Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Csak ezek nagyon nem szólnak úgy...
az a gáz, hogy évekig nem használtam az emlegetett magnókat (igaz az egyik már 90-es évek elejei Philips, de a Panasonic az korabeli, csak egykazettás) oszt mostmár mindkét telóm megveri (N900/N95). Mindenütt kontakthibásak, ott is ahol nem lehet
egyébként nem az a bajom hogy nagy, csak nekem a tablet az ilyen:de nem ilyen: [link] és végképp nem az amit ez a nagy telefon bemutat. Baromira nem kényelmes, nem is értem hogy találták ki ezeket a marhaságokat.
-
quailstorm
félisten
válasz
enginev3.0 #49 üzenetére
nem csak az a gáz...
Én azt hittem csak a note 8 lesz ilyen ronda és ilyen hülye kialakítású, de nem, az összes Tab 3 is így néz ki. Tehát ha erős tablet kell, akkor ne samsungot, ez a lényeg... gyökerek
bezzeg az előzőeket meg bírták csinálni, persze jó laggos volt de legalább használható -
quailstorm
félisten
"A 4 Gb-nál nagyobb fájlok kezelése megoldott már az androidban?"
tudomásom szerint a samsungnál nem, de ezt ki kell próbálni, mindössze a fájlrendszeren múlik. Túl kéne lépni az őskövület fat32-őn... ott az exFAT(tudom jogdíj, EXT3-mat meg a windows nem kezel)tudomásom szerint 1080p lesz, de 24FPS...
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Fekvő módba fogva nem kényelmetlen hogy rajta van a kéz a kapacitív gombokon?
Mit gondoltok erről a NAGY telefon koncepcióról?
Szerintem esetlen, baromság. Eddig minden ott volt két hüvelykujjlódításra a sarkokban, most meg fenn az állapotsáv, lenn a gombok, landscape-et meg felejtsd el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest