- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
"Te azért tartod a szifont (telefont) szarnak,mert Kis Dezső a bolt előtt vár 48 órát!(?)
Ezt hívják előitéletnek."Nem, ezt hülyeségnek hívják, próbáld még egyszer értelmezni a szöveget.
"És azokat sem értem,akik az ára miatt húznak le valamit,attól hogy drága még lehet jó,és megint más kérdés hogy megéri vagy nem."
Ez így van. Nem mellesleg nem igazán szeretem, amikor elmondják, hogy mennyire nem érte meg nekem valamit megvenni. És még meg is magyarázzák, miért nem. Pedig azt, hogy nekem mi mit ér meg, én tudom jobban.
-
pufferzóna
tag
"Attól hogy a cég ellenszenves,mint telefont,mint rendszert,és minőséget el lehetne ismerni."
Hogy ez ne történjen meg, arról az agresszív és ezért sokak számára ellenszenves üzletpolitikát folytató nagyvállalaton kívül a telefon és a rendszer hiányosságain (egyes esetekben elmaradottságán) túlmenően az iPhone-tulajdonosok egy része maga is tehet. Akkor például igencsak nehéz bármilyen elismerést várni, amikor egy egész ország röhög és szánakozik az üzletek előtt éjszakázó birkákon, vagy amikor a fanatikusok egy része az iPhone iránt érzett vallásos áhítatában csúcskategóriába tartozó, konkurens termékeket titulál használhatatlan szarnak...
-
pufferzóna
tag
válasz
innapp31 #140 üzenetére
"Én nem vagyok elfogult, egy apple termékem sincs még, de kezdem azt érezni, hogy manapság már divat lett lehúzni őket."
Ne csodálkozz rajta, a túlzásba vitt hype, a nevetségességig fajuló pereskedések hosszú sora és a többi operációs rendszer erőteljes leszarozása megszülte a természetes ellenreakciókat és az Apple sokak szemében ellenszenves márkává vált.
-
pufferzóna
tag
(#114) sien: "ahogy azt lentebb írták, minden új szifonnál felsoroltak ellenérveket, miért csak analfabéta eszkimók veszik meg fókazsírlámpás talpának. és valahogy azért tolják az eladási számokat durván."
Hagyományosan a trendiségfaktor az iPhone legnagyobb erőssége, az viszi a darabszámokat is. Az iPhone-os ismerőseim legtöbbje úgy vett iPhone-t, hogy a környezetében egy-két lelkes Mr. Hype meggyőzte arról, hogy semmi más nem érhet a csodatelefon nyomába, minden más proliknak való, működésképtelen szar.
(#121) privacy99: "Nem értem, mit kellett volna hoznia."
Valami olyan innovációt várt mindenki amivel túllép magán. Erre egy ikonsorral több lett függőleges irányban és megváltozott az ideális képátló meghatározása.
-
pufferzóna
tag
válasz
privacy99 #17 üzenetére
"Az iPhone 5 miért is nem durrant akkorát?"
Mert messze nem hozott olyan innovációt, amit sokan vártak, miközben maradtak a hátrányok és lett néhány nem várt, új hiba is (pl. ritka nagy égés a térképpel, kopás a készülékházon). És ha megnézed, a legjobb teljesítményt egyértelműen az amerikaiaknál aratta, máshol az android térnyerése volt látványos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest