- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ubuntunak az oldalán volt már erre egy videó ami igazából csak techdemó volt hogy ilyet terveznek, de annyira nem bonyolult a történet.
dokkolsz, jön sms, asztalon látod az értesítést, válaszolsz rendes billen. hívás jön, felvillan meg csörög egy figyelmeztetés az asztalon, bt fülessel meg tolod neki. aki 100+k-s telót használ meg tablet-netbook-asztali gép dokkolókat még legalább ilyen összegben, az ne mondja hogy 10k körül kapható teljesen korrent bt fülesre már nem futja, főleg hogy kocsiban ígyis úgyis használni kell valamit, akkor miért ne legyen vezeték nélküli?
-
törölt tag
azt nem értem hogy miért nem lehet egy külső bölcsőt adni amire majd én kötök olyan megjelenítőt amilyet szeretnék? nem nagyon szeretem az ilyen dokknak dedikált monitorokat, főleg mert nem nagyon lehet cserélgetni, az igényekhez igazítani, és persze gondolom felára is lesz az ilyen modelleknek ha egy egész palettát építenek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest