá biteket, ezért érdemes pár napig a csatlakozókat felcserélve is bekötni őket. Az is fontos, h a vezeték egyenes legyen, kölönben a hajlatok külső ívein érkező elektronok késni fognak, ami torzításhoz vezet.
Ezt nézem pár napja, tulajdonképpen tetszik a feldolgozás, bár nem olyan "erotikus", mint könyvben, vagy legalábbis én nem ilyen szoftosnak képzeltem: [link].
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2419 üzenetére
And the sun will shine
[link] -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2417 üzenetére
Akkor nem gyakoroltam, amikor tanultam. Most meg már, erre a kis időre, minek...
egyébként is: te is megértetted, miről akarok vartyogni. Következésképpen az én angol nyelvtudásom tökéletes, csak a sok hülye angol nem érti, mit mondok. Arról nem tehetek, hogy nem tudnak dekódolni.
A párizsi patikában csodát tett az ifjú feleség korú patikusnő "kisasszonynak" történő megszólítása.
Udvariasan mosolyogva először is illően köszöntem, bonzsúr, madmazell, sziilvuplé, ken jú help mí? Áj níd de cakk-cakk...1 másodperc alatt szélesen mosolyogva kapcsolt, körömcsipeszt akarok venni...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2415 üzenetére
Here the sun is shining but the air is cold vagy hogy a 3.14csába mondják a műveltek angolul
-
kraki
tag
válasz
moonlight115 #2408 üzenetére
Köszönöm a köszöntést!
A honlap a "MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazinból" nőtte ki magát. Ez egy nyomtatott - a régi Rakéta Regényújságra hajazó - folyóirat volt, három számot ért meg. Jelenleg a Civil Rádióban van ugyanilyen című, természetesen az irodalommal foglalkozó műsorom, az ismétléseket az említett honlapra fel szoktam tologatni.
Urbánszki Lacit is a magazinos előéletünk miatt ismerem, csuda egy pofa! (Beleolvastál a részletbe?)
Örülök, hogy idetaláltam, rendszeresen vissza fogok látogatni!
...ja, és éljen a Gutenberg-galaxis!!! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2403 üzenetére
Ha valami drága, akkor biztos jobb, ezt vallják sokan itt is...[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2401 üzenetére
A homeopátia azért nemcsak placebo, hiszen csak a mennyiségek kicsik amiket adnak, az anyagok azért eléggé hatásosak lehetnek, a mennyiség meg mindig viszonylagos. Minden nappal jönnek új anyagok, a hagyományos gyógyszerek között is, az adagolás meg hosszú kísérletezés eredménye. A hagyományos orvoslás jelenleg a test által használt anyagokat utánozza nagy vonalakban leírva, míg a homeopátia a test anyagainak termelését próbálja kiprovokálni ismét csak elnagyoltan meghatározva....
-
válasz
moonlight115 #2395 üzenetére
"Ha már itt tartunk, akkor mi a helyzet a homeopátiával?"
Ez egy érdekes kérdés. Amikor erről tanultunk, vagyis, inkább, amikor ezt megemlítették eléggé az ördögtől valónak állították be az akupunktúrával, és minden olyan gyógyászattal együtt, ami nem köthető nagy gyógyszercégekhez.
Szóval, a hivatalos álláspont teljesen elutasító.
Félhivatalos meg kb. nincs. Mondhatni, ki tudja, hogy használ-e, de legalább általában nem árt. Javasolni nem lehet, tiltani se, szóval, nagyjából az orvosok elfogadják, hogy van, és pont.
Egyébként, a magánvéleményem is kb. ennyi. Nem tudni hogy miért, de néha hat, ha valaki hisz benne, akár még segíthet is. Azért célszerű óvatosan bánni vele, volt pár homeopátiás kínai gyógytea, ami abszolút békés úton juttatta a lelkes fogyasztót a vesetranszplantációs listára. Meg, azért a fanatikus hit se szokott jóra vezetni. A tipikus "Gyomorrákom van, mert diagnosztizálták, de én vissza nem megyek, majd eszek ilyen homeopátiás izét, ami a szomszéd hererákját is meggyógyította" gondolkodásmód számomra eléggé a közvetett öngyilkosság határán mozog, de vehetjük úgy is, mint természetes szelekció... Ahhoz meg, hogy egyesek kemény pénzekért kínálnak homeopátiás szereket, és gyógyulást ígérnek olyan betegségekre, amiket az orvostudomány sem tud meggyógyítani, inkább nem mondok semmit. Csak gratulálni tudok annak, aki elhiszi, persze az elkeseredés, és a kétségbeesés néha ráviszi az embert ilyesmire is, hátha. De, általában nem.
Szóval, a homeopátia nagyon szép, nagyon jó, sokszor a fiziológiás sóoldat injekciónak mérhető terápiás hatása van, de azért ehhez is ésszel kell állni. Általában az orvos nem azért ír fel vizsgálatot, vagy gyógyszert, hogy a gyógyszercégek zsebét tömje. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2395 üzenetére
A HP könyvek tkp. homeopátiás irodalom.....
-
válasz
moonlight115 #2383 üzenetére
Ehhez a hozzáálláshoz is csak gratulálni tudok. Ez is olyan, hogy próbáld meg meggyőzni az ellenkezőjéről.Végén még ki is átkoztat, ha sokat piszkálod. Az egy dolog, hogy hülye, de hogy ezt még nyíltan hangoztatja is...
"Ez szerintem egy gondolkodásmód, a legműveltebb emberek közt is előfordul, amin még mindig meglepődök."
Azért mondjuk az orvosi diploma, és a műveltség között nincs túl erős összefüggés, de általában véve jogos. A műveltség sem feltétlen ad észt, és normális látásmódot."Szerintem ez nála hitbéli kérdés."
És ez elég nagy probléma. Legyen vallásos, járjon templomba, gyónja meg bűneit egyesetleg homokos/pedofil/stb.papnak, aztán legyen boldog. De egy olyan foglalkozásba, ahol már a kezdetektől azt szajkózzák, hogy "evidence-based medicine, és semmi más", kicsit veszélyes belekeverni a hitet."Érdekes ez a hit dolog. Ki miben hisz és miért pont abban amiben, és miért nem másban, és a tudomány ilyen esetekben még okos, tanult embereknél is, miért mond csődöt?"
Mert egyszer a kicsi agyába bekattant egy gondolat, amit valaki ügyesen elültetett... Tömegmanipuláció. Ez is ugyanolyan, mint az, hogy minden orvos pénzéhes gyökér, aki magasról tesz a beteg érdekeire, ha az nem pénzzel tömött borítékkal nyit be az ajtón.
Ilyen szempontból mondjuk Japán jó hely. Nagy ívben sz@rnak rá, hogy ki, mit hisz, vagy gondol, innentől semmi értelme sincs hangoztatni.old rocker:
Ez valóban meglepő. Lehet, nem értették... Vagy talán belátták, hogy nem igazán egy ligában játszotok?"Vagyis a víz a nyitott ablakon függőlegesen felfelé, két méterrel távolabbra esett be. "
A matematikus elméleti ember... Te pedig nem tudod egyértelműen bizonyítani számára, hogy ez a fentebb vázolt szitu soha, semmilyen körülmények között nem valósulhat meg. Tehát, elméletileg lehetséges."...kiderítettem az okot. Egy emelettel feljebb a szemétledobó ablaka volt nyitva, s a befolyó eső lecsorgott a válaszfalon."
Egy (gyakorlatiasan) gondolkodó ember vagy... a matematikus nem. Csak soha ne kerülj olyan helyzetbe, amikor ő adhatja ki neked, hogy mit csinálj.
Másrészt, gondolj bele, hogy ő milyen kaotikus, és logikátlan világban élhet...finest:
Esetleg Tibet? Mondjuk, Lhásza? Az egy fantasztikus hely lehet, csak ugye a kínaiak... Úgy kéne kivágni őket Tibetből, hogy meg se álljanak Pekingig. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2391 üzenetére
Hát ha még olvasta volna...
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2391 üzenetére
Sajnálom, h nem tudtam segíteni.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2389 üzenetére
Van egy bhutani ismerősöm, aki nemrég utazási irodát alapított. Ha jócskán tengerszint feletti területek is megfelelnek, egy himalájai kiruccanást összehozok neked.
Éppen nézegettem a repülőjegy árakat, sajnos csak Delhiig 1000 USD a repülőjegy, ott kell átszállni. Mondjuk ahhoz képest, h az ember a világ másik végére megy egy nap alatt nem sok pénz. -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2386 üzenetére
Itt az előző lakástulajdonos, amikor még az elején egy eső után a konyha mennyezete a jobb oldalon, a szemétledobó felőli "élen" a mennyezeten beázott, azt mondta, hogy biztos nyitva hagytuk az ablakot. .. Az illető matematikus és az sem zavarta, hogy a mennyezet 40 cm-rel magasabban van az ablaknál. Vagyis a víz a nyitott ablakon függőlegesen felfelé, két méterrel távolabbra esett be. Én ugye, nem vagyok matematikus, de mivel okom volt kételkedni a fizika törvényeit megcsúfoló magyarázaton, s mellesleg az ablak sem volt nyitva, kiderítettem az okot. Egy emelettel feljebb a szemétledobó ablaka volt nyitva, s a befolyó eső lecsorgott a válaszfalon.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2383 üzenetére
Megtennéd, hogy megmondanád neki a nevemben - nyugodtan hivatkozhatsz az MTA kitüntetésemre is - hogy én eü. újságíróként azt üzenem neki, adja le a diplomáját.
Ha tovább erősködik, akkor mondd meg légy szíves, hogy erre az esetre hozzátettem: "a jó qrva anyád se isten teremtette, hanem a genetikailag akkoriban még hibátlan nemi identitással bíró nagyapád megb@szta nagyanyádat; ami a te világra jöttödet, mint következményt figyelembe véve, végzetes hiba volt." -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2372 üzenetére
volt
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2367 üzenetére
te egy sir lancelot vagy
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2365 üzenetére
Ezt az esetet ismerem... azon a poszton, ahol egy ismerősöm megosztotta, volt szerencsém viccesen hozzáfűzni valamit, mire egy hölgy megkérdezte, ez így alig látszik, meg miről van szó, hogy lehet részleteket megismerni róla. Felvilágosítottam, hogy belekattint a képbe és máris teljes képernyőn... hozzáfűztem még, hogy talán 50 000 Ft-ra büntették, mert állítólag nem az útviszonyoknak megfelelően vezette a rendőrök szerint a járművét...
Erre jött az első epés válasz, az csak ötezer, mert négy rubrika stb. Válaszoltam, igen, igaza van, annyi, én szemüveg nélkül - de időnként azzal is - vaksi vagyok.
Na, innen kezdve én voltam a testet öltött ellenség, a kormányt fikázó dezinformátor. És hiába bizonygattam neki, én azzal tájékoztattam, hogy tudja a részleteket megnézni, magam részéről lesz@rom, 5 vagy 50 rugót fizetett, eme honleányt nem tudtam meggyőzni...
Végén megkértem, fejezzük be ezt a szellemi maszturbációt és szíves engedelmével én most őt visszab@sznám a polcra... -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2361 üzenetére
mondom, hogy az úton akadtam el a hótorlaszban, mert volt, aki havat hányt, volt aki sugárban.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2358 üzenetére
akkor nem lesz orrod...
A népnek jó kis nyugdíj, szoc. segély és hazugság kell.
Én pl. most azt állítom, hogy a szobakeróval azért nem értem ki 30 perc alatt Sándorfalvára, mert hótorlaszok voltak..
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2356 üzenetére
jó, és az állás nélküli Mikulással micsinálunk? Nem olyan egyszerű ez...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2354 üzenetére
A vétkeseknek, hátúrú'! Őkegyetlenségem
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2351 üzenetére
még dékán is akad köztük. De még nem biztos, hogy én leszek a király, mert a dolog így indult:
"Egy hetet adok a kormánynak. Ha addig nem állítják helyre a tavaszt, felszaladok Pestre és leváltom őket. Én leszek a Köztársasági Király. Aki rám szavaz, az mind valamilyen miniszter lesz. Mindenkit kinevezek."
" Jelszavam: Négy évszakot és egy Vivaldi nagylemezt a népnek! Csatlakozzatok hozzám és télen is ingyen lesz a hó, tavasszal a hóvirág, nyáron az UV sugárzás, ősszel a lombhullás! Négy évszakot a magyarnak! Le a hóhányókkal! Őhencegsége, I. Miklós Köztársasági Király-jelölt"Aki nem velünk, az Szibériába száműzendjük!)
na ne ott nagyon hideg van!
és? Azok a felségemárulók, akiknek nem tetszik a négy évszak, azt érdemlik!
Hű alattvalóim! Elmentem a boltba zsömlét venni (mert demokratikus autoriter vagyok), használt korona, jogar, palást és egyéb adományaitok átvételével a szomszédomat bíztam meg. A nyári nap fényeskedjék lelkeink felett! I. Miklós Őhencegsége, Köztársasági Király és Lajta bán.
Ezt a havat nem tűrhetjük tovább! Mint Magyarország Köztársasági Király jelöltje, Őhencegségem megszakította a diplomáciai kapcsolatot St. Paullal, a róla elnevezett Szent Péter Bazilikával.
Ha átadod a Bolygó Hollandi címet, szivesen lennék külügyminiszter, lehetőleg távol és sok fizetéssel. Ennek híján elfogadok bármit!
3 órája via mobil · Tetszik
Kedves Dékán Úr a külügy már foglaltAkkor marad a bármi. Az ember ragaszkodjon az elveihez. A sok fizetéshez ragaszkodom!
Számomra a megtisztelő, hogy teljesíthetem kérésedet! A külügyminiszterséged a föld valamennyi országára érvényes. A fizetést Te állapítod meg. Külön benzinpénz viszont nincs, csak whiskytérítési napidíj.
3 órája · Tetszik
Na jó, ennyi megalkuvás megengedett.
Igazán örvendezünk, főexcellenciás uram!
3 órája · Tetszik
Kedves Ildikó, a te területed a az OECD
3 órája · Tetszik
rendben elfogadom, ott is van zseton ;
3 órája · Tetszik
most viszont koncentrálok a mai ebédre...
3 órája · Tetszik
A barátaimnak elég a kegyelmes úr megszólítás is. Számomra a megtiszteltetés. Beleírhatnánk az alkotmányba, h csak három évszak van: ravasz, nyár és ősz. Az olyan ellenzékiek, akik a télről beszélnek, ténykeg mehetnek Szibériába. Mikor ketdjük kiépíteni a kapcsolatokat Putyinnal? A bolsevista Tél Párt márus mozgolódik!
Köszönöm, kegyelmes uram. Cserébe rád is az vonatkozik, ha köztársasági király leszek egy hét múlva, nem kell őfelségének szólítanod... csak lazán őhencegségének.
3 órája · Tetszik
Ildikó, jó étvágyat. Remélem, fagyit nem csinálsz...
3 órája · Tetszik
köszi, de előbb a munka, aztán az élvezet. fagyi majd júliusban
3 órája · Tetszik
Kegyelmes uram, gondolkoztam és igazad van: Alkotmányunk szerint csak három évszak lesz; a telet híveivel együtt száműzetendjük Szibériába.
3 órája · Tetszik · 1
Tisztelt Őhercegséged! Szerintem új Himnusz is kell. Cím: a Három Èvszak. Zenéjét szerezte: Sz. M. Szövegét írta: G. G. Forditva is jó. Kb. azonos szinvonalon űzöm mindkettőt.
Viszont gyorsan kellene pikkelyezni, mielőtt a Gomperec hídalvó és az ellenzék felébred. Állítólag a Hobo Fisher is kiszabadult és most jégcsapokat árul...
3 órája · Tetszik
Őkegyelmességedre bíznám a zenét is ... Mi lenne, ha Vivaldit is felhasználnánk, mínusz egy évszak címmel?
3 órája · Tetszik
Nekem is az jutott az eszembe, h úgy írom alá, hogy "Neduddgi".
De már tudjuk!
3 órája · Tetszik
Kicsit én is hezitáltam, köztársasági király legyek, vagy inkább a dörög szultán...
3 órája · Tetszik
Gondolod, hogy szabad ilyen bonyolult matematikát is használnunk? Exponenciális(!) gyorsasággal fogyna a támogatásunk. Szerintem maradjunk a háromnál. Ha lehet, optomalizáljuk a támogatók létszàmát. Esetleg kettő... .?
Hiába, Kegyelmességed a matematikus... Igaz. Nem szabad ilyen magas képletet feladnunk az esetleges trónkövetelőknek. Viszont újabb támogatókat szerezhetnénk, ha két és fél évszak lenne: tavasz, nyár és vénasszonyok nyara... Mi a véleményed? Ez esetleg lineárisan kivitelezhető?
3 órája · Tetszik
Ez komoly célcsoport! Mit szólnál az "öregecske asszonyok nyara" kifejezéshez? Esetleg a "Harmincon Túli Lányok (és Asszonyok) Nyara"? Rövidítve: HATLÁNY. Ez egy olyan direkt megszólítás, ami nagyon sok hívet szerezhet egy kétségtelenül nagyon progresszív eszménynek. Ezt később, ha politikai helyzet megkívánja, módosíthatnánk Negyvenen, Ötvenen Túliakra is. Mindegy, csak maradjunk hatalmon!
Az a véleményem, nyugodtan elhagyhatunk minden jelzős szerkezetet és maradjon csak "Asszonyok nyara"... ez nem sértő az öregecskékre nézve sem, kifejezi, mennyire örökifjúnak tekintjük a szebbik nemet, ugyanakkor nem dehonesztáló a harmincas korosztályra nézve sem, mert értelmezhetik úgy, a nyarat kifejezetten az ő napozásuk időtartamának megnyújtása miatt hosszabbítottuk meg...
2 órája · Tetszik
Jó!!! Azért látszik, h némi gondolkodás után képesek lennénk összehozni egy a mai szellemiségen nyugvó ütőképes partot.
2 órája via mobil · Tetszik
Kegyelmes uram, magam is úgy vélem, szerénytelenség nélkül, mi ketten kiválóan alkalmasak vagyunk uralkodó osztálynak. Pártunk elnevezése lehetne: Uralkodó osztály: II. bé.
2 órája · Tetszik
Gábor Galambos :-))
2 órája via mobil · Tetszik
Kegyelmes uram, én most ismét elmegyek ellenőrizni, hogy a házmesterek hányják-e a havat, vagy csak sugárban. Kérlek, mint főintendáns, viseld gondjait addig országunknak. A jégcsapüzérekkel szemben kíméletlenül fel kell lépni...
2 órája · Tetszik -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2349 üzenetére
Már régen. Országot alapítottam a fészbükkön. Egyébként meg kukában élek. Jó csendes.
ja, a party elmaradt, elaludtam.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2347 üzenetére
hogy mit? milyen mérget???
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2345 üzenetére
ciki, hogy megettem 2 gerezd fokhagymát a party előtt?
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2343 üzenetére
Tudom... baj van az epéjével... megártott neki a wagrami csata
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2340 üzenetére
Napcsi, Metternich, Murat, akkor ez a Zi.... nem tom hogy hívják... esetleg akit még hozol.
P.s.: Bugyit ne vegyél fel, ezek úgyis leveszik... -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2338 üzenetére
psssz, tudom, csak félre akartam vezetni a poroszokat... itt lesz a buli, a Burgban, de piszok nagy.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2332 üzenetére
nemiiis, a ferencpapa is adott...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2330 üzenetére
hát...én
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2328 üzenetére
azt csak neked vallom be, hogy Metternich is mekkdugott...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2326 üzenetére
én nem akartam megcsalni Napcsit, csak az az erőszakos tiszt...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2324 üzenetére
psssssssszzzz én vagyok a Mária Lujza
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2320 üzenetére
Teljesen kék. Orvosi papírom is van róla.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2318 üzenetére
Eztet, mint kurtanemesi leszármazott, kikérem magamnak az arisztokrácia nevében!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2313 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2309 üzenetére
Mindenkiért kár. Van, aki csak elindít egy tréfát.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2298 üzenetére
Ja igazad van, a politikusok csak az érdekünkben tehetik ezt....
Végül is csak a javunkat akarják, szokás mondani, bár a rossznyelvek szerint a javainkat....
Te jobban tudsz angolul, ez a politikusokról szól:[link]
Egy Harangozót csak ismersz....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2292 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2294 üzenetére
Az biztos... szépen és egyszerűen beszél, többnyire a mother fucker és fuck the ... (cigarettám, minket, a hősöket) stb. szavakat használja
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2287 üzenetére
egyszerű: most néztem a tükörben, az állam én vagyok!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2287 üzenetére
Alkohol(t)mány bíróság.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2285 üzenetére
Igen, visszaélt azzal, hogy az intelligencia hányadosa jelentős mértékben meghaladta azét a szerencsétlen, öregedő, ránézésre is impotens riportalanyét! Ezt a nőuralmat nem tűrhetjük tovább! Erkölcsösséget a mindennapi életbe! Esélyegyenlőséget az ilyen riportoknál! Ha a műsorvezető szellemi fölénye ennyire domináns, itassák le, mielőtt kérdez!!!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2282 üzenetére
Akkor máris megfejtetted, miért ismerte el.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2273 üzenetére
LOL
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2269 üzenetére
Louishoz hasonlóan engem is nagyon tud fárasztani a képmutatás. Láttad az ATV-én a riportot, amit Kálmán Olga csinált a Magyar Szülők Országos Egyesületének elnökével az erkölcstan tanárokról alkotott javaslatuk kapcsán? [link] Haláli.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2267 üzenetére
And there's nothin' she can do about it.
Jól játszotta a szerepét a csajszi. Ismertem ilyeneket régen, még amikor újdonság volt a rendszerváltás után, h szabadon jöhet-mehet a nép, és jöttek a különböző térítős egyházak. Ismertem magyar csajokat, akiket mormon misszionárius fiúk beszerveztek, aztán ahelyett, h örültek volna az életnek, inkább/jobbára lemondtak a szexről. -
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2265 üzenetére
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2263 üzenetére
Benéztem a szex topikba és eszembe jutott egy Woody Allen idézet:
Egyszer azt hittem volt egy orgazmusom, de a pszichológusom azt mondta, h mégsem.Próbáltam angolul felidézni, de hirtelen nem találtam agoogliban, viszont ez is jó tőle:
The only time my wife and I had a simultaneous orgasm was when the judge signed the divorce papers.Eljátszhatná, de kit tudna meggyőzni? Olyan lenne, mint a házasodni készülő, 40-es Marozsán Erika a terapeutás sorozat elején, hiteltelen. Értsd meg, h ezek helyzeti poénok, egy gyerek nélküli, ifjú házas párnak megfelelő személytől, meg egy nagypapi korútól se jönne ki jól, nekik más problémáik vannak. Na, esetleg a Hajós gyerek a Hetihetesből, vagy a műsorvezető, hogyishíjják?
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2248 üzenetére
Kern túl öreg,
ki akarhatja megszexelni?Szerintem ez a dolog nála már megoldódott, rég letöltötte a 20 évét, a gyerekei kirepültek, azt csinál a feleségével, amit akar. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2256 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2254 üzenetére
Én is azt lesem.
Tegnap már bekukkantottam, de nem hittem, hogy csak éjjel bújik elő.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2248 üzenetére
Itt van, de csak 22 órától tudod elérni. Ez nem csak játék és mese, tegnap a saját szememmel láttam.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2237 üzenetére
Kőhalmi? Bár fiatal, házas és van már gyereke is, a körülmények tehát adottak. A politikusaink elkúrnák, inkább humoristát válasszunk.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2237 üzenetére
Pontosan tudod, mit jelent. Az átkodtól nem félek, te már tisztára beleh...belebuzultál a Potterba...
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #2230 üzenetére
Szerintem nagy sikert aratna a gyerekes-házas férfiak körében, mondjuk az aznapi vacsorának annyi lenne, ha a feleségek is hallanák. De az ilyen alkalmak vezettek szerintem őseink, az óriásmajmok korában, a kolbász és egyéb füstölt húsok feltalálásához. Úgyhogy, amíg van itthon kóbász, én nagyon bátran hallgatnám - hangosan is.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2234 üzenetére
Ez nem rágalmazás, ez a tények kíméletlen közlése! Dámbledér pofaszőr pedofil, Potter meg egy b....... (Hermióne meg nárcisztikus.)
-
old rocker
veterán
válasz
Mint írtam korábban, letartóztatták Harry Pottert, mert Hermione apjával fajtalankodott a baptista templom sekrestyéjében és közben óvodásokat is kínoztak; a bomlott agyú Dámbledér pofaszőr pedig Hermiónéval enyelgett a Mardermellenben... fúúúúúúúj, ocsmány egy história.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Dumbledore professzor úr, ennyi évesen még ilyen merev...
Dementorok, dementorok....Tudom, egyes, leültem...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2225 üzenetére
tudtam, hogy csak ezért olvasod Rowlingot, te perverz... pedo füle
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mindkettő tini, vagy 60-18? Mert az már magában kemény....
[link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Nem mindenki kedveli a hárdkórt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2222 üzenetére
Szökevény a börtönből akiről kiderül, hogy jó ember...
Nem olvastam, csak a HáziPálinkából gondolom, a szkabanyi fogoly majd jól megkavarja a dógokat....
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2220 üzenetére
Ez tipikus emberi reakció, ha titokban örülnek a halálhírnek, mert a pozícióra pályáznak. Nem hangzik túl izgalmasan, hol itt a csavar, a képzelet, ami elrepít a valóságból?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2218 üzenetére
Erről nekem Gogol: A revizor ugrik be.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #2214 üzenetére
S Te mit gondolsz a Casual Vacancy-ről? Vegyes véleményeket olvastam, de nyilván sokan vették.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #2214 üzenetére
letartóztatták Harry Pottert!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest