Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi!
Valóban nem tudtam kitérni pár dologra, szerintem akkor sem sikerült volna mindent lefedni, ha kétszer ilyen hosszú (és fele ennyire olvasmányos) az írás. Az eltérésekre az egyes telefonok tesztjeiben igyekszünk kitérni, úgyhogy szerintem két cikk elolvasa után nagyjából teljes lesz a kép. -
(An)Dante
őstag
Sajnos az S40 platform sem teljeen egységes. Azonos platformot használó modellek között is sok eetben tapasztalható tudás terén eltérés. Ez elsősorban annak "köszönhető", hogy a finn gyártó rengeteg helyen működtet kutató-fejlesző részleget, melyek nem mindig dolgoznak teljes mértékig összhangban, így néha egy-egy projekt nem vesz át új megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest