Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Azért ez így elég sarkított szemlélet, nem gondolod?
Hányan szórakoznak a 2 magos marketinggel? Sokan. Azért, mert nem igaz, attól még erős a hardvere, nem érdemes tagadni. Hogy miért? Mert tucathonban gyártják tucatszámra és szarrá szitázzák még millió más néven. Ezért olcsó. Ettől még szar? Nem. Gyenge a kijelzője, tény, ezen csiszolhatnának bőven.
A szoftver meg egy másik dolog, ez a kényesebb. Tény, ahogy írtad, ez warezkirályság így, de tudod hány ember szórakozik warezolt navikkal? Nem sokan, mert rohadtul nem értenek hozzá az emberek. Nem csoda, néhol kell okoskodni hozzá. Azért, mert van egy szűk kör, aki érti a csíziót, letölti és ráteszi, ettől még minden Wayteq warezkánaán lenne? Nem, megmondjam miért? Mert lehet legálisan naviprogrammal is megvenni, és sokan így veszik. Többen, mint gondolnád, tudom.
-
Anubis_9
addikt
Kár volt megírnom, hogy Wayteq-em van, mintha bűn lenne, nem értelek titeket. Én leírtam a véleményem itt a fórumon a MIO-ról és ennyi. Pont. Mint kiderült, sokan jártak úgy mint én. Azonban ezt néhányan saját maguk elleni támadásnak vették és egyből ontották magukból a szentbeszédet! Sztem értelmetlen tovább ezen nyavalyogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest