- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1570 üzenetére
"Sőt bemenni nézelődni, nem venni semmit.."
Háááát, ha én egyszer beszabadulok egy könyvesboltba...annak bizony ára van!Ha nincs pénzem, inkább be se megyek, mert nagy ám a kísértés...
Egyenesen ördögi! Könyvek által manipulál, ki tud neki ellenállni?
szerk. Igen, láttam, és ettől még csábítóbb! Az ördög már a számtech világába is befurakodott!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1562 üzenetére
Megnéztem a képeket, egész jónak tűnik!
Realradical #1563 könyvjelzőőőőőő!!!!
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1562 üzenetére
Ég és föld a különbség. Szemben ülő kollégának Google Nexus 7-e van és olvasni még mindig előveszi ő is a Kindle-t. Érdemes élőben megnézni egy e-inkes kijelzőt. Annyira könyv-hatása van, hogy régebben egyszer megpróbáltam beletenni kis darab wc-papírt könyvjelzőnek mikor távozni készültem trónról
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1560 üzenetére
Hja, erre próbálkoztam én is ilyennel, de túl pontszerű volt a fénye, a szélekre már nem elég, így nem lehet zavartalanul olvasni vele. A Kindle Paperwhite-ot várom abba be lesz építve kikapcsolható/szabályozható erejű háttérvilágítás. Egy barátom kint él és már le van egyeztetve, hogy amikor reális időn belül rendelhető lesz (most egy hónap várakozás van rá ha rendelsz) hoz nekem egyet haza. A régit meg majd jól eladom.
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1558 üzenetére
Amikor e-könyvet olvasok, igen.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1551 üzenetére
Kedves Jézuska!
Tudom, nincs sok időd, ezért mindjárt a lényegre térek: lécci, hozz nekem egy e-book olvasót! Nem tudom, találkoztál-e már ilyennel, ott a mennyekben talán még nem találták fel a pc.-t, de ha igen, lécci jelölj be a fészbükkön, vagy add meg az emilcímed, és akkor küldök róla fotót! Vagy katt. a fenti linkre!
Ha te nem érsz rá, szólj a Mikulásnak, ő a rénszarvasaival talán hamarabb ideér! Csak figyelmeztesd, ne a csizmámba dugja az ajándékot, mert nem férne bele (37-es lábam van!)! A kéményen keresztül se dobja le, mert akkor meg összetörik! De a fényposta se jó, mert akkor még az üvegest is ki kéne fizetnie!Előre is köszönöm!
Moonlight
Philoxenia szerinted így jó lesz? Megkapja?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1549 üzenetére
Köszi!
Ha nem hoz a jézuska, akkor már csak jövőre lesz belőle valami, sajna. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1547 üzenetére
Úgy lesz!
Előbb-utóbb csak beszerzek egy e-book olvasót.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1545 üzenetére
Hűha, az jó sok! Sajna, mióta intenzíven netezek, alig olvasok rendes könyvet. Legalább még két élet kéne, hogy mindent elolvassak, amit szeretnék, jó hosszú a lista!
Ez a Hamilton érdekel, köszi az ajánlást!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1543 üzenetére
Nem olvastam, és még Hamiltontól sem, de érdekesnek tűnik annak alapján, amit írtak róla.
A vámpíros sztorikat szeretem, a Twilight nagy élmény volt. Tudom, sokan csöpögősnek tartják, de szerintem nem az. Persze nincs összehasonlítási alapom, nem sok vámpírosat olvastam, de azért csípem őket.
Volt egy sorozat, sajnos csak egy évadot élt meg, a Moonlight. Abban a vámpír nyomozó volt és nem mellesleg egy szavazáson a főszereplő elnyerte a "legvonzóbb pasi" -díjat.Kár, hogy nem folytatták, izgalmas volt.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1526 üzenetére
Nem tudtam!
Hűűű, köszi, meg is hallgatom most! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1524 üzenetére
Nekem ez a kedvencem tőlük.
Yessss, a July is szuper, az a 2.sz. favoritom.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1522 üzenetére
Köszi, tényleg nem vén...
Rég jártam itt, mostanában a hangulatom olyan lédi in blekk...
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1518 üzenetére
Nem most volt, mikor a kezembe került.
Aha meg is van: A jég és vér és a Gadur kapui maradt ki.
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1516 üzenetére
A nomádkirály ciklus? Az első 3 könyvet olvastam aztán valahogy megszakadt a lánc. Szerintem nem volt kiadva a többi. Ha jól olvastam fórumon írta, hogy tervezi átírni "hunyadisabbra" a régi regényeit és kiadatni még egyszer. Én tuti vevő leszek rá.
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1514 üzenetére
Erikson - pipa
Joe Abercrombie - whoiztiszgáj?Mondjuk nekem a lassan kibomló cselekményhez hangulat kell, nem mindig jó, főleg kikapcsolni egy sz@r nap után.
Lehet már írtam róla itt, de ami a legjobb történelmi regények között van a listámon az a Hunyadi sorozat Bán Mórtól. Ezt a jellemzést akár én írhattam volna. Úgy álltam neki, hogy magyar írótól történelmi regény = valami hulladék ponyva, ezért ott is állt egy csomót a polcon. Aztán meg a többi résszel együtt nem bírtam letenniszerk: igenis gyorsan olvasok. Látod, 21 perc alatt elolvastam a hozzászólásod, a maradék 1 percben meg rittyentettem ezt a választ!
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1504 üzenetére
Na leemeltem a polcról és kisasoltam: Ulpius-ház kiadásában jött ki a Pedofíling.
-
Crystalheart
őstag
válasz
philoxenia #1510 üzenetére
Ja, akkor azért nem állt össze, egyáltalán nem Martin könyveire írtam. Csak kivált a specifikus dark fantasyban vettem azt észre, hogy az erőszakot túlfokozottan, szándékosan előtérbe helyezvén, mintegy a férfiak lappangó agressziójára alapozva használják ott is, ahol nem kellene. Vagy a legrosszabb, ha az egész könyvön végig, gondosan ügyelve arra, nehogy kizökkenjenek a darkos hangulatból. A végeredmény szerintem unalmas lesz úgy - akár egy horrorfilm, vagy egy közepes-gyenge fantasy film.
Martin könyveinek az, amit leírsz, a sajátosságuk, ez az egyik legszembetűnőbb és legegyedibb eszköze. De nem ez teszi fantasy-vé, ez inkább csak dark fantasy árnyalatot ad az amúgy low fantasy világához. (A low fantasy az, ahol bár egy alternatív, képzeletbéli világban játszódik a történet, de az általában nagyfokú realizmussal, kevesebb - vagy egyáltalán semmi - mágikus elemmel. A dark fantasy pedig ugyebár általában a sötét, kegyetlen, esetleg horror, gore alapú műveket jelenti. A tűz és jég dala sorozat leginkább ezek elegye.) Martin leginkább a karakterekre alapoz, az összes mű nagyon karakterközpontú, bár ez egyben veszélyes is, mert nagyon pengeélen táncol a koherencia, könnyű elveszni a kapcsolatok labirintusában. Persze egyszer mindenképp el akarom olvasni, de az majd tényleg később lesz.
-
Crystalheart
őstag
válasz
philoxenia #1506 üzenetére
Nem, még nem olvastam, de magyar fantasy írókkal (Cherubion, Delta Vision "bandák") sokat értekeztem róla, úgyhogy ismerem az eszközeit - és szerkesztési furcsaságait is. Mindenesetre míg én magam be nem fejezem a hasonlóan mixelt világú írásomat, nem is szeretném elkezdeni A tűz és jég dala sorozatot, nehogy esetleg befolyásoljon, mert egészen különbözőt akarok készíteni, és nem akarom, hogy akár csak egyes elemei koppintásnak tűnjenek. Na meg aztán mondom, itt van egy kisebb könyvtárnyi klasszikus irodalom, még ezekre sincs elég időm.
moonlight115: Ja igen, az. A lájkokkal aztán semmi nem lett, valaki nagyon elhúzott, én meg nem akartam mindenkit szavazós spamekkel idegesíteni. Aztán végtére is "Emberközpontúság" különdíjat kaptam, ami egy darab filozófiai könyvvel járt... A zsűri általi nyertes egy esszé lett, nem novella. Bár nem volt rossz, de nehéz egy lapon említeni az esszéket a novellákkal - persze ha nincs pénz dupla díjazásra, akkor ez van, végtére is ez egy filozófiai kiadó versenye volt
-
moonlight115
őstag
válasz
Jó kis lista...
Crystalheart Mi lett azzal, amit lájkoltunk? A harangozós írásoddal.
szerk. Az Amerikai pszicho-t olvastam, jó könyv.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Ezt most mire is írod?
Realradical: Oh, én azt mondtam, hogy öncélú erőszakot nem annyira, és barbárt sem írtam.
De nem akarok barchobázni, mert még amúgy is elég képlékeny az egész. Sokkal előrébb tartok az I. Géza királyunkról szóló történelmi-kaland írásommal.
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1489 üzenetére
Ha már HP és sötét, horrorisztikus írásmód akkor inkább őt tudom ajánlani. Lovecraft bácsinál talán csak E.A. Poe-nak voltak jobb horror novellái
@Crystalheart
Prince of Thorns, nemrég olvastam, eszméletlenül jó és nagyon kemény dark fantasy. A fő/antihősről az első pár oldalon kiderül, hogy már tudja mi a különbség két nő között (14 éves ). Az egyik sikítozik magától, a másikat meg kell tekergetni, hogy tudd életben van miközben a felégetett falu közepén megerőszakolják. Mondjuk nem épp könnyű olvasmány. -
Crystalheart
őstag
válasz
philoxenia #1487 üzenetére
Mondjuk a jó fantasy ismérve nem az, hogy az író válogatott kínzásoknak veti alá a szereplőit.
Ti szerintem a dark fantasy-re gondoltok, vagy a borongósabb, dark fantasy-s beütésű történelmi, vagy low fantasy-kre, de hát nem lehet minden dark fantasy.
Azon kívül a HP is vérbeli fantasy, épp csak tök más kategóriában, kortárs fantasy. Más lapra tartozik, hogy mely részletek mennyire sikerültek benne.
-
Realradical
őstag
válasz
Hja ez igaz. Mondjuk Salvatore se semmi. Valahol olvastam egy jó jellemzőt: Salvatore hősei úgy járnak vissza a halálból, mint Ausztrál hülye-gyerek bumerángja
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1489 üzenetére
Olvastad?
-
moonlight115
őstag
válasz
Nekem semmi bajom az érzelmekkel, de még a hepienddel se. A Potterben is van néhány horrorisztikus jelenet, és az sem egy cukormázas-málnaszörpös sztori. Persze, nem vagyok fantasy szakértő.
-
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1484 üzenetére
valódi fantasyban azért a férfiak sokkal jobbak....
Azért Margaret Weis és Trace Hickman művei ezzel a kijelentéssel tudnának vitatkozni -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1484 üzenetére
Szerintem a Potter úgy jó, ahogy van.
Nem sok fantasy-t olvastam, Pratchettől kb, hármat. Az egyik boszorkányokról szól, az nagyon tetszett!
Kösz a linket! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1478 üzenetére
Thackeray Hiúság vásárát olvastam, és Lawrence: Lady Chatterley-t is.
A másik, ami szintén remek, Dickens: Két város meséje. A Francia forradalom idején játszódik, eleinte nehéz volt megbirkózni vele, (angolul) abba is akartam hagyni, de aztán direkt kihívásként fogtam fel, végigrágtam magam rajta, és nem bántam meg, egyre jobb lett, úgy a közepe felé.
De mégis, tudom, nevetséges,a Harry Potter áll hozzám a legközelebb. Annak élmény minden sora. Szerintem remekmű.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1471 üzenetére
Igen, ez ismerős volt.
Crystal magyar író?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1468 üzenetére
Ez jó! Köszi!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1466 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1464 üzenetére
Az elsőt ismerem, a Beatlest is, a Simple man-t is, Malmsteen: Like an angel-t, a Rolling Stones Angie-jét, a Heaven's door-t, van még 1-2 ismerős, de kb. ennyi.
A végén Riders on the storm.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1459 üzenetére
Igen, épp erről beszélt Kiefer egy másik interjúban, hogy mennyire csodálja ezt az "ősi" amerikai szokást, a farmerek, cowboyok munkáját. Neki is volt ranch-e, Montanában, lovai, birkái...
Letterman kérdezte, hogy mennyit keresett vele.
- Kb. huszon...valamennyi ezer dollárt.
- Hát, az nem is rossz.
- Igen, miután eladtam a birkákat, lovakat, meg az összes felszerelést...! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1457 üzenetére
Azt hiszem, igen. Szegény boci!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1455 üzenetére
Lóval, páros rodeóban.
Ez olyan, hogy üldözik a borjút, és a társának az első, neki meg a borjú hátsó lábait kell meglasszózni, megbéklyózni. Az egész kb. 10-20 másodpercig tart. Jonny English volt a társa, egy elég híres rodeós.
Egy interjúban Kiefer elmesélte, hogy a legtöbb rodeósnak hiányzik a hüvelykujja, ugyanis a kötél rátekerve az ujjra, lasszózásnál hihetetlen erővel rándul, és ha nem húzza ki időben az ujját a hurokból, az seperc alatt lenyisszantja. Tanúja volt egyszer egy ilyen jelenetnek. A fickó ujja ott fityegett, csak egy kis bőrdarab tartotta, erre az odakapott, letépte, és elhajította, egy arra kószáló kutya meg felkapta és elszaladt az ujjal. A rodeós kisfia meg üvöltött: - Apaaa..! Ezt már manapság vissza tudják varrni...!
Huhh, horrorisztikus jelenet lehetett. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1453 üzenetére
Fogadott egy barátjával, hogy New England nyer, és vesztett. Ez volt a tét, hogy másnap, Lettermannél, az interjún női ruhában lesz.
- Bementem egy boltba, mondtam az eladónőnek, hogy egy magamforma lánynak vennék ruhát, felpróbálhatom pl. ezt? Erre ő: Neeem, csak vigye nyugodtan, jó lesz ez!
- Rettenetesen zavarban voltam, szinte menekültem ki az üzletből.
Letterman: - 1000 dollárért felszállna ebben a metróra?
Kiefer: - A metróra? Na, még az is könnyebb lenne, mint most itt...Ez életem legmegalázóbb pillanata...és van egy pár, amiből válogathatok...!
Aztán elnézést kér a szüleitől, a lányától és a rodeós cimboráitól.
Letterman: - Nem hiszem, hogy ezek után még maradtak rodeós cimborái!
( Kiefer rodeózott 2 évig, bajnokságot is nyert.) -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1450 üzenetére
Tehetséges a srác!
Visszatérve az interjúra: Nem tudom, láttad-e a 24-et, (Sutherland a főszereplő). Tetszik az a rész, ahol arról mesél, mennyire más volt forgatni New York-ban, mint Los Angelesben:
- ...Kis létszámú stábunk volt. Rohantam végig az utcán, üldöztem a fickót, előkaptam a pisztolyom, ráordítottam: Állj, ne mozogj! ... Az emberek meg fel se kapták a fejüket, csak mentek tovább a piacra...!
Letterman: - Igen, ott ez mindennapos... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1450 üzenetére
Ő a kedvenc színészem.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1448 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1446 üzenetére
De jó ez a felvétel!
Az X faktort nem nézem, pont azért, mert olyan műmájer az egész. Nem is értem, miért vannak ezért úgy oda az emberek, még szavaznak is...Engem nem köt le.
A Smokie se rossz... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1444 üzenetére
Ma vettem észre a (OFF)"de gonosz vagy..."(/OFF) utáni részt. Ezért hülyeség az utólagos szerkesztés, szerintem.
A Child in time örök, a legszebb klasszikus. Egy komment a sok közül:
- "Pavle Nikolic 3 months ago
I'm 13,i nave a band,and it sound silly but i can sing this,i know it's because im 13 and my voice hasn't mutated but,still,i listen to deep purple my whole life,it's like,i can't explain,and,this my favourite song,i play drums as well.. I'm sorry for my bad english,i'm from Serbia..
Reply ·11 "És egy másik: - "Hi, i didn't born yet but i love this song, please, gimme thumbs up, i need them."
Nekem ez a felvétel a kedvencem. A közönség fergeteges!
Ki az a Z. Krisztián?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1438 üzenetére
Most vettem észre ezt a szőkét. Child in time...
Hát, furulyázni biztos tud, de ezt tényleg nem kellett volna. -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1438 üzenetére
nem semmi...
hódfény: LOL!!!I'm going upon to war!
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1435 üzenetére
Hát nem. Cseh Tamást a nővérem a Képcsarnok c. lemezével szerettette meg velem:
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1433 üzenetére
hihetetlen miket nem zenéltek ezek
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1433 üzenetére
Valami olyan szövege van, múlik az idő, merre vagy, hol vagy, mit csináltál télen, ki melengetett karjaiban, csapjon bele az istennyila... rád találok Jugoszláviában ... Akácvirág .... csak a szívem és a te szíved nem találkozik soha már össze a szerelemben.Lelkemet istennek ajánlom, mert meghalok, akácvirág stb.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1425 üzenetére
Akkor majd egyszer, ha fáradt leszel, vagy a szemed akarod pihentetni...Relaxáláshoz kiváló!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1423 üzenetére
Nekem szerencsém van, zongoráztam 7 évig. Volt, mikor 3 óra hosszat gyakoroltam, ha valami nagyon tetszett. Pl. Bach d-moll toccata és fúga. Észre se vettem az idő múlását.
Próbáld ki ezt a Beethoven concertót, felhallgató, relax. Ha minden nap meghallgatod, és már ismersz minden hangot, futamot, megszereted. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1421 üzenetére
Másik nagy kedvencem: [link] ez az, amit nem tudnék megunni. Érdemes meghallgatni, és a végén, az utolsó 1 perc igazán megható.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1419 üzenetére
Nekem a magyarok valahogy kimaradtak, de Koncz Zsuzsa koncertjén voltam egyszer, őt szeretem.
Erre a koncertre szívesen elmentem volna! Vagy erre
full album -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1417 üzenetére
De régen hallottam Korált!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1411 üzenetére
Nálam most épp ez!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1411 üzenetére
Good music!
Ezt a könyvet nem olvastam, de tényleg jó lehet. Rákerestem, de nincs meg pdf.-ben.
Én ezt tudom ajánlani, nekem már régóta megvan, néha újraolvasom. -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1355 üzenetére
Ja, a You keep on moving-ra... a zene jó, csak valóban: ez már nem Purple. Ekkor kezdték őket úgy emlegetni, hogy Hughes-Bolin band...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1355 üzenetére
Az első kink - ritkaság. Amikor a mosolynélküli zenésznek jó kedve van. A második link pont az, amikor 1992-ben a párizsi Olimpia színpadán még a Beethoven előtt játszott Highway Star híres gitárszólója közepette a triolák egyszer csak elhallgattak. Ricsi egy túl közel merészkedő operatőrt locsolt le egy pohár vízzel - poharastól. A koncert végén Ricsi kétszer meghajolt a színpad jobb oldalán és kiviharzott. A többiek a bal oldalon lelkeztek össze és hajlongtak. Tudni lehetett előre, hogy Blacknore sosem fog többet a Deep Purple-ben játszani. De erről bővebben olvashatsz -tőlem.
[link]
ja, mostaniak... akiket szerettem, azok vagy "kipusztultak", vagy feloszlottak, vagy játszanak még -de már... talán nem is kéne. Egy csomó zenészt posztumusz fedeztem fel, mint pl. Rory Gallaghert.
Akik még alkotnak, azok közül az Eloy, Pink Foyd, Scorpions, Rammstein és természetesen az Iron Maiden.
(Ott volt pl. a Nightwish, ígéretes zene... de amióta Tarja kivált és Olsen kisasszony diszkóénekel, azóta nem szeretem.)
Ja, meg Placebo, Apocalyptica -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1351 üzenetére
hát igen; vagy a Burn, ahol Glen Hughes, a basszer még mindig a kellő intenzitással és időben lépett be a vokálba. Később azonban megindult a Coverdale-Hughes rivalizálás. Amellett Hughes a funkys hangzás felé akarta terelni az együttest, ami Blackmore-nak nem tetszett. Így bomlott fel ez a formáció is és jött létre a Rainbow.
Az új gitáros, Bolin, az indián nem volt rossz gitáros, már-már utolérte, sőt néhány futamban le is hagyta Ricsit. Csak éppen - heroinista volt. Djakkartában koncert előtt belőtte magát valami ócska heroinnal, amitől a bal karja átmenetileg csaknem teljesen lebénult. A Deep Purple meg gyorsvonati sebességgel haladt a felbomlás felé.
Jon Lord: "Mi már megmaradunk csak jó öreg brit kocsmásoknak..."
Mellesleg az On Stage-en Dioval előadott Mistreated veri ezt...Nekem ebből a felállásból ez a kedvencem: [link]
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1347 üzenetére
Ha lett volna időm megcsinálni, akkor ebből a háromból - Babilon kapui, Stargazer és Megérinteni a szivárványt - építettem volna fel. De nem volt...
Az ördög én vagyok
s én őrzöm Babilon
az édes pokol kulcsát ......... -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1345 üzenetére
Háááááát... tény, de hallgasd csak meg a Stargazert úgy, hogy figyeld, amikor a vége felé jön: look, look.. onnan mintha az egész bandát maga után húzná az ének... mintha gyorsulna, szárnyra kapna a dal, pedig a ritmus változatlan. Csak Dio húzza az egekbe a zenét...
Ezt meg én követtem el el akkor reggel a tévében, amikor értesültem a halálhírről:
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1339 üzenetére
Meg ez is... ilyet se látsz minden nap, hogy a gitáros "madzagos" gitárral lemenjen ropni a küzdőtérre... jó, a játéka ez alkalommal nem a precíz intonációról szól.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1331 üzenetére
a gitáros betojás, amikor elkezd kenguruként ugrálni
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1333 üzenetére
Perfect.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1335 üzenetére
Ezt is szeretem.
és ezt is -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1333 üzenetére
Nekem is, a rock és a klasszikusok. Nem csak a rockzenében.
Uriah Heep -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1331 üzenetére
De jó, ezt ismerem!
Rory a kedvencem. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1329 üzenetére
Svéd krimit még nem olvastam, de ez izgalmasnak tűnik, köszi!
Felveszem a listára.
Cserébe egy kis zene ! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1303 üzenetére
A filmekkel is így vagyok. Bud Spencer, pl. Régen még milyen vicces volt, most meg nem bírnám nézni, gagyi.
Neked is vannak kedvenc könyveid?
Finest Ők egymást analizálják. De a fodrászhoz járás is jót tesz a léleknek. Van olyan vendégem, aki bevallotta, hogy azért jár hozzám a város másik végéről, Misloctapolcáról, mert szeret velem beszélgetni, mellesleg kész lelkibeteg, ha nem jó a frizurája. Jön minden héten.
A barlangfürdő:
Old rocker Nem tudod beszkennelni?
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1295 üzenetére
good!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1242 üzenetére
Arra gondoltam, ha Tokióból is érkezne megrendelés, talán fontolóra vennék az országos terjesztést.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1242 üzenetére
Köszi, ez jó!
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1235 üzenetére
Sajnos, az üzleti érdekek... pedig én nem csak és nem elsősorban orvosoknak szántam...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1214 üzenetére
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen program, ami...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest