Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
a telekom elmúlt időszakos összteljesítményét tekintve csak azért nem sorolom a kedves nőági felmenőjét az ősi foglalkozás gyakorlói közé, mert egyrészt volt gyerekszobám, nem akarok magamról szegénységi bizonyítványt kiállítani, másrészt nem akarom megsérteni az útszéli kurvákat.
itt most nem csak az adategyeztetésre célzok, hanem minden másra is, amivel kapcsolatban vagyok velük. ha ez téged érintettség miatt sért, akkor vesd fel mítingen, hogy rossz a pr-ja a telekomnak.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké, megpróbálok. Csak kissé idegállapotba kerültem már a telekomtól.
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
például ha a kártya rendben működik, akkor ha van biztosítása, a biztosító fizet.
viszont ha távjelzős riasztóhoz kötötte a biztosítást, és az neki felróható okból nem működött, akkor a biztosító nem fizet. az én logikám szerint ha a távközlési szolgáltató hibája miatt nem tudott eleget tenni a biztosítási kötelezettségének, akkor ezért a távközlési szolgáltató a hibás.most meg az lesz a kiindulási alap, hogy a biztosító mossa a kezeit, a távközlési szolgáltató meg úgy csinál, mintha nem lenne köze a dologhoz, és mindkettő arra bazírozik, hogy az ügyfél benyeli a kárt. ezt bíróságon kell egyenesbe tenni, és utána mindenki fizeti, ami a felelőssége.
-
bambano
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
akkor én is, ha a szolgáltató önként és dalolva adna.
de azt nem zárom ki, hogy egy több éves bírósági procedúra végén megítélik. -
Veriakilis
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért lenne indokolatlan?
Ráadásul az eredeti levelet idéztem, és ott is kiemeltem

Egyébként meg a kiemeléssel ki tudom hangsúlyozni, a lényeget.
Tudtommal meg a neten csak a tiszta nagy betű szokott bosszantó lenni, mert az a neten kiabálást jelent.Hol itt a probléma?
Az igazi baj az, hogy telefonokat kapcsoltak ki jogtalanul, az ő hibájukból kifolyólag.
Néha életek is függhetnek egy telefon működésétől...Veriakilis
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Illetve a másik fontos infó, hogy határidő előtt néhány kattintással elvégezhető volt"
Mondjuk én másfél órán át bökködtem a bluemobilos online felületet (közben a kihangosított telefonról folyamatosan szólt a "hívása fontos számunkra"), nem kaptam semmi értelmes hibaüzenetet, csak visszadobta az adatokat, hogy a kötelező mezőket ki kell tölteni (ki voltak). Aztán egy másik gépről ment.
Fasza. -
Drótszamár
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nekem a három egyeztetett kártyámból kettő kimúlt szombaton. Napelemes adatgyűjtő műszerekben vannak a simek. Kint vannak terepen, így meg sem tudom nézni, ha küldtek rá valami sms-t

Munka után mehetek az ügyfélszolgálatra

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát igen
azért a Vodafone rendesen késett az online dologgal.Több ismerősnek is én csináltam meg online,úgy néz ki mind jó lett.
Persze volt egy aki Június 30-án jött...mondom neki jó hamar.
Pedig kb 1.5 hónapja mondogattam neki....de ő húzta halasztotta. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem tudom
De reméljűk jövöre jobban megy minden.
Amúgy köszi a választ a Telenor topicban

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest