- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Youtube-ra valaha fel fog kerülni a teljes adás? Nem mindenki tudja megnézni a másik videó megosztón ... A 15 perceset már végignéztem 2x is.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
mrlujoak
veterán
Az Xperia ray megjelenésekor több fórumba is linkeltem egy-egy videót, amiben elmondják - igaz angulul - hogy milyen anyagokból építkezik a ray, azok kiválasztásában ki/mi közreműködött, stb.
De magyar hírekben is olvasható volt, hogy fém keret, és minőségi műanyag hátlap, szép üveg (egybe) előlap...Ergo a fém ház lényegében igaz, csak nem teljes fém burkolatot kapott...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
PDA_FAN
tag
Köszi, OSX-em sincs, ha a Youtube-ra kikerül, majd ott megnézem.
Egyébként lehet, hogy most 89% a win penetráció, de egy mobilos oldalnak érdemes lenne a mobil platformokra jobban odafigyelnie. Nem mindig lesz ez 89%, mert nálunk is terjednek a mobil eszközök, ha nem is olyan gyorsan, mint a gazdagabb országokban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ötmilliószor le lett már írva, de a te kedvedért újra:
1. Nem csak Win alatt működik, kiválóan megy OSX-szel is
2. A myshowroom ingyen biztosítja nekünk a technikát, a sávszélességet, a szervert és a folyamatos supportot. Amíg a tévéadásokból konkrét bevételünk nulla, addig nem fogunk erre költeni havi soktízezer forintot, miközben a látogatók 89%-a Windows alól néz bennünket.
3. Nemrég jött egy külsős kollega, akinek többek között az is lesz a dolga, hogy az adásokat megvágja 10-15 percesre, s azokat fel tudjuk tenni a YT-ra.Nikk: kérlek javasolj már ingyenes és reklámmentes stremaing szolgáltatást flash alapokon, köszi.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Nikk
senior tag
Telón is lehetne nézni. Ráadásul én gondolok a környezetemre is és ha lehet ne kapcsolom be a monstrum 150W-os gépet, inkább megnézem mobilon... Az nem fogyaszt sokat...
Adobe cuccok ráadásul minden rendszerre elérhetőek... Szerintem is jobban járnátok az adobe megoldásával. A felhasználókról nem is beszélve...
DIGIC
-
PDA_FAN
tag
Megint Silverlight... ezt egy mobilos portál nem gondolhatja komolyan...
-
David75
őstag
Azt kell mondjam hogy az SE kezdi a legszerethetőbb irányvonalat képviselni android fronton. Persze bőven bele tudok kötni de a a pozitívumok feledtetik. Ez is meg az Arc is szerintem hihetetlenül gyönyörű lett, mondjuk ez élőben jön ki igazán. Nem szálnak el a kijelző mérettel és felfogják hogy vannak sokan akiknek egy 3,3" bőven elég de ettől még nem egy alsó kategóriás szart akarnak. Még rádobtak volna egy fém hátlapot akkor hihetetlen brutál lenne. Mondjuk ez az SE féle felület nekem nagyon nem tetszik de ez meg már szubjektív.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Jassz
tag
válasz magyarattila #32 üzenetére
Tükörben. Zseblámpával. Ugyanis ha csak a vakut használják még a végén látszik valami az eredményből
-
Enci1983
senior tag
Na ebben az SE telóban is találtatok hibát . No, ám akinek nem tetszik nem kell megvenni, nem tucatmobilnak szánták. No expo gomb? Jó reggelt tán aludtatok eddig? Van touchfocus és jóidő, hol itt a probléma?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
-
mhydas
tag
@ Bog:
Néztem az adást, nagyon jó kis telefon ez, de a végén mondtál egy olyat, hogy nem szeretnétek több 10-szer olvasni az üzeneteket élő műsornál, mert idegesítő...
Igazad van ebben, csakhogy megvédjem azokat is akik így tesznek, ez azért lehet, mert egyszerűen nem látjuk azt sokszor, amit a chatbox-ba írunk...én legalábbis 10-ből ha egyszer látom azonnal, akkor sokat mondok, és ezért persze hogy többször nyomunk rá az enterre....
Szerintem csak ez az ok, nekem legalábbis ez.
Amúgy csak így tovább, ez a PH/MA TV eddig a legjobb dolgok között van, ami ezeken az oldalonkon megvalósult!Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
-
mrlujoak
veterán
válasz lorincmate #26 üzenetére
Tipikus (magyar) mentalitás...
Apám, végre akad egy olyan SE modell, ami okos, meg 8 megapixeles és nincs rajta expo gomb...
Wow...
Érdekes, eddig (az Xperia PLAY-t kivéve) az összes androidos SE rendelkezett expo gombbal, de ez csak úgy mellékesen került megemlítésre itt-ott...
Most, hogy nincs, már azonnali fejvesztés...Képzeld, az übermegagigakirály 8 megapixeles 100E+ forintos Samsung Galaxy S2-n sincs...
Meg az LG 2X-en sem...
Meg szinte az összes tapis új csodán sincs, csak a SE-okon.
A ray kivétel.
Na bumm.Persze, most lesz min lovagolni, de kérem, ez a többi tapis csodán sincs, most a SE kicsit majmolja őket... Hogy is van a mondás, jót másolni...
Aki ezen akad fenn, kérem, posztolja be ellenérzését a többi, expo gomb nélküli okosmobil topikjába is...
Az ára pedig még mindig csak jobb, mint amit a megjelenéskor említettek, mert kicsivel 100 E forint fölé lőtték be, erre itt van egy jóval kedvezőbb ár.
...és persze ne feledjük, hogy ezért az árért egy Xperia arc és/vagy neo tudását kapod kompaktabb és minőségibb csomagolásban, tűéles kijelzővel!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
lorincmate
tag
2 dolog nem tetszik az ára és hogy nincs kamera gomb pedig még az X8 is van ami nem egy 90 rugós telefon.
És nem hiszem hogy a 8mp AF nem érdemelte volna meg és x8 pedig igen a gombot.F4 modul
-
=Mentor=
őstag
Meg kell hagyni, hogy jól néz ki, de a Nokia N9 szebb
-
energy_
senior tag
a végén jó beszólások vannak meg a prémium életérzés
-
Bog
HÁZIGAZDA
Fent is van, visszanézhető.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
válasz tothmaxy182 #19 üzenetére
90k környékén....
Jó kis teló.... Az SE most nagyon tudazért adás közben megmutatta pheke a troll énjét is mármint hang szempontjából
All→M8
-
sdd2
veterán
A következő adások hosszabbak legyenek. Jó volt köszönjük.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
rep3at
őstag
Jó kis adás volt, köszönjük (bár egy picit rövid).
Forward thinking. كرر
-
tothmaxy182
őstag
A műsor elejéről lemaradtam... Milyen áron várható ez a cucc?
Minden szavam magánvélemény!
-
plus44
veterán
Na hibátlan adás, korrekt cucc. Köszi
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
mrlujoak
veterán
istenkirályvagyok...
Hazaértem, vásároltam, tusoltam, most már jöhet az Xperia ray is...Az előttem szólóhoz:
A Sony Ericsson az X10 óta ezt a felbontást használja (FWVGA) a WVGA "helyett"...
Semmi extra...(#7) indigen205 :
Alapnak alap dolog, bár a többi gyártónál pont fordított a tendencia... Ott meg a kameragombos modell a ritka, a SE-nál meg az a nélküli...Egyébként pedig még jobban egyszerűsíti az alaplap tervezését, a gomb elhagyása, természetesen pitiáner mértékben...
Az Xperia PLAY sem rendelkezik kifejezett kameragombbal, ám egy app telepítésével - még csak root sem kell hozzá, meg egyéb buhera - az egyik játékvezérlő gomb nevezhető ki expo gombnak...
Az active-on, és a pro-n lesz gomb, csakúgy, mint az új mini pároson, ezen meg nem...[ Szerkesztve ]
-
kopasz7
tag
Már többször feltűnt, hogy némelyik (felső kategóriás android) telefon felbontása 480x800, másé meg 480x854. Jelent az akármi különbséget (eltekintve attól a 480x54 pixeles különbségtől)? Alkalmazások terén számít valamit ez, egyikre több alkalmazás érhető esetleg el? Bocsa a láma kérdésért de ez már böki a csőröm egy ideje.
-
rep3at
őstag
Na most jól megnézem magamnak, végre ráérek
Amúgy tetszik ez a teló.
Forward thinking. كرر
-
DJ. Ru$y
félisten
Vártam a Toshibát, de jobbulás Kájnd!!!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
sdd2
veterán
Várom a műsort.
Jobbulást dr.Kindnak[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
paatrick
őstag
Ez az egyik jelöltem az új telefon címre, szóval nagyon örülök, hogy foglalkoztok vele.
(A másik az Xperia Pro, remélem az is itt lesz egyszer, ha megjelenik végre...)6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Just486
senior tag
Na, most legalább megnézem hol tartanak a Sunyinál
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
Akoneira
tag
Jobbulást és egy nagy adag húslevest mézes kamillateával kívánok dr.Kindnak!!!!
Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10
-
fatal`
titán
Kiváncsian várom az adást. Remélem sikerül kinyomozni a várható hazai árat is.
-
UdVi86
aktív tag
Nagyon várom az adást. Tetszik ez a telefon. Kíváncsi leszek az árára.
Jó tanács a szerkesztőknek, adás előtt állítsátok maxra a háttérvilágítás időtartamát és kapcsoljátok ki az automatikus billentyűzárat. Nem rossz szándékból írom, csak emlékeim szerint volt olyan adás, ahol ez megnehezítette a dolgotokat.
-
Sztif
aktív tag
óóóó Aloha! Várom már, pont otthon leszek
Bog - összeköthető HD tévével mint az SGS 2? Ha jól tudom, ott az USB-n keresztűl lehet vmi adapterrel összekötni.- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
mrlujoak
veterán
válasz indigen205 #3 üzenetére
Kapsz változást - vagyis pont nem kapsz valamit a változással...
Kameragomb...Lassan indulok is a melóból,aztán majd otthon megnézem az adást...
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
indigen205
tag
kíváncsian várom
remélem hoz valami újítást és nem csak egy új készülékházat kapunk -
-
GALARDO
addikt
Én örülök hogy ez lesz, jobban érdekel ez a cucc.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...