Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Bazz, nekem van a deszkán Killer Ethernet, de még a jól bevált (és úgy néz ki, lassan Legacy státuszba kerülő) hagyományos driver van fent hozzá. Meg én saját megfontolásból egy ideje DualLAN-os lapot veszek, és ezek mellett van otthon egy PCIE-LAN kártyám dugiban, mert volt hogy még így is szükség volt rá... (Tehát most azért védett vagyok, az Atheros chipes Killer, az Intel, meg a Realtek eszközeimmel ez ellen.
-
Zotya84
őstag
Az UWP hálódriverrel csak az lesz az igazán szép, ha valahogyan kijön egy hibás driver, amitől megbénul a hálókártyád. Visszaállni a régire nem tudsz, frisset letölteni nem tudsz, mert csak Storeból lehet, szóval marad a másik hálókártya, más gyártótól származó vezérlővel. Mert az ugye minden alaplapon alap, hogy két külön gyártótól van integrálva min. 2 kártya, vagy mindenkinek van otthon egy PCIe/USB kártyája, amihez nem az a driver kell.
De ugyanez igaz az olyan hibára, amikor újraindítás után nem lesz képed. Akkor vadássz hirtelen egy más gyártótól származó VGA-t, hogy legalább lásd, hogy mif@szvan éppen...
Úgyhogy, mindent összevetve, nem tartom jónak az UWP-s drivereket semmilyen körülmények között, még úgy is, hogy látom az előnyét. De sajnos több a kockázat benne, mint az előny, amit hoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest