- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2414 üzenetére
A Monsieur Wintert nézve bevillant egy pár nappal ezelőtti videó. Csak ott a sofőr nem cigizett, meg nem beszélt franciául. Legalább énekelhetett volna...
Itt most süt a nap. Monsieur Winter went home. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2412 üzenetére
Hát igen, "élőben" az igazi!
A Shadowplay is.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2387 üzenetére
Látod, milyen jó, hogy nem vagy matematikus? A víz még mindig folyna...Aztán talán jönne egy íróféleség,
aki megmondaná, mi a baj, te meg nem hinnéd el!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2385 üzenetére
Jó ötlet...!
Szerintem ez nála hitbéli kérdés. Ezt hiszi, és az észérvek nem hatnak, úgyhogy tök felesleges lenne rád hivatkoznom, ha a szakirodalmat is figyelmen kívül hagyja, nincs mit tenni. Ha le is adná a diplomáját, attól még a hite nem változna, gondolom...
Érdekes ez a hit dolog. Ki miben hisz és miért pont abban amiben, és miért nem másban, és a tudomány ilyen esetekben még okos, tanult embereknél is, miért mond csődöt? -
válasz
old rocker #2369 üzenetére
Ez nagyon jó! Minden elismerésem.Gondolom, nem dicsértek meg.
Én már nem állok le vitatkozni az ilyen stílusú emberekkel, semmi értelme. Vitázni azzal lehet, aki tud érvelni. Ezek a tagok tipikusan nem tudnak, tényként kezelik, hogy nekik van igazuk, mindenki más meg helikopter, és innentől az észérveket nyugodtan lehet kukázni.A kedvencem az ilyen orvos... Mert az ugye egyszer letette az esküt, amikor elvégezte az egyetemet, egyébként meg olyan rasszista, mint az állat, és mindenkit kiirtana, aki kívül esik ideológiai körén. Viszont az, hogy ebben a sztoriban van egy egészen aprócska ellentmondás, már nem tűnik fel neki. Mert azért előfordul, hogy ügyeletben néha beesik esetleg nem ősmagyar, vagy egy kicsit ferdébb páciens, és akkor mit tesz? Nem látja el úgy, ahogy bárki mást, mert szerinte nem is ember? Akkor megszegi az orvosi esküjét, mellesleg ha kiderül, volt egy diplomája, és örülhet, ha ennyivel megússza. Vagy, szépen ellátja, legjobb tudása szerint? Akkor meg azokat az ideákat tagadja meg, amiket egyébként bőszen hangoztat. Akkor ez most hogy is van? Vagy, 8-16 óráig, meg havi párszor ügyeletekben nem rasszista, csak munkaidőn kívül?
Lehet bennem van a hiba, és túlkombinálom... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2380 üzenetére
A The Magician's Birthday a kedvencem tőlük!
[link]
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2378 üzenetére
[link]
Most olvasom ezeket. Hm. Szégyen. -
finest
addikt
válasz
old rocker #2371 üzenetére
Rám is mondtak ilyeneket, a kedvencem a szadesz szavazó nr. 1. volt.
-
moonlight115
őstag
válasz
És ezt az embert tényleg kitüntették? Ki?
Mármint ki volt az, aki kitüntette??? -
finest
addikt
válasz
Ez jó.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2366 üzenetére
Igen, gyakori ez a gyanakvás, hogy: hűűű, ez tuti nem úgy gondolkodik, mint én, ez tuti antiizé vagy proizé vagy kontraultraizé és akkor döglődjön meg! Ha szemüveges, akkor pláne! De ha sasszem, akkor is!
Sokan nem tudnak szöveget értelmezni, vagy csak szimplán paranoiások. Tegnap játszottam a Honfin egy Jane nevűvel. Elkezdte várazni a 3. játékost, akit dobált a gép. Egy kérdés híján majdnem sikerült is neki. Erre bosszúból úgy leváraztam, de úgy, hogy a következő játékban minden voltam, csak nem úrinő. Le is tiltották a csetről. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2362 üzenetére
Fujj. Ez ondorintó. Hányt volna cigánykereket örömében, hogy nem tartóztattuk le!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2360 üzenetére
Ó, én főtanácsadó leszek, az én orromat nem kobozzák el!
És? Meddig jutottál? A lépcsőházig? -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2357 üzenetére
A
alkottákolmányt megalkotjuk! Kikiáltjuk a Hencidaságot, őhencegségeduralkodáfukarkodásának I. esztendejében. Kiáltvány! Az kell a népnek! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2357 üzenetére
Kinevezzük Tavasz tündérré. Megborotváljuk, hogy szép simabőrű legyen! Puttony helyett szatyrot kap, abban hozza a répát, amit a hóemberektől koboztunk el!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2355 üzenetére
Javaslom, hogy csökkentsük az évszakok számát kettőre. Mind a kettő legyen mediterrán tavasz. Himnuszunk legyen a Tavaszi szonáta, Malmsteen módra. Jelszó: Gitárra fel! Előre a Springfieldi úton!
Az esőt betiltjuk. Ezentúl csak aranyeső hullhat! A Hull a pelyhest szintén betiltjuk, nem mérgezzük az ovisokat ilyen zord téli nótával. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2353 üzenetére
" A jégcsapüzérekkel szemben kíméletlenül fel kell lépni..."
Főhencigségednek jelentem, az embereim által elkobzott jégcsapok nyomokban kormányszóvivő-hormont tartalmaznak. Selmecbányai Gábrielen tesztelték. Csak a parancsára várok, főhencigem! Kinek adjuk be? Kár lenne megsemmisíteni, jól jöhet még... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2350 üzenetére
Kukából kormányzol? Kakukkk
kukanet:-)
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2350 üzenetére
Fészbükk ország? És? Jó arcok az alattvalók? Szmájliznak, meg lájkolnak rendesen?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2348 üzenetére
Lujzika, felébredtél? Milyen volt a party? Én nem tudtam elmenni, mert hóakadályba ütköztem. Az ütközet drámai volt, de én győztem!
Az nem méreg, hanem parfüm. Hol élsz te, egy szatyorban??? -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2346 üzenetére
Nem, ha iszol rá félliter Christian Dior Pure Poisont.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2344 üzenetére
Ja, meg ő annyira pszichmonarchikus...a májával is baj van, nem bírja a szeszt, a szexepilje megsínyli...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2342 üzenetére
Az enyém hellokittis, de pssszt, ez lesz a meglepi! Habsburgné sárgulni fog az irigységtől...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #2341 üzenetére
engem a kétfejű tangámról ismersz meg, nagy sasokkal
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2339 üzenetére
Ki lesz még ott? Nem akarok keveredni... én nem vagyok celeb!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2337 üzenetére
Psssssszt...itt Holdfény vagyok!
Hol lesz a buli? Viszek konyakot,napcsiból főzték, de ez psssszzzt... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2333 üzenetére
Ferenc pápa???
Hm...itt valami nem stimmel...Most jól összezavartál!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2331 üzenetére
Ja persze, tellett rá a Napcsi pénzéből...fujj, te cemende!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2329 üzenetére
És neki ki fizetett ezért???
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2327 üzenetére
Szegény Lujzika, nahát! Pénzért vettek neked szeretőt?! Ezt írják a rossznyelvek...Metternich volt a kerítő.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2325 üzenetére
Igazi celeb vagy, kikürtölik a hálószobatitkaidat: [link]
-
finest
addikt
válasz
old rocker #2321 üzenetére
Flepni? Gyerekkoromban ismertem egy fickót, aki Lichteinstein hercegének tartotta magát, ezt leszámítva teljesen megbízható volt, és az intézmény területén egy csomó dolgot rá lehetett bízni.
- Engem végül kidobtak, mert depresszióssá tettem a többi beteget.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2321 üzenetére
[link]
Blue blue...lufid is van? -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2319 üzenetére
Na na, ki látott már henyélő, élvezkedő kurta rockert? Biztos a véred sem kék...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2314 üzenetére
The Marmalade - Ez jó!
Slágerock múzeum
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2312 üzenetére
Nekem az eredeti jobban tetszik: [link]
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2310 üzenetére
Yeah...I know
finest Le a csipkebokorral!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2307 üzenetére
Bíztam benne, hogy megmentik. Kár érte.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2297 üzenetére
Nem is jártam hittanra!
És egy harangozót se ismerek!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2291 üzenetére
Megvan! Ozzy lenne a megfelelő erkölcstanár! Ő tudja, mit beszél!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2286 üzenetére
De ki döntené el, hogy mennyi a szükséges alkoholmennyiség? Egy bizottság?
Megvan! Az alkotmánybíróság! Ők majd javaslatot tesznek, vagy szimplán csak elkaszálják.
Aztán kineveznek egy új minisztert... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2284 üzenetére
Ha a szellemi fölény annak számít...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2276 üzenetére
De jó, akkor ezentúl nem nyírhatok izgága, ficánkoló, sivítozó szörnyecskéket!
Ohio - tragikus
Paint it black - szuper! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2278 üzenetére
Ezt nem is vitatom, igencsak a föld felett lebegve (kb. 100 km-rel) kell élni ahhoz, hogy egyáltalán ilyet javasoljon bárki.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2276 üzenetére
Csendben megjegyzem, ezt az etikatanári feltételrendszert már elvetették, legjobb tudomásom szerint.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2272 üzenetére
Szépen megfogalmaztad a véleményem!
A sarló&kalapács nem önkényuralmi jelkép? Bár annak idején nem az volt..."Vigyázz, fiam, még visszajönnek a komonisták!" - Hofi"Csak a keresztény ember a jó ember... várom, ki fogja felvállalni ezt az eddig ki nem mondott, csak egyre inkább éreztetett mondást." - Hát, ez ütött!
BomiBo Nem olvastam, de sokak szerint az egy jó könyv.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2259 üzenetére
Így van, az a topik nagyfiúknak való.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2241 üzenetére
Eme szösszenet mérföldkő írói fantáziád holdkráterekkel tarkított, rögös, ám csillagporos országútján.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2246 üzenetére
Ááá, dehogy! Felhívtam Jack Bauert, hogy kutasson fel egy terroristát, aki Old rocker néven fenyegeti a békés Potterfanokat, és titkos forrásokból úgy értesültünk, hogy még bombája is van!
finest Láttál te már hóembert fakanállal???
Szerintem Kern alkalmasabb lenne, mint Kőhalmi.Bomicsigusz Szép holdjáróid vannak!
Nem is tudtam, hogy itt van szextopic! LOL!
-
finest
addikt
válasz
old rocker #2246 üzenetére
Amúgy is sokat fórumozik, ideje már egy kicsit több időt töltenie a fakanál mellett.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Nekem ez a holdjáró.
Pörl vagyok harborodva.
-
old rocker
veterán
válasz
Nézd meg egyébként az avatárát! Választhatott volna a finom úrileánykás fejek közül, de nem... ő hóember akart lenni, egy nagy fallisztikus répaorral!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2239 üzenetére
Úgy tudtam, az erotikus topik csak éjjel üzemel.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2235 üzenetére
"Potter meg egy b......" Mi az a "b..."? Nem mered leírni, mert félsz az átkomtól???
finest Szerinted ki lenne a legalkalmasabb arra, hogy ezt előadja? Vagy elég bátor hozzá? A politikusaink is szeretnek viccelődni, ugyebár... Mondjuk azt a csersznyeszakértőt megnézném...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2232 üzenetére
Téged meg majd letartóztatnak rágalmazásért!!!
Te őrült Rammsteinfan! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2215 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy a főügyész Voldemort halálfalója volt és most bosszút áll Harryn a fönöke haláláért?! Vagy az alkotmánybírák keze van a dologban??? Dementorokat rájuk!!!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2200 üzenetére
Igen, de nem akarok az lenni! Ez egy rabság. Már néha ólomsúlyúnak érzem azt az izét a nyakamban. Jó levenni. Tisztára, mint egy horcrux a Potterből. Ez csak most villant be, ahogy ezt írtam. A horcrux. Huhh...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2193 üzenetére
Ez miben nyilvánult meg, nem volt 13. ezred?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2191 üzenetére
Tényleg nem az.
-
finest
addikt
válasz
old rocker #2185 üzenetére
Napóleonhoz kötődik, nem Zrínyihez...babonás volt és maga körül csak szerencsés embereket akart látni.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2189 üzenetére
Világos. Mindmeghalunk
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2187 üzenetére
"A Sors mindig győz. Vagy legalábbis úgy tartják. Mert akármi történik is, utólag mindig azt mondják: a Sors akarta, hogy így legyen."
Terry Pratchett"Ducunt volentem fata, nolentem trahunt" - mondta Seneca római sztoikus filozófus, Néró császár nevelője. Vagyis: "Vezetik a végzetek az akarót, a nem akarót vonszolják." Aki hagyja magát vezetni a végzet által, és aki nem hagyja, mindketten ugyanarra a sorsra jutnak, csak a vonszolódó jól összetöri magát útközben."
Popper Péter -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2185 üzenetére
Gondoltam, hogy Napóleon kapcsán lesz egy-két szavad.
Ez érdekes volt! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2177 üzenetére
A sors furcsa fintora...
És a szerencse. Olvastam, hogy Napóleon, mielőtt kinevezett volna valakit a hadseregében (marsallnak?) megkérdezte, szerencsés-e az illető. De lehet, hogy Zrínyi volt? Az idézet kapcsán elbizonytalanodtam...
Az élethez egy jó nagy adag szerencse is kell, akárhova születik is az ember. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2147 üzenetére
Knopfler Telegraph Road - ezt nagyon szeretem
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2147 üzenetére
Hűűű, ezek tudnak!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2145 üzenetére
A Romance és a Nothing else jó! A Seeman viszont...hát, nem lesz a kedvencem.
finest Csaknorrisz a fasorban sincs! Jack Bauer rulez!
"Just a crazy white man!"
Philo kekszistaaa...!!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2128 üzenetére
azért én láttam amit láttam.....
A gordonka belefér a rockba szvsz..
Ez tényleg egy hangszer? -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2138 üzenetére
Jó ez a Judas rising...! Ez aztán nem tucc-tucc gépzene, amitől a falra mászok, meg a nyivákolós női hangoktól, meg a hipp hopp ugrabugrától. Ha már mai, legyen inkább populáris, azt se bánom, inkább, mint a nyávogós, vagy a lányos fiúkák. [link]
Ez eccerű, de
naccerűjó.
Ezt is szeretem: [link], talán mert az Inside Job egyik zenéje, ott tűnt fel nekem. Jó kis nyugis.finest Én 7 évig tanultam, aztán még szalagavatón ezt játszottam négykezesben. Meg egy kubai habanérát, az irtó jó volt, ha megtalálom, majd linkelem.
-
finest
addikt
válasz
Tudtam én, h 48-nál idősebb, aki Marlene Dietrichet hallgat, minimum nagypapi, vagy dédi!
Nincs nekem bajom a rockkal, csak mostanában nem hallgatom, Iron Maident igenis sokat hallgattam korábban, tudd meg! -
moonlight115
őstag
válasz
Hát mit mondjak... furcsállottam, hogy feltűnik egy friss reg és épp az én topicomba ír...Így utólag visszaemlékezve, valahonnan ismerősnek tűnt, talán a stílusa...?
-
Lastoutlaw
csendes tag
válasz
old rocker #2052 üzenetére
Hú, de jó szám!
A Kállai Ferenc már kicsit avittas.
-
válasz
old rocker #2096 üzenetére
Ez egy hatalmas szám! Az egyik kedvencem.
Még a TV2-n hallottam először valamikor ős régen egy tehetségkutatóban (Kifutó??).
Valaki Patrik énekelte a Tears of the dragont, meg egy csaj talán Timi a Zombie-t. Senki más nem maradt meg az egész sorozatból, de erre a kettőre azóta is emlékszem. Azt hiszem, az volt első találkozásom a külföldi rockzenével 1998 tájban, 14 évesen. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2096 üzenetére
Zombie...Nem a kedvencem.
Vonyítós.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2091 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2091 üzenetére
Azt még nem láttam, legalábbis azt hiszem...
[link] -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2088 üzenetére
Jók a szereplők, és az egész hangulata, a sztori, izgalmas...Szeretem az ilyen keresztapás filmeket. És a vígjátékokat.
Maffiózók -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2081 üzenetére
Ó, a feketemunka...! Arról tudnék mesélni. Házhoz járó pedikűrös, fodrász. Nyilván féláron is megéri nekik dolgozni, mi pedig, akik adót fizetünk, ami évről évre több, leshetünk, hogy csökken a vendégszám. Miközben az üzlet rezsije is nő. Árat emelni meg képtelenség, akkor még kevesebben jönnének.
Nekem volt kolléganőm, aki évente befeküdt egy-két hétre a pszichiátriára, és kész, évekig leszázalékoltként dolgozott. Egész jól bírt állni napi 6-8 órát. 250 rugó, igen, én is ilyen összegű tarifáról hallottam.
És közben a féllábú meg menjen évente elbírálásra. Hátha kinőtt tavaly óta a lába. -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #2075 üzenetére
Ezt az acsargásomat igazság szerint első haragomban a fészbükkre raktam ki. Hogy érthetőbb legyen, közelről ismerek ilyeneket, akik némi ajándék és 250 rugó ellenében elérték, hogy rokkernyuggerek legyenek. Nem tökéletes az eü. állapotuk, de trükkös machinációk kellettek olyan eredményekhez, ami alapján évről évre "megúszták" Első helyen szerepelnek a pánikrohamok, mint hivatkozás, mert ki tudja bizonyítani az ellenkezőjét? És évről évre hallom a rinyálást: x. doktor most csinál egy olyan ekg-t...olyan vizsgálatot, szóval bármit, amiben lesz valami rendellenesség és bolhából elefántot lehet csinálni. És más téma nincs is, felülvizsgálat közeledtével erre vannak beszűkülve... "Remélem, megadják..."
Miért fontos nekik? Mert olyan szolgáltatásokat csinálnak "fekete" vállalkozóként (pl. pedikűrös, masször stb.), amiből, mint főállású vállalkozó nem tudna megélni. De így, a kis rokkerellátás + a zsebes pénz egész tisztességes megélhetést biztosít nekik. Általában nem vagyok kárörvendő, de amikor egyikőjük januárban megbukott, némi rejtett somolygással hallgattam a jajveszékelését. Aztán megfellebbezés után, márciusban mégis úgy találták, jogos a rokkerellátás, mert ha felvisz a negyedikre egy vödör vizet, erősen liheg, szegény.
Ugyanakkor 2 bottal járó SM beteg, akit a lánya támogatott el a felülvizsgálatra, az alkalmas lett; akár ólombányába is mehet.Szóval, amikor a fészebukkra felraktam, láttam, hogy a nagyon jószívűek özönével lájkolják a gazdira váró kutyusokat, a rokkantnyugdíjas sztorit le se sz@rják. Akkor még beírtam:
Boldogtalan kutyaképeket mindig érdemesebb ide berakni, mint boldogtalan emberekét. A jólelkű, szociálisan minden bizonnyal érzékeny emberek szíve összecsavarodik egy gazdit kereső eb láttán; egy szívbeteg rokkantellátásos... ugyan kit érdekel? Legfeljebb a jobb sorsra érdemes ebeket, akik púder nélkül éreznek. Őszintén.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2075 üzenetére
Elolvastam a cikket. Tragédia.
Ma tudtam meg, hogy ha valaki nyugdíjba megy, kiszámolják, mennyit volt táppénzen, és annak arányában csökkentik a nyugdíja összegét. Nem tudom, igaz-e, de ha így van, akkor az jár rosszul, aki betartja az orvos utasításait és otthon marad, ha beteg, megelőzve a komolyabb, esetleg hosszan tartó betegséget.
Ha influenzás, menjen dolgozni ( ha bír) és fertőzzön, az a dolga! A komolyabb esetekről nem beszélve.#2076 - jó szöveg!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #2072 üzenetére
Igazából azzal sok kárt nem lehetne bennük tenni.....
Esetleg ugyanezt a számot hallgattatni velük Zámbó Krisztián előadásában a Dupla Kávé által kísérve?Nem, ennyire nem lehetünk kegyetlenek.....
mave13: A linkedről erre jutottam ez pedig nagyon tetszik, egyáltalán nem ismertem....
A többi számuk ellenben nemigen jön be... -
válasz
old rocker #2072 üzenetére
Tessék, itt van még egy kis kultúra, lehet fokozni az ukulelét: Hurra torpedo - Total eclipse of the heart
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2066 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2064 üzenetére
Nálam itt van, de nem mostanában fogom elolvasni, az tuti.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2061 üzenetére
Arról még nem hallottam.
Én most hármat olvasok felváltva: Diane Keatont a munkahelyemen, ha épp ráérek, A titánok bukását és ezt a legújabbat. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2060 üzenetére
A számok nem az én világom, maradok a könyveknél.
Nem muszáj angolul, magyarul se rossz.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2058 üzenetére
Egy angliai kisváros polgármestere váratlanul meghal. Itt tartok. Az új polgármester megválasztása körül bonyolódik a sztori, vagyis, hogy ez a kampány, a hatalomért való küzdelem kiben mit vált ki. Szerintem ez érdekes lesz, Rowling a jellemábrázolás mestere, mint az az általad is nagyra becsült H.Potter könyvekből is megtudhattuk.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2056 üzenetére
J.K.Rowling új könyve, tavaly októberben jelent meg. Már belekezdtem, ha elolvastam, elmesélem, milyen volt.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2050 üzenetére
Jó számok, jó zenészek, jó szövegek...
All in all...Thank you. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2034 üzenetére
A kislány gyógyulása is csak alátámasztja azt, hogy minden fejben dől el, és hogy az orvosok is tévedhetnek. Hide története hasonló, mint sok más művészé. Miért van az, hogy a művészek általában isznak és drogoznak?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2029 üzenetére
Kicsit malmsteenes, talán a barokkos bevezető miatt. Tetszik.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2027 üzenetére
Ez szép. Good music.
-
finest
addikt
válasz
old rocker #2022 üzenetére
Hát, azért ismerünk szép példákat. Ott van Philemon és Baukisz története, h ne szexuális vonatkozásút mondjunk. Woody Allen szerint, és ezt már nem idézte Holdfény, a szerelem csak egy szép epizód, ami az amúgy kibírhatatlan és elviselhetetlen emberi létet könnyebben elviselhetővé teszi - persze csak azért, h a sors még jobban, még tovább sanyargathasson minket.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2022 üzenetére
De ha valaki szerelmes, akkor tényleg azt hiszi, hogy övé a világ. Rózsaszín köd, illúzió...
Aztán Hamupipőke rádöbben, hogy lábfetisiszta fickóhoz ment feleségül és az üvegcipő szorít és tör. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2014 üzenetére
A Throw down the sword is nagyon jó és a Nazareth is. A filmet nem láttam, de már csak a szereplők miatt is, rossz nem lehet.
Én most Diane Keaton önéletrajzi könyvét olvasom: Játszd újra Sam!
A mamája alzheimeres volt, és a halála után Diane megtalálta a naplóit. Ez indította önéletrajzírásra.
Ír a Keresztapa forgatásáról is. Nem volt oda érte. Al Pacinot kiismerhetetlen figurának tartotta (de azért beleesett!:-), Marlon Brando nem sokat törődött vele, csak megjegyezte: Szép cicik!
Woody Allen más volt, jó barát, idéz egy pár mulatságos, humoros levelét. Azon vetélkedtek akkoriban (1978, Annie Hall), hogy melyikük tudja a legjobban ócsárolni a másikat. A filmbeli Hall családot Diane családtagjairól mintázta, ami sértő is lehetett volna, de Dianet nem érdekelte, együtt jártak. Aztán jött Warren Beatty, aki bármelyik nőt le tudta venni a lábáról, Dianet is. Az volt a titka, hogy mellette egy nő királynőnek érezhette magát. Gáláns, nagyvonalú volt. Diane félt a repüléstől, és ő megtette, hogy Los Angelestől New Yorkig fogta a kezét, végig, az egész úton. Landolás után pedig visszarepült LA-be, mivel semmi dolga nem volt ott, csak elkísérte Dianet, hogy mellette legyen és elterelje a figyelmét a félelemről. Csilivili partikra jártak, ahol Diane megismerkedett a korabeli nagymenő sztárokkal, politikusokkal, de nem érezte köztük igazán jól magát, nem is értette, mit keres ott, mindig visszavágyott a gyermekkori családi fészekbe.
Érdekes a könyv szerkezete. Diane anyjának naplóiból is vannak benne részletek, párhuzamosan az ő történeteivel. Megtudhatjuk, hogy egy-egy filmbemutató, díjkiosztó milyen hatással volt a mamára, és hogy maga Diane mit gondolt ezekről.
A könyv felénél járok, épp az örökbefogadott gyerekeiről ír. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2010 üzenetére
Húúú, aztaaaa, ezek tudnak!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2007 üzenetére
Szerintem is, köszi!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #2005 üzenetére
Jó kis relax zene. Most rettentően fáj a fejem, talán ez használ.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1999 üzenetére
Ezzel egyetértek, a Judas Priest nagyon jó (most hallgatom, köszi!), a Diamond and Rust-ot is szeretem.
De hogy a szépséges germán nyelv...???Brrrrrrr.....
Philoxenia A Manowar jobb, mint a csajos nyávogás!
Sokkal!
Ez meg egy kis könnyed, populáris Honey Honey -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1990 üzenetére
Good music!
A filmet nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest