- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ezúton szeretnék minden kedves Fórumozónak boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni!
Valamint kívánom ugyanezt a Tisztelt Szerkesztőségnek hozzátéve azt, hogy köszönöm a sok egyre színvonalasabb cikket.
Jómagam 2005 óta követem az oldalt, azóta csak az alapján veszek telefont, hogy előtte itt megkeresem az adott készülékről írt tesztet. Regisztrálásra viszont csak idén vettem rá magam, nem vagyok nagy fórumozó, de itt tényleg egy elég komoly közösség alakult ki. Jó érzés segíteni másoknak és jó érzés az is, hogy a kérdéseimre ugyanolyan kulturált választ kapok, mint amilyet én igyekszem adni. Persze kisebb-nagyobb viták elkerülhetetlenek, nálam is van egy szint amit már nem tudok tolerálni, de szerencsére erre nem került túl gyakran sor.
Látom, hogy elég sokan írtak ötleteket az oldal fejlesztésével kapcsolatban. Én nem vagyok szakértő és nem is okoskodni szeretnék, de talán ha nem sértek meg vele senkit én is leírnék néhány gondolatot ezzel kapcsolatban. Sokan írták azt, hogy az akkumulátorokkal többet kéne foglalkozni, ehhez a társasághoz csatlakoznék én is, időnként egy nagyobb akksi teszt szerintem nagyon jó lenne, kategóriák alapján. Sőt én a telefonokat is kategorizálnám, hagyományos kialakítású, QWERTY-s és érintőkijelzős telefonokra, ezeken belül pedig mindegyiknél az okos és nem okostelefon kategóriát. Nekem kicsit így egyszerűbbnek tűnik, mint az idő alapján való szortírozás. Így szerintem jobban ki tudna derülni az ár/érték arányosság a minőség mellett. Ezen kívül szerintem a kereső mellé egy részletes keresőt lehetne alkalmazni.
Még egyszer leírom nem okoskodásnak szántam, pusztán építőjellegű irománynak és azt is megismétlem, hogy az nagyon örömteli, hogy a cikkek színvonala az évek során rengeteget javult. Hát ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest