Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Schuler888 #21 üzenetére
-
kalimist
aktív tag
válasz
Schuler888 #20 üzenetére
Átpörgettem a legfrisebb Mobilaréna TV videot amiben szó van a "Vány júáj 4-ről" és a "magas színvonalú Samsung ökoszisztémáról" de nem hallottam erre vonatkozó részt, lehet túl gyorsan pörgettem. Nem akarom megsérteni Bog-ot vagy más írókat de az itteni anyagokat nem nevezném tesztnek hanem inkább szubjektív véleménynek. Egy teszt számomra az Anandtechnél kezdődik, ahol részletes teljesítménytesztek vannak elemzéssel a CPU/GPU/NPU-val kapcsolatban. A kijelzőtesztek részletesek és még a kijelző fogyasztását is mérik.
Rémlett de most ránéztem, hogy a 13PM "tesztjében" a fényerősség manuál módban 550 nit míg mindenhol máshol 850 nit. A sima iPhone 13-nál pedig 510/805 nit van megadva holott itt nincs high brightness mód, mint a PM-nál. Itt a manuál maximum ugyanannyi mint az automate maximum. Itt mégis két érték szerepel. Hogy lehet? -
vicze
félisten
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Még egyszer Exynossal hol az összehasonlítás?
-
judas13
veterán
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Ha Bog vagy bárki más mondta akkor már úgy is van? Azért ez elég kevés..
-
dilajoska1
őstag
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Ha tényleg nincs melegedés az max azért van mert szép lassan visszaveszi a teljesítményét akár kisebb terhelés alatt is. Ez ugyanúgy működik a Snapis változatnál is!
-
vicze
félisten
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Attól hogy Bog mond valamit attól nagyon nem lesz egyetemes igazság, még véletlen se.
Még egyszer se neki se senki másnak nincs jelenleg semmi érdemi tapasztalata, így jelenleg egy bemondásról van szó.
Tehát továbbra se támasztottad alá az ég világon semmivel, mivel jelenleg lehetetlen. -
Dare2Live
félisten
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
Amit írtál támaszd alá. pont.
Jelenleg tudtommal semmi konkrét tesztünk nincs exynos 2200ról. max gosip. Erre te bedobsz egy ilyet.az elmúlt sok év alapján pedig mindig az exynos fogyasztott többet miközben még gyengébben is teljesít. Egy eset nincs amikor ez ne így lett volna. És sokszor nagyon durván rosszabb exynos ld pl e990
Lehet, hogy idén csoda történik és ez nem így lesz de én kétlem. Majd ha megjelenés után pár hónappal meglesznek a deep dive tesztek lehet véleményt mondani. Nem most, hogy max gosip tesztek vannak kint. Vagy azok sem.
-
vicze
félisten
válasz
Schuler888 #7 üzenetére
Miért ne lenne.
Vicces hogy egyik SoC sincs meg kint, így egyikről sincs valós vélemény. Az E2200-ből kiszivárgott benchek arra következtethetünk, hogy semmivel se jobb sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest