Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Ez a cikk is bebizonyitotta szamomra hogy jo darabig nem kell lecserelnem az SGS 2-t. Sokaknak mervado az E-penis novelesre hivatott AnTuTu Benchmarkot. Gyari ICS 4.0.4-el 9867 pontot kaptam. Ez eleg jonak szamit mivel neztem ujabb szerias mobilokat es van ami joval alul teljesitett pedig azokban mar 28nm lapkara epulnek.
Dupla elnezest!
-
Butcher-HUN
senior tag
Ez a cikk is bebizonyitotta szamomra hogy jo darabig nem kell lecserelnem az SGS 2-t. Sokan mervadonak mondjak az AnTuTu eredmenyeket hat en gyari ICS 4.0.4 el virusirto off 9867 pontot kaptam ami eleg jonqk mondhato ahogy neztem az ujabb szerias telefonok pontszamait...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest