Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

Én még mindig azon agyalok, hogy mi van, ha jön egy újabb cpu, és dupla annyi lába van neki? Mert ez a tendencia PC-nél és telefonoknál is, csak telefonokban nem látjuk. Ráadásul ezek nem olyan apró kis lábak kell legyenek mint a procin, mert ugye felhasználó kezébe kell adni és elgörbíti.
    Huhuhu akkor már egy új alaplap is kell hozzá. Nade akkor már semmi nem kompadibilis mert máshol vannak a lyukak. Vagy ez olyan lesz mint a Lego kocka és a Duplo kocka, ahol 4 Lego kocka kitesz egy Duplo kockát? Tehát mondjuk minden második lyukba kerül csak érintkezés?
    Szerintem elektronikailag is annyi akadálya van ennek a dolognak, hogy csak egy kis hírverést csináltak neki de semmi több.

Plusz ha meg is csinálják, én az igazságtalan kapitalista hozzáállást érezném az egészben. Egy mostani telefonban eléggé össze vannak sűrítve a dolgok, több szinten több rétegben. De itt ha én akarok microSD kártya olvasót lehet le kell mondanom a BT-ról, mert már nem fér egyszerűen. Holott ez a két dolog egy normális telefonban körömnyi helyen elfér egymás felett.

Új hozzászólás Aktív témák