- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2901 üzenetére
Köszi köszi mindkettőt, nahát, ma reggel a két kedvenc zeném, Knopfler és ...a gugli
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2899 üzenetére
Ó, imádom a rejtvényeket!
Magyar potter...magyar potter...Szabó Magda Tündér Lalája ugrik be, szerintem az lehetett a potterkönyvek előfutára, de tuti nem ez a megfejtés, még gondolkozom, el ne áruld! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2892 üzenetére
Ezt a kommentek közt olvastam: "Az embert semmi nem jellemzi olyan jól, mint az a könyv, amely legelőször rabul ejti a lelkét.”
Van benne valami...Nekem A nap szerelmese és az Aranyecset volt ilyen, 14 évesen olvastam őket.Érdekesnek tűnik az ajánló alapján, ettől a szerzőtől (és még ezeregy másiktól) még nem olvastam, de majd eccer lehet...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2887 üzenetére
mit?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2876 üzenetére
Pedig itt mindenki mosolyog, még a hóember is
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2850 üzenetére
Jé, ez egész jó!
Tudom, vót má', de nekem az ő hangja teccik: [link] and the dramatic ending...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2805 üzenetére
Tényleg.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2803 üzenetére
Nahát, nem gondoltam volna, nekem békésnek tűntek.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2801 üzenetére
Azt hiszem, a Dire Straits békés volt, de nem unalmas.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2799 üzenetére
Érdekes az az interjú-bejátszás a 2. videó elején. A tagok nyilatkoznak, hogy milyen zavaró, ha a színpadra viszik az ellenségeskedést. A dobos mondja, hogy egyszerre volt mérges és szomorú, és nehezen kaparta össze az energiáját, hogy koncentrálni tudjon, hogy "ott legyen", és ez mennyire unfair a közönséggel szemben, akik kifizettek egy rakás pénzt...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2797 üzenetére
Ez jó! Nem ismertem, köszi.
Most kezdtem el A megfagyott világot (Ken Follett). Páran mondták, hogy a trilógia első része, A titánok bukása jobb. Így 177 oldal után nekem nem tűnik gyengébbnek, de majd meglátom.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2794 üzenetére
A Titánoknak még csak az első részét olvastam, szerintem nem janeaustenos, inkább csak a korszak, amiben játszódik, az közös bennük, nagyjából. Engem egy kicsit a Csengetett mylordra emlékeztet, nem a stílusa persze, inkább a társadalmi viszonyok, igaz, az az I. vh. után játszódik.
Lawrencetől még nem olvastam semmit, de hallottam, hogy jó. Na, majd egyszer annak is eljön az ideje...Még Rowling új könyvével sem végeztem. Nem kéne ennyit neteznem. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2792 üzenetére
Ha kölcsönadják, majd elolvasom.
Te mind a hármat olvastad? -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2790 üzenetére
Mjuzik:
Az éhezők viadalát olvastam, szerintem nem rossz, de nem is jó...egyszer el lehet olvasni. A filmre kíváncsi lennék, jobb-e, mint a könyv.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2788 üzenetére
Ezektől az íróktól még nem olvastam, fantasyt Terry Pratchettől igen, azok nagyon jók és humorosak. Goodkind amerikai, nem? Akkor miért nem szerezhető meg angolul?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2782 üzenetére
Nagyon jó, nem túl nehéz, de tőmondatoknál azért kicsit bonyolultabb.
Szerintem vágj bele, ha az alapokkal tisztában vagy, menni fog, a motiváció a lényeg, vagyis válassz olyan könyvet, ami rettentően érdekel, és lehetőleg nincs meg magyarul, így nincs csábítás, hogy lessél. Én úgy csináltam, hogy szorgalmasan szótáraztam, nem siklottam el egy szó fölött akkor sem, ha anélkül is érthető volt a szöveg. Így a szavak automatikusan megtanulódnak, egyenként tanulni őket fárasztó és felesleges, jobb, ha szövegkörnyezetben vannak. Az íróknak megvan a saját szóhasználatuk, pl. a Potter 7. részét már szótár nélkül olvastam. Eleinte fáradságos, bár én szeretek szótárazni, de az első 7-8 könyv után rájössz, hogy nem is olyan nehéz, sok ész se kell hozzá, csak az a lényeg, hogy nagyon el akard olvasni az adott könyvet. Csak el kell kezdeni, és ha már ott tartasz, hogy 3-4 oldalnál nem kell szótár, az már sikerélmény, és arra ösztönöz, hogy folytasd. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2777 üzenetére
Fura ez a Jane Austen. Akkor szerettem meg, mikor kb. 6-7 éve elkezdtem angolul olvasni. Addig talán csak egy könyvét olvastam, már nem tudom, melyiket. A történetei ugyanazok: ifjú hölgy szeretne férjhez menni, szerelem, hozomány, társadalmi elvárások, hímzés, kerti séták...Viszont a stílusa megfogott. Azok a régies nyelvezetű, bonyolult körmondatok angolul igazi kihívás volt. 6-7 könyvét elolvastam, szerencsére a városi könyvtárban nagy a választék, Dickenstől Ed McBainig, Mario Puzo...Tényleg, a Keresztapa könyvben is jó, persze a filmeket láttam először, imádom a maffiózós sztorikat. A Maffiózók sorozat is tetszett, még pont belefér a kifinomult ízlésvilágomba (a la old rocker
).
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2773 üzenetére
Az jóóó!
"Záporeső zivatar, jó az anya jót akar" - ennyire emlékszem belőle. Meg valami ürgeöntésre. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2757 üzenetére
LOL!
Kontyom nincs, szemüvegem sincs, és bár mindenféle színű hajam volt, a hupikék valahogy kimaradt.
Majd egyszer szeretnék a hóemberre egy virágos kalapot.A linkelt cikkel egyetértek, a káromkodásnak megvan a helye, nem is zavar, sőt, nevetni is tudok rajta, ha stílusos. Én nem szoktam, mert nem illik. De van, akinek jól áll, és kifejezetten tetszik, szóval nem ítélem el minden esetben.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2731 üzenetére
Az esztékás téma nem zavar, sőt, ha barát az illető, akkor komolyan érdekel.
Az a legrosszabb, mikor hajszárítás közben egyfolytában beszél a k. ( - mint kedves, nem az a másik ká betűs!) vendég. Elmondom háromszor, hogy: nem hallom! Aztán már csak bólogatok...
Rengeteg ilyen van...
Bejön, kinyitja a száját, és csak akkor csukja be, mikor kimegy (vagy akkor se!) Egyszer, mikor elment az egyik ilyen szómenéses, akkora csend lett az üzletben, hogy tisztán hallatszott az egyik tanuló őszinte, ártatlan kék szemű motyogása: Most akkor kit öltek meg? A taxisofőrt, vagy a nagybátyját? -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2729 üzenetére
Sirály!
De komolyan...Éltesebb nők nagyon szívesen mesélnek gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgokat. Miért??? -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2727 üzenetére
LOL!
Fodrászkodás közben a kedves és kedvetlen vendéget illik szórakoztatni, de legalábbis érdeklődést mutatni az általa felvetett életbevágó kérdések iránt. Pl. az egyik részletesen elmesélte a férje emésztési szokásait, problémáit. Megtudtam azt is, milyen színűt hányt aznap reggel. Na, akkor jól jött volna egy füles! Az orcájára, egy jó hatalmas! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2725 üzenetére
Még nem sikerült végighallgatni, de tetszik!
+ kéne egy kis nyugi, mert háttérzenének nem az igazi, jobban szeretek koncentráltan zenét hallgatni, csak arra figyelve... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2723 üzenetére
Hallgatom...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2712 üzenetére
És Black Sabbath! [link] - igaz, ez új, de a hangzás régi.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2662 üzenetére
Ezt nem láttam.
Nekem még kéne néhány kiló az 50-hez, úgyhogy ebben lehet valami... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2589 üzenetére
Rossz lehet a fogyni vágyóknak, de hízni se könnyű annak, aki nem hajlamos rá.
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2586 üzenetére
Elteszem akkorra, amikor cukorbeteg is leszek, pont benne vagyok az optimális kategóriában.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2586 üzenetére
De ez csak a 2-es típusú diabéteszre vonatkozik, nem? Aki nem cukorbeteg, arra nem, azt hiszem. De nem vagyok benne biztos.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2572 üzenetére
"Szabadulj meg az érzelmi alapú evés béklyójától!"
Nekem inkább az érzelmi alapú nem evés béklyójától kéne...
Az önhipnózis tényleg jó módszer. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2563 üzenetére
Igazad van, csak old rocker ajánlása alapján jobbra számítottam. Vagy az volt a baj, hogy laptopkijelzőn néztem.
Ezt a Vakrandit még nem láttam, majd később megnézem, köszi!
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2555 üzenetére
Clostridium difficile. Lásd google.
Nem vagyok szirupos történetekre vevő; de az élet a legjobb forgatókönyvíró. Kevés meghatóbb és torokszorító, a maga nemében izgalmas, fordulatos filmet láttam. A színészi alakítások teljesen hitelesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2550 üzenetére
Régóta ismerem őket, sok számukat kedvelem is, s bár kétségtelen, ebben a műfajban igényes zenét játszanak, képzett zenészek, de... nekem ők már egy picit keményebbek, vagy elvontabbak a kelleténél, tehát ez a banda azért nem volt benne nálam a top tízben.
Viszont most megint találtam egy eddig általam nem ismert koncert változatát a hard rock nagy himnuszának, a Child in time-nak. Végignéztem, hallgattam az ezer és ezerszer meghallgatott számot és azt mondtam:
aszentségit! Ez megismételhetetlen, mint Beethoven, Mozart, Paganini stb. Velük kiveszett valami a rockzenéből; valami virtuozitás, valami utánozhatatlan hangzás és ritmus, ami sosem fog avíttként hatni.
Micsoda hang!!!! Micsoda virtuóz orgonista! (Nyugodj békében, Jon...) Micsoda virtuóz gitáros!
és micsoda zenei remekmű, toronymagasan kiemelkedve a többi közül, ebben a műfajban...
[link] -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2550 üzenetére
Nekem a nevük ismerős, nem rossz...
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2504 üzenetére
Ebből a Stary Night a kedvencem.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2501 üzenetére
Hát, ez a Sade nem az én zeném.
Én erre szoktam mosogatni, megvan az egész koncert CD-n. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2499 üzenetére
Nekem első hallásra ritkán tetszik valami (Rory a kivétel!).
Ez olyan lazacsávós.Nem rossz.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Norbert cuki!
Később kiderült, hogy lány, és Norberta lett. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2480 üzenetére
Azt sejtettem, hogy nem Fabergé tojások!
De azt a kis sárkányt a Potterből lopták! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2478 üzenetére
Hűha, ez igen!
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2469 üzenetére
Pontosítsunk. A Dios korszakból a Heaven and Hell nagylemez az, amivel Dio kirántotta a kátyúból a Black Sabbath szekerét és az amerikai piacon elég sok borsot tört Blackmore orra alá. A címadó szám végén érdekes a befejezés, amin erősen érződik a Rainbow korszak hatása. Utána viszont Dio és a Sabbath... nem jó párosítás. Dio szóló pályafutása, az már igen, Vivian Campbellel és Vinnie Apicce-szel. Egyébként Dio a 2001?-es Koncerto for grup and orchestra koncerten fellépett a Deep Purple-lel, saját számain kívül a Smoke ont the watert énekelte duóban Ian Gillannel. (Gillan hátraszólt: hey, Ron! - és Dio lőn.) Ami feltűnt nekem, hogy Dio énekhangja megőrizte erejét és szépségét, míg Gillan hangszálai már kissé elnyűttnek tűntek.
Egy biztos: Dio olyan énekes volt, aki egyaránt képes volt a pöttöm termetét meghazudtoló gatyaszaggató bömbölésre és a lírai intonálásra.
[link]Ennek ellenére: az a nyers, originál blekkszabatos hangzás Ozzyval a tökéletes; s legyünk őszinték, a vén tróger hangja se rossz.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2463 üzenetére
Olvasás közben nem szeretek zenét hallgatni, csak célirányosan. Eddig ez a szám elkerült.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2461 üzenetére
Így első hallásra, egész jó.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2458 üzenetére
Régóta ezt ugatom. A melegek felvonulásai: rossz PR. Ennél csak egy a rosszabb: a "normális" emberek reakciói. 2010-ben, még a választások előtt egy jobbikos atyafival vitatkoztam. Mint igazi hungarotalibán: maj' ők mennek, oszt adnak a mocskos burnyákok pofájának... És nem tudtam meggyőzni a következőkről:
"Ha tojásdobálás és ellentüntetés helyett arra szervezkednétek - én ezt tenném, ha a fajmagyar jobbik vezetője lennék (szerencsére ennél valamivel több, homo sapiens vagyok,) - hogy a felvonulás idején lehetőleg senki ne járjon - legalábbis kíváncsiskodóként az Andrássy úton; az ablakok legyenek becsukva, függönyök elhúzva; egy pisszenés se szóljon a felvonulók ellen, az többet érne minden tiltakozásnál. És nem vette be a kib@szott bikkfa agya: gondolj bele: milyen félelmetes lenne egy néptelen úton parádézni! Gondolj bele, milyen ijesztő és nyomasztó lehet egy zenekarnak, ha a koncerten kijön játszani és üres a nézőtér... Egyszerűen hiányzik belőlük az empátia, a másik gondolatmenetébe való beleélés képessége; csak azt szajkózta, akkó is, nehogymá a mocskos buzik büntetlenül parádézhassanak.... Azzal is hiába érveltem: a rendőrség - emlékszem - valami iszonyatos költséggel vonult fel, biztosítani a meleg büszkeség menetet; micsoda politikai pofont lehetett volna utána adni, feleslegesen herdálják az adófizetők pénzét. Lám, a rendőrség nagy erőkkel kivonult, de még csak egy hangos szó sem volt... Neeeem, ellentüntetés kell, meg bla-bla.
Pszichiáter ismerősöm egyet értett vele: igen, ha le akarnák szoktatni a melegeket a demonstrálásukról, ez lenne a leghatékonyabb eszköz. -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2436 üzenetére
A gyereknevelés a legkényesebb téma. Véleményem szerint egyedi, eseti elbíráláshoz (pártatlanhoz) kellene kötni. Mert alapjában véve a gyerek sok zaklatásnak, csúfolásnak lehet miatta kitéve. De szívesebben bíznék rá két normális melegre egy gyereket, pláne egy árvát, mint egy részeges, sazdista, erkölcstelen stb. hetero házaspárra. Nem lehet ebben az ügyben kijelenteni: meg KELL engedni, csak azt, meg LEHET engedni.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2430 üzenetére
Malmsteen
kraki Nincs mit, nézz be máskor is!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2404 üzenetére
Ki gondolta volna, hogy egy kábeles téma ilyen indulatokat szül?
Nem is sejtettem, hogy a kábeleket be kell járatni...Hogymikvannak...! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2402 üzenetére
wiki:
"A homeopátiás szerek előállítása a klinikai tesztek kihagyása miatt minimális költséggel jár, ezért a konvencionális gyógyszereknél nagyobb lehet a haszonkulcsuk. Placebóként való alkalmazásuk esetén azonban figyelembe kell venni, hogy a drága gyógyszereknek gyakran nagyobb gyógyerőt tulajdonítanak a betegek"
Ez így van. Az olcsó cuccokban nem bíznak. De ha valami méregdrágát megvesznek, képesek bármi áron bebizonyítani, hogy használ. Még önmaguk előtt is. Persze nem mindenki, de találkoztam már jó pár esettel.
Pl. hajfestékek, samponok, hajszeszek... -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2399 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember... Nekem mindig magas volt a húgysav-szintem és tele voltam kövekkel. A legutóbbi kontrollokon az urológus megállapította, hogy nyilván "homokozok", mert szépen elfogytak a köveim. Portiront (losartan) szedek két éve a magas vérnyomásomra és naponta 500 mg C vitamint tolok. (Utóbbiról sokáig azt tartották, elősegíti a kőképződést; aztán rájöttek, inkább ellenkezőleg - persze ez függ a kö összetételétől.)
Az infarktusom óta rosuvastatint (xeter) kellene 20 mg-ot szednem esténként, hát, én ebből kb. minden 3. nap 10 mg-ot szedek, mert a koleszterinszintem ettől is határon belül van, de éppen elég a más okból fennálló izom és ízületi fájdalmaim... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2396 üzenetére
Nem is mondasz hülyeséget.
Az irodalomnak is lehet placebohatása, mint bármely művészetnek. A zenének pláne. Aporfilmeknek is.Vagy nem is placebo...
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2306 üzenetére
Természetesen, csak nem értem.
Holdfény: Egy nevemre szóló zsíros bankbetét engem is meggyőzne, az égő csipkebokrot meghagyom másnak.
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2290 üzenetére
LOL, mellőzve van legalább a fele országos szinten...
Nagyon felpörgött a topik ettől az erkölcstan témától. [link]
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2296 üzenetére
Ez csak a magyarázata.
Ne tégy hamis tanúvallomást! Tehát másról, más kárára ne hazudj!
És akkor mi van az úgynevezett "kegyes hazugsággal"? -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2296 üzenetére
A sekrestyébe, a harangozóval...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2290 üzenetére
Az a baj, hogy nem engem tanítanak erkölcstanból... a tiszta, szűzies Oldrokker és Ozzy Osbourne...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2227 üzenetére
Itt egy komment a Bad sex award-osok közül:
"Olivia gasped as she beheld my two-and-a-half inches of raw, unfettered manhood.
-
"May I worship it?" she timidly inquired.
-
"Yes," I answered. "But first, you shall have to EARN that right."És erre a válasz:
"Sounds you need to find a publisher because that is literary gold my friend-"
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2231 üzenetére
Emlékszem, Rowling egy interjúban azt mondta, hogy Charley - Ron bátyja - jobban szereti a sárkányokat, mint a nőket. Aztán egy másik alkalommal megjegyezte, hogy Dumbledore homoszexuális. Ezt vajon miért mondta? A könyvben szó sincs erről.
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2227 üzenetére
A rossz szexért jutalom jár? Nyugaton minden jobb....
XD -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2223 üzenetére
Szökött rab még nem, de tiniszex már volt, a 79. oldalon!
Hm...Kicsit lájtosra sikeredett... Hiányolom Rowling fantáziadús ötleteit!
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2223 üzenetére
Minden szökött rab ezt mondja.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2204 üzenetére
"...a terjengős leírások csöpögnek az unalomtól" - ez igaz, az első 100 oldalnál nem is olvastam tovább.
Egyet viszont nem értek: ha a H. Pottert megemlítik, valahogy mindig hivatkoznak a Gyűrűk urára, hogy az is milyen szuper. Szerintem ég és föld a különbség. A Potterben nincs egy uncsi oldal, de még egy féloldal sem! Még a leírások is varázslatosak. A jellemek...elbűvölők!Nekem angolul jobban tetszik, de a fordítás se rossz.
#2203 BomiBoogie Hát épp ez az! Ha én úgy érzem, hogy hat, akkor hat!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #2204 üzenetére
Ezt most nem olvasom el, nehogy szpojlerezzen (tudom, tudom, a csapból is a film folyik, de azért annyira már nem emlékszem az eseményekre, hogy abból összerakjam), viszont azt tudom, hogy rám anno nagy hatással volt. Mindenki azt ír, amit akar, a netre bárki feltehet bármit.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #2166 üzenetére
Olvastam, de régebben, úgyhogy nézzétek el nekem, ha az egész Gyűrűk Ura mitológia nincs a kisujjamban. Bradburyhez pedig nem volt még szerencsém.
Egyébként a félreértések elkerülése végett angol nyelven olvasnám őket, nem pedig Tarkanul.
-
finest
addikt
válasz
philoxenia #2166 üzenetére
LOL, ki tudja, h mit olvas ki belőlük idegen nyelven!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2140 üzenetére
Cselló négykezes!
Vajon Old rocker is játszott ilyet?finest Yesss, cool!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2106 üzenetére
Most hallgatom.
"Géééza! Halkítsd máááár le a tévééét!!!"
"Melyik??? Tudod, az az izé, aki nagyon tud focizni!!!"Lastoutlaw Szerinted avíttas? Lehet uncsi persze, ha már sokszor hallottad. Tessék, itt van az, amit pl. nem tudnék megunni: Halló!
Üdv a birodalomban!finest Nem tudom, old rocker fogja-e, de én értékelem, hogy az első hozzászólását az én blogomba írta.
Pláne, ha direkt ezért regelt!
mave13 A tears of the dragon szuper! Az egyik kedvencem.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2104 üzenetére
Ez jó!
Dr Bubó rulez!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2102 üzenetére
Kandúr.
Nem nyávog!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2100 üzenetére
Ezt a macskásat se szeretem. Egy-két alkalommal még elmegy, de elcsépelt lett, uncsi.
Na ez nem nyávogás! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2098 üzenetére
De ez olyan nyávogós!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2094 üzenetére
Ez jó lehet, még nem láttam, köszi!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2084 üzenetére
Hűha! Ötletes!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2079 üzenetére
Cseles Zéká!
finest Oh, azok a szexi jáccóruhák! LOL!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2074 üzenetére
Mélyen tisztelt moderátor úr!
Ha még egyszer ide meri írni Z.K. nevét, moderátorhoz fordulok, hogy tíccsák ki innen!!!mave13 Ez már tényleg inzultus!
Ha a kísérleti egereid ezt meghallgatnák, sírógörcsöt kapnának, az tuti!
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #2071 üzenetére
Ezért a zenei inzultusért én főbe lövetném őket...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #2002 üzenetére
Nem rossz!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1996 üzenetére
Úgy látszik, tényleg nem vagyok mindenevő.
Ez egy borzalom. Szerintem. Talán (de csak talán!) még a Rammsteinnél is szörnyűbb. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1994 üzenetére
Hát, tud, de ez a szám olyan nyávogós. Csajos.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1992 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1981 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1974 üzenetére
Terápia
2 napja nézem, egész jó! -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1936 üzenetére
fogalmam sincs. A kiadó nem tud attól elszakadni, hogy konferenciákon, orvosoknak árusítsa... De még az is elamatőrködik. A múltkor (nagy félve) bejelentették a könyvet: a szünetben az összeset elkapkodták, előjegyzéseket vettek fel.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1933 üzenetére
Hát igen... a könyv nyomdai minőségre nagyon exkluzív, nyilván a benne szereplő orvosoknak, akik egyben partnerei is a kiadónak, akartak kedveskedni. A magas nyomdai költség horror árat implikált: 4300 Ft. A lányom háziorvosa is tud (többek között) a könyvről, mint mondta, maaajd megveszi. Sose fogja, ahhoz túl drága.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1895 üzenetére
Nézd meg. Igaz, a végére egy hállivúdi nyál jelenetet bele kellett rakni, de megrázó film, megtörtént események alapján. Szomália, 1993. "Csak a holtak látták a háború végét." Platon
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1891 üzenetére
A képek: Black Hawk Down - zseniális film.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1886 üzenetére
Gut. Sehr gut, Johann.
Viszonzásul egy régi nagy-nagy dal, David Lee Roth előadásában, aki a legszőkébb néger... mármint a hangja.
Tobacco road
[link] -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1886 üzenetére
Ez tényleg jó, mintha már hallottam volna...[link]
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1833 üzenetére
A korai Purple egyik gyöngyszeme. Előfutára a Concerto for group and orchestra-nak.
Moonlight:
A film jó, kár, hogy zeneileg túl sokat foglalkozott a black és trashmetállal. Pont a film végén a Metallica számban kevéssé kivehető gitárszóló a Master of puppets-ből csillantaná fel - pl. - ennek a műfajnak a szépségeit és a gyökereket a komolyzene irányába.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1835 üzenetére
Naháááát! Erről még csak nem is hallottam!
Most sajnálom csak igazán, hogy nem egyszemélyes üzletben dolgozom./A kolléganők (1 kivétellel) 2 percet, ha kibírnának ebből. A Kossuth rádiót 5 perc után átváltják a gagyizenére. De legalább nem a nótásra...az még szörnyűbb lenne.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1833 üzenetére
Hű, ezt még nem láttam. A számot ismertem, szeretem én is, jó volt újra meghallgatni. Klasszikusok ha összejönnek...Az Anthem-et nem ismertem, tetszik az is, köszi!
Az ilyen zenét elhallgatnám egész nap. Kár, hogy nincs egy normális rádióadó. Nótarádió bezzeg van.
A munkahelyemen meg csak a gagyizene szól, valami borzalom, Rádió M Miskolc. Fujj.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1819 üzenetére
tudom, egyik kedvenc könyvem... a végét szoktam idézni - ekkor megpillantottam az Öreget ..... egymással szemben térdre rogytunk a repedezett kövezeten, mint két szumó birkózó. Az Öreg eltátotta a száját, mintha ordítani akarna..." Nem lövöm le a poént.
Vidámabb: fiatal feleség az őt hátulról félig átölelő férjnek: suttogj nekem piszkos dolgokat... Férj a fülébe: konyha, fürdőszoba, nappali...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #1777 üzenetére
vagy valami gellert kapott az ízlése az óviban... még hogy én ronda... bahhh
..... na, jó..... de csak 1 kicsit... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1732 üzenetére
Audrey Niffenegger? Ő írta az időutazó feleségét. a film
Azt mondják, könyvben jobb, de nekem a film is tetszett. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1708 üzenetére
Párszor már hallgattam Buddha bar-t. Nem rossz, csak hangulat kell hozzá.
Ha már szitár: Ravi Shankar Ezt a videót most találtam, szerintem érdemes megnézni!Old rocker Huhhh, az az interjúúú...! Mit mondott neked?
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1680 üzenetére
LOL!
na, majd később áttanulmányozom...:-)
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1665 üzenetére
De jó neked! Majd ugye elmeséled? De szó szerint ám!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1661 üzenetére
Hűűűű, de cuki sapkád van!
Lehet nekem is ilyen? Igazán jól áll.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1661 üzenetére
LOL!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #1659 üzenetére
Ez eszembe se jutott.
És miket költöttél magadról?
Képzeld, nekem egyszer sikerült majdnem szívinfarkat okoznom a gimis angoltanárnőmnek. Legalábbis olyan képet vágott, mikor angol szóbeli érettségin kihúztam a tételt, és visszaadtam, kértem másikat. Azt hittem ,lefordul a székről! Utána meg is jegyezte jó mérgesen, hogy legalább a fülébe suttogva mondtam volna, akkor ő diszkréten adott volna másikat. -
Realradical
őstag
válasz
philoxenia #1628 üzenetére
Semmi sajna. Erre nagyon jó a goodreads, eszméletlen jó ajánlásokat ad.
A linket mentettem, mostanában nagyon rákattantam a dark fantasy-ra. Egy hosszú melós nap után jól esik egy kis belezés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest