- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart #26 üzenetére
Az 1984-et olvastam. Orwelltől az Állatfarm is nagyon jó.
"a tömegek általi fogyaszthatóság megköveteli a szimplicitást. "
Ezt majdnem akkora tragédiának tartom, mint az "ember"-ét.
Nemrég kölcsönkaptam egy mai bestsellert, - régen is volt ilyen, csak akkor a szerzőt Sexpírnek hívták - Suzanne Collins: Az éhezők viadala. Maga a sztori nem lenne rossz, de a stílus......ennél egyszerűbb szöveg csak a 3.osztályos olvasókönyvekben van. Nem nézem le azokat,akik elolvassák, én is megtettem, úgy kutyafuttában, ha a munkahelyemen épp ráértem egy-egy félórára. Haza nem viszek akármit. A filmet nem láttam, de egyszer majd megnézem.A Zabhegyezőt olvastad? Régi kedvencem.
-
moonlight115
őstag
válasz
Crystalheart #23 üzenetére
Sweetheart, ha én felsorolnám az összes klasszikust, akiket olvastam, könyvmolynak hívnának, de én a múnlájtot jobban csípem.
Galaktikus Könyvmoly persze még lehetek.
Zolától a Tisztes úriházat, a Nanát, és a Hölgyek örömét olvastam. Ahogy mondod, tényleg zseniális. A Vatikán indexre tette, ezt csak kedvcsinálóként említem, naturalista stílusa és korának képmutató erkölcseit leleplező, akkoriban felforgatónak számító írásai miatt.
AusWolfi, Az ember tragédiáját én is szeretem. Van benne fantázia. Na jó, nem annyi, mint a Potterben, és Terry Pratchett Discworld-jének képi világa és humora is hiányzik belőle, de csak ajánlani tudom azoknak, akik egy kis régimódi fantasy-thrillerre vágynak.
-
AusWolf
őstag
válasz
Crystalheart #23 üzenetére
Madách: Az ember tragédiája örök kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest