- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
B+!
Igazad van!
Tegnapi eset.. Unokanővérem fiának a gépét "javítottam meg" ami annyiból állt, hogy elhoztam a vinyójukat, mindenféle tartalmával együtt, feltelepítettem egy p4 2,8GHz prescott,giga ram, radeon 9550 rendszerre, aztán a régi athlon xp2400+ alaplapostól vidkártyástól mindenestül ment a kukába..
A játékok az új gépen sokkal jobban, és szebben futottak mint az előzőn (radeon 8500 volt benne) nem tökörésztek a beállításokkal, én csináltam meg azt is, minden játékprogramnál..
De szerintem ettől függetlenül van némi igazság abban, amit írtam
-
3shae
aktív tag
Ja persze.. Szerintem ez egy badarság, kamu hír. Megint egy konzolt előtérbe helyező, PC létjogosultságát megkérdőjelező iromány. Most kiderül hogy nincs is szükség számítógépekre, mert csak azokon lehet (kell) grafikai beállításokkal tökölni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest