Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

Ezúton szeretnék minden kedves Fórumozónak boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Valamint kívánom ugyanezt a Tisztelt Szerkesztőségnek hozzátéve azt, hogy köszönöm a sok egyre színvonalasabb cikket.

Jómagam 2005 óta követem az oldalt, azóta csak az alapján veszek telefont, hogy előtte itt megkeresem az adott készülékről írt tesztet. Regisztrálásra viszont csak idén vettem rá magam, nem vagyok nagy fórumozó, de itt tényleg egy elég komoly közösség alakult ki. Jó érzés segíteni másoknak és jó érzés az is, hogy a kérdéseimre ugyanolyan kulturált választ kapok, mint amilyet én igyekszem adni. Persze kisebb-nagyobb viták elkerülhetetlenek, nálam is van egy szint amit már nem tudok tolerálni, de szerencsére erre nem került túl gyakran sor. :)

Látom, hogy elég sokan írtak ötleteket az oldal fejlesztésével kapcsolatban. Én nem vagyok szakértő és nem is okoskodni szeretnék, de talán ha nem sértek meg vele senkit én is leírnék néhány gondolatot ezzel kapcsolatban. Sokan írták azt, hogy az akkumulátorokkal többet kéne foglalkozni, ehhez a társasághoz csatlakoznék én is, időnként egy nagyobb akksi teszt szerintem nagyon jó lenne, kategóriák alapján. Sőt én a telefonokat is kategorizálnám, hagyományos kialakítású, QWERTY-s és érintőkijelzős telefonokra, ezeken belül pedig mindegyiknél az okos és nem okostelefon kategóriát. Nekem kicsit így egyszerűbbnek tűnik, mint az idő alapján való szortírozás. Így szerintem jobban ki tudna derülni az ár/érték arányosság a minőség mellett. Ezen kívül szerintem a kereső mellé egy részletes keresőt lehetne alkalmazni.

Még egyszer leírom nem okoskodásnak szántam, pusztán építőjellegű irománynak és azt is megismétlem, hogy az nagyon örömteli, hogy a cikkek színvonala az évek során rengeteget javult. Hát ennyi lenne. :R

Új hozzászólás Aktív témák