Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Ha érdekel valakit, akkor itt van a telefon szétszedve:
Live with Walkman
Semmi extra, ugyan az mint bármelyik másik telefon belseje.
Az Elpida fölötti téglalap alakú IC-t nézzétek jól meg, az a telefon lelke. Az csinál mindent, az összes végfokot az irányítja, abba van a Bluetooth, a GPS, és az audio rész. -
petipetya
nagyúr
A felvett adást szerettem volna megnézni.
11:35-nél megakadt és nem megy tovább. Másnak sem? -
diegho
nagyúr
Ezt mire alapozod? Egy videóra, vagy személyes tapasztalatra? Mi (asszonnyal) kb 1 hete használunk 2db-ot. Blade-hez van viszonyítási alapom, ahhoz képest kb 50 év fejlődés, semmi problémám nincs vele. Jól érzékel a kijelző, jó a hangminőség, nem tettem le egyszer sem a fülemmel, egyetlen problémát sem tudok mondani vele kapcsolatban. Netezek is rajta, az is teljesen jó, írni is jó vele, gps 2mp alatt talált jelet egy 10m magas épület aljában wifi rásegítéssel. Szerintem semmi baj nincs ezzel és pont ez sikerült jól, nem pedig a mini és a mini pro, amiknél ott egy-egy nagyon bosszantó típushiba.
-
{Zodiac}
senior tag
Akksi időre volnék kiváncsi. Persze ha ezt nem róla írnám, biztos tovább bírná!
-
DrJános
aktív tag
Nem rossz ez.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem ledes panelt raktak bele, számomra ez érthetetlen. Bár ennek ellenére napsütésben is kiválóan olvasható. De nincs benne se tücsök és a kijelző sem vibrál. A hangszórója hangos mint állat (Bár akiben van egy kis kultúra az nem az utcán használja ezt ki. A gyári füles annak ellenére, hogy egy alapmodell igen hangos, már akinek ez számít. Én rendeltem hozzá jobbat.) Egyedül a kamera exponáló gombja még a gyengébb, de mivel a kijelzőt is lehet erre a célra használni így nem nagy érvágás.
A telenoros 45 ezres kártyás árért akárhogy is nézzük best buy.
Azt még hozzátenném, hogy 65-ér is meg vettem volna mert ezt néztem ki magamnak. De így tényleg jó vétel volt -
joey04
titán
Hát ez most érzésem szerint egy rosszul sikerült SE lett.
-
DrJános
aktív tag
válasz
{Zodiac} #199 üzenetére
Jó játék ez a szám hordozósdi. Ezt a kört még nekem is le kell majd futnom. Bár most még a kártyámon van pénz így az a K800i ben várja míg lebeszélem. Utána viszont nagyon úgy néz ki, hogy Székesfehérvárra kell majd bemennem helyi bolt hiányában.
(Telenor az van, csak vodka nincs ahonnan ki kell kérnem az egyébként telenoros számom
)
-
{Zodiac}
senior tag
hagyjuk a trollokat, megkaptam a telót, bár telefonálni még nem tudok, mert számhordozó vagyok és az még nem lett aktiválva, de már 6 órája piszkálom
elég jó kis teló
-
callmeakos
veterán
Úgy tűnik hogy ez a trollkodás össznépi sport lett. Talán ez annak is köszönhető hogy folyamatosan rászóltok/figyelmeztetitek/beszóltok nekik és a sok idióta óvodás aki feltűnési viszketegségben szenved ezzel akar villogni meg kitűnni. Ugye kezdőditt az "őstrollal" az AMD FOREVER trollal aki mára úgy tűnik elpusztult, de ránk hagyta az ivadékait. Hát a fene......
Bocha: Te meg ezt a trollos beszólást ezt fix hogy évekig még hallani fogod.
De amúgy maximális respect
-
tixem
addikt
Ennek a telefonnak a walkman részét kissé elcseszték, a füles még csak-csak, de pl a w800-omon a hangerőszabályzókkal lehetett léptetni számokat. A lejátszóban nem lehet saját EQ-t összedobni, valamint nem rendezhetem úgy a zenéket ahogy én akarom. Remélem egy frissítéssel vagy valami app-pal ezeket megoldják, mert ez így nem a legjobb
A trollok meg sz**janak szöget, pont egy olyan telefont teszteltek (volna) ami engem is érint. Remélem a szöveges tesztre fabrikáltok egy vidit ami a kimaradt dolgokra tér rá.
-
Hennet
aktív tag
ugyanezen a csengőhangon hív az én barátnőm is
-
DrJános
aktív tag
Jó akkor hanyagolom az arcszeszt
Köszi a segítségeteket.
{Zodiac} Igen van csak várni kell míg betölti az adást (több perc)
Ez után küldi el Bocha a trollokat a francba.
Tudom hülye kérdés, de azt a rész nem lehetne elmenteni az utókornak? -
{Zodiac}
senior tag
dupla
-
{Zodiac}
senior tag
holnap kapom meg cégesben 30-ért
de sajna 11:25-nél megáll az adás és valahol 14:05-től "lassított felvétel" szerűen megy tovább, de érthetetlen. tudtok vele valamit kezdeni? érdekelne a további info.
amúgy az egész tv-zésért köszönet, nem kis idő és energia
-
DrJános
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #178 üzenetére
Köszi, hogy mondtad.
Mert eddig eszembe se jutott, hogy a fóliáról fennmaradó ragasztó miatt lehet. Csak furcsa volt mert már volt kezembe érintős teló de azokhoz nem "tapadt" a kezem. Fóliával meg olyan jó volt
ÖÖÖ kikapcsolt teló aksi ki és egy kis arcszeszes zsepi tisztításra mennyire jó ötlet?
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Darellus92 #176 üzenetére
-
DrJános
aktív tag
Bocha köszi az adást, a nehézségek ellenére is.
Bármennyire is jó ez a telefon, akkor is a trollos beszólásod volt a legjobb
Darellus9
am Én is használnám, ha nem gond
Na jó tényleg jobb lesz chat nélkül az adás, nektek is meg nekünk is. -
domojko
senior tag
válasz
-
Cathulhu
addikt
válasz
-
Darellus92
aktív tag
Mivel olyan népszerű aláírásnak idézetet választani, én is így tettem...
-
DrJános
aktív tag
Milyen tapasztalatra gondolsz ? Mert nekem az első okos és droid, szal nincs ezt megelőző tapasztalatom, de gyors, az érintést hihetetlenül precízen érzékeli, védőfólia volt rajta ( de valami került a fólia és a kijelző közé ezért leszedtem) amúgy nem tudom miért, de a fóliával valamiért kényelmesebb volt simogatni (jobban csúszott az ujjam a kijelzőn), amint lesz hozzá biztos, hogy újra felrakom. Amúgy míg nincs teszt addig [itt] beszélgetünk róla. Én meg vagyok vele elégedve. Ja a külső hangszórója kegyetlenül hangos és szépen is szól, de a kijelzőre kell fordítani a telót (ha letesszük) mert különben nem olyan jó a hangzás.
Amúgy hogy kel belinkelni az avatart?
-
mrlujoak
veterán
Felvételről néztem - egy darabig - aztán megállt...
Inkább kikapcsoltam.Ami viszont szemet szúrt, az az ár.
Mindig minden tesztnél az a rákfene, hogy majd ha bekerül szolgáltatóhoz!Nos kérem, amíg az adást láttam - nézhető volt - nem hangzott el a Telenoros 45 ezres feltöltőkártyás ár.
Miért?Ahhoz mérten ez egy nagyon elérhető Walkman. Standard gyári fülessel, mint ahogy az a SONY mp3/mp4 Walkmanjeinél is van.
Ezért az árért - kedves Bocha és kedves felhasználók - nem fogtok prémium fülest kapni, ha Walkman, ha nem.
-
DrJános
aktív tag
A betekintési szög és fényerő gyengébb, de szerintem bőven a használható szinten van.
Amikor volt egy kis nap kimentem és el tudtam olvasni takargatás nélkül is. Persze ha full a nappal szembe nézi valaki "megfelelő" szögben akkor meghal, de ki az aki direkt a nap felé fordítja? Normál esetben az ember úgy is "kitakarja" a fejével a napot.
Karcállóság meg passz, eddig csak a kezemben volt, szóval nem volt semmi ami karcolta volna. -
LÁZ
addikt
ennyi idiótát, elképesztő
-
dokee78
félisten
Gyengébb a kijelzője,mint a Mini/Mini Pro-é?
Betekintési szög és karcállóságra gondolok. -
mathaus=)
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #166 üzenetére
Mindenféle baromságot irkáltak a chatbe... Pár hszel feljebb eltudod olvasni..
-
Mr.Csizmás
titán
milyen trollok voltak itt?
-
mathaus=)
senior tag
A sok ostoba trollnak üzenem :
Nemtom észrevettétek-e kedves trollok hogy a Mobilarena nem azért csinálja az adásokat h ti itt éljétek ki az elnyomottságotokat, hanem azért hogy telefonokat mutassanak be egy interaktív show keretében. Senki nem kötelezi nekik h legyen ilyen, hanem saját idejüket áldozzák rá... Nyomorékok vagytok mind, biztos feltűnési viszketegségetek van.. Szoval sztem nyugodtan elmehettek egy pszihiáterhez, mert ez beteg amit műveltek... Nemtom h nektek h esne ha csinálnátok valamit a saját idötökön belül, és mások ezt csinálnák amit ti.. GONDOLKOZZATOK MÁR EL!! Senki nem mondta h kötelező nézni az adást, ha nem érdekel nem nézed. ENNYI. KöszönömJa és kedves Mobilaréna köszönjük h a sok troll ellenére csináljátok az adásokat, nem lehet egyszerű. RESPECT
További szép estét!
-
ruzsabazsa
aktív tag
Szerintem ennyi pénzért nagyon korrekt telefon.Headsetet sajnálom azért...
-
zoka.
tag
Nekem (desire HD) se a legjobb, ill beszélgetésnél, meg amikor kéne jó, tehát képernyő sötét célnak megfelel tökéletesen, de a Z-DerviceTest-nél a közelség az vagy 9 cm (max) vagy 0. ez kb akkor jön ki amikor már nagyon közel 1, fél centi a táv de itt lehet, h a progi a ludas.
-
Zolom89
senior tag
Nem tudom hogy vagytok vele, de én valahogy nem érzem ezt a telot egy igazi, jó androidos telonak
fülesről meg nem is beszélve
-
MadcapLaughs
csendes tag
Vajon a 232 oldalnyi 4622 db chat hozzászólás közül mennyi lehet az értelmes megnyilvánulás?
A 16 perces adásidővel számolva majdnem 5 hsz/másodperc jön ki...
(Itt megtalálható a mai videó chat archívuma: [link]) -
Bocha
HÁZIGAZDA
A fényérzékelő úgy-ahogy működik, a gond a távolságérzékelő, ez lett volna az adás egyik lényege. Marhára vacakul érzi, hogy a fülnél van-e a teló, alig lehet vele beszélni, minden harmadik hívást némítunk meg kihangosítunk, nagyon frusztráló.
-
littlelion21
addikt
A myshowroom nem logolja az IP-ket?
-
opera11
tag
Hát a csetet tényleg tiltani kell, mert ez így nem állapot.... Ha meg nem lehet, akkor a bombás trollkodása miatt talán megérne egy feljelentést, példa statuálásként. Rögtön elmenne a trollok kedve ha reggel becsöngetne pár nyomozó
Na, akkor nézzük meg felvételről...
-
tomatos
aktív tag
Köszi a válaszokat Bocha, ha majd lehet chat nélkül csinálnál egy adást erről a készülékről. Engem is érdekelt volna.
-
Balage21
tag
25K-ért ez vagy 20-ért egy Blade ez a nagy kérdés amit nemtudok eldönteni.reméltem hogy a bemutató meggyőz de sajnos közbeszóltak....
-
TheStigKrisz
tag
az örök kérdés:
Mi lesz holnap Phekenél? -
bence1204
tag
Respesct MA!TV 2011.11.07.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Elnézést kérek, nyertek a trollok, megölték az adást, szó szerint.
A káromkodásért is bocsánatot kérek mindenkitől, akit sértett. Szerdán már chat nélkül próbálunk meg jelentkezni. A kérdéseket meg írjátok be, amíg még bent vagyok a szerkesztőségben, válaszolok!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha vége akkor köszönjük Bocha a tenni akarást, és reméljük, hogy a troll gyökerek myshowroom-on találtak az adásra, nem pedig honos MA!-s v. PH!-s emberek.
-
Aucor
senior tag
Na most megint nem jó....
-
Zolom89
senior tag
AnTuTu ZTE Blade-en: 1397 total score
-
szilassi
csendes tag
A sok gyík troll minket szivat.
-
sdd2
veterán
válasz
Balázs1621 #81 üzenetére
Van a T-nél
-
hbalu
tag
na most rendesen megy már nekem is
-
solanthugor
aktív tag
No problem, most egyébként megint megy, de egyébként meg visszanézem majd..
-
AZTA
tag
#112 Vágod hogy összefügg a 2 dolog?
Nem lehet restartolni chat nélkül?
-
kolosanyi
veterán
Sajnos, nálam élvezhetetlen az adás. Meg ott van az a f@sszopó troll is, bocsánat a kifejezésért, de marhára idegesít. Ez így sajnos nézhetetlen. Sajnálom, mert így Bocha is rosszul jár, meg az is aki normálisan nézné az adást.
Lol, pont a legjobbkor jött vissza az adás.(#113) AZTA
Nem vágom, mert én sajnos nem is mertem volna feltételezni, hogy emiatt van...(irónia off)
-
szilassi
csendes tag
a káromkodást már hallottam
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Oké minden Bocha!
-
fatal`
titán
válasz
Balázs1621 #81 üzenetére
Már van, nagyon drága, 60k dominoban. Telenornál 45 Praktikummal, érdekes.
Ez amúgy egy Mini 3,2"-n
Megint megállt.
-
Balage21
tag
most jó
-
szilassi
csendes tag
nálam megy
-
bence1204
tag
meeeeeeeeegy :d
-
Dsert
tag
Ennek vége van mint a botnak
-
szilassi
csendes tag
na mindegy, akkor hello
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Avagy mai adásunk témája az androidos Live with Walkman okostelefon.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest