- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Én még mindig azon agyalok, hogy mi van, ha jön egy újabb cpu, és dupla annyi lába van neki? Mert ez a tendencia PC-nél és telefonoknál is, csak telefonokban nem látjuk. Ráadásul ezek nem olyan apró kis lábak kell legyenek mint a procin, mert ugye felhasználó kezébe kell adni és elgörbíti.
Huhuhu akkor már egy új alaplap is kell hozzá. Nade akkor már semmi nem kompadibilis mert máshol vannak a lyukak. Vagy ez olyan lesz mint a Lego kocka és a Duplo kocka, ahol 4 Lego kocka kitesz egy Duplo kockát? Tehát mondjuk minden második lyukba kerül csak érintkezés?
Szerintem elektronikailag is annyi akadálya van ennek a dolognak, hogy csak egy kis hírverést csináltak neki de semmi több.Plusz ha meg is csinálják, én az igazságtalan kapitalista hozzáállást érezném az egészben. Egy mostani telefonban eléggé össze vannak sűrítve a dolgok, több szinten több rétegben. De itt ha én akarok microSD kártya olvasót lehet le kell mondanom a BT-ról, mert már nem fér egyszerűen. Holott ez a két dolog egy normális telefonban körömnyi helyen elfér egymás felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest