Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Dare2Live #33 üzenetére
Ez azért túlzás, normál használat mellett nem lesz nagy baj, mai játékokat is elviszi majd stabilan és tökéletesen (talán pár kivétel), de az ár egy picit magas.
Problémák gyökere a samsung node lesz, így sikerült.
Szomorú kevés gyártó van aki high tech node-okat tud csinálni, túl erős a monopólium a témában. -
janeszgol
félisten
válasz
Dare2Live #24 üzenetére
Túl szigorúan látod. Én örülök, hogy itt nem kell szájbarágós cikkeket olvasnom. Ha azt mondják, hogy X óra youtube fér bele 150 niten, meg Y óra böngészés, az azért más oldalakon is így van. Ehhez nem kell táblázat.
A másik: a fotók összehasonlítása. Jó dolog az, csak egy telefon életciklusában a kamera teljesítmény az egyik, ami a legtöbbször változik. A másik az akkuidő. És akkor a fentieknek is felesleges túl nagy feneket keríteni.
A fontosabb telefonokat (csúcs) egy vagy több héten át használják sajátjukként Bogék. De még az 50 ezres vacakokat is 2-3 napig biztosan nyüstölik. Nekem ennél nem kell több.Nekem az visszatetsző, amikor egy készüléket fél-egy nap alatt tesztelnek le robotikus eljárással. Kijelző ennyi meg annyi, hardver ennyi meg annyi, kamera így-úgy, akku ennyi, pikk-pakk mehet a teszt. Felületesek.
-
fairi
őstag
válasz
Dare2Live #24 üzenetére
"anandtech meg sztem a másik véglet. rendszeres, hogy NDA után 1 akár 2hónappal"
Anandtech túltolja, de van sok tesztelő aki hamar összerakja az akkumulátor tesztet, vagy teljesítmény összehasonlító, stabilitás és egyéb tesztet.
de az biztos kb 2-3 napig ne volt családi élete és minden idejét beleölte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- Macrodroid
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest